Sizce bu şekilde olur mu?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.687
6.069
198
Arkadaşlar babam 50 yaşında hiç doktora gitmedi.(maşallah, allah sağlık versin) ama gece uyurken nefesi tıkanıyormuş gibi oluyor, mide asitinden dolayı da olabilir ama neden bilmiyoruz. doktora hayatta gitmez. buarada bana tansiyonunu bile ölçtürmez, göbekli de ayrıca.
benim temmuzda stajım başlayacak. staj için ebeveynlerin de sağlık raporu lazımmış desem o şekilde olur mu? aklıma başka bahane gelmiyor.
bir de hastaneye gidebilirsek sadece 2 bölüme muayene olabiliyoruz, dahiliye ve kalbe götürmek mantıklı mı? (dedem, amcam kalp hastası, yine kontrol için)

mide kalbe vuruyo. ama nefes darrlığını etkiler mi bilemiyorum. bi şekilde bi bahaneyle götürmen güzel olur. Ne olur ne olmaz

Ne kadar düşünceli bir evlatsın .Çok duygulandım.Çok mantıklı düşünmüşsün iyi fikir belge için demek .Kalp ve kbb ye gidin bence uyku apnesi olabilir babanda .

kalp olabilir o zaman :/ muhakkak baktır damar tıkanıklığı da olabilir Allah korusun

Sağlık raporu bahanesine inanmayabilir.
Ama yine de dene. Hiç olmadı yapış bacağına gitmeden bırakmam de.

Gece uykuda tıkanma uyku apnesi, geniz eti bu tip sorunlardan kaynaklanmiyor mu? Internetten araştırma yaptın mi ?

Geçmiş olsun. .

Sağlık raporu bahanesine inanmayabilir.
Ama yine de dene. Hiç olmadı yapış bacağına gitmeden bırakmam de.

Gece uykuda tıkanma uyku apnesi, geniz eti bu tip sorunlardan kaynaklanmiyor mu? Internetten araştırma yaptın mi ?

Geçmiş olsun. .
az önce buradan bir arkadaş dedi, ben bilmiyordum aklıma da gelmedi şimdi bakıyorum.
aklıma başka bahane gelmiyor, ama deneyeceğim

Gecmis olsuna geldim ben de
Check up yaptirmaz mi acaba? Ozel bir hastaneden paket satin alabilirsiniz,falanca yerden hediye kazandim babalar gunu icin diye palavra atabilirsiniz;)

Mide sorunu olabilir. Tabi tam nasıl bir sorun olduğunu anlamadım ama, babamda boğazında tıkanma yüzünden doktora gitti. Geceleri ise hiç rahat uyuyamazdı. Emar vs yapıldı. Fakültede her bölüme gitti. Reflü çıktı. Şimdi doktora göre yemek yiyor,içiyor. Benim babamda göbekli. Bir de sigara içiyorsa mutlaka bırakmalı. Babam sorunları yüzünden bıraktığı günden beri tansiyonu 20lere çıkıyorken şimdi 11lerde. Çok şükür. Allah babalarımızı başımızdan eksik etmesin. İnşaallah önemli hiçbir şeyi yoktur. Allah şifa versin.

Gecmis olsuna geldim ben de
Check up yaptirmaz mi acaba? Ozel bir hastaneden paket satin alabilirsiniz,falanca yerden hediye kazandim babalar gunu icin diye palavra atabilirsiniz:KK66:
aslında özel bir ünide burslu okuyorum, hastanesi de var, bize sağlanan avantajmış, şu kadar süre için geçerliymiş desem olur mu ki sizce

aslında özel bir ünide burslu okuyorum, hastanesi de var, bize sağlanan avantajmış, şu kadar süre için geçerliymiş desem olur mu ki sizce
Olur tabii
Aileden baskasi kullansin falan derse de babalar gunu icin kazandim babalardan baskasi kullanamazmis kural boyleymis diyebilirsiniz

Allah herkese boyle hayirli evlat versin;)
Masallah :nazar::nazar::nazar:

Bence inandırıcı bir bahane değil . Dahiliye bölümüne götürün onlar yönlendirir eğer kalp veya göğüs ile ilgili bir problemi varsa . Baban anlattığın kadarıyla kilolu yaşı da var, bence ciddiye alsın durumunu, çocuk değil ki ya da doktora gitmemek bir başarı değil ki, yarın öbür gün kriz geçirirse ne olacak. Madem kendi sağlığını düşünmüyor, bizi de mi düşünmüyorsun vs gibi duygusal şeyler desen?

Arkadaşlar babam 50 yaşında hiç doktora gitmedi.(maşallah, allah sağlık versin) ama gece uyurken nefesi tıkanıyormuş gibi oluyor, mide asitinden dolayı da olabilir ama neden bilmiyoruz. doktora hayatta gitmez. buarada bana tansiyonunu bile ölçtürmez, göbekli de ayrıca.
benim temmuzda stajım başlayacak. staj için ebeveynlerin de sağlık raporu lazımmış desem o şekilde olur mu? aklıma başka bahane gelmiyor.
bir de hastaneye gidebilirsek sadece 2 bölüme muayene olabiliyoruz, dahiliye ve kalbe götürmek mantıklı mı? (dedem, amcam kalp hastası, yine kontrol için)

göğüs hastalıkları na gidebiliyorsanız ;uyku apnesi olabilir diye diyorum bunu tabi ki ; bahane olarak da "baba astımım olablir ben göğüse gidicem benimle gelsene " diyin. 2 ayrı muyane sırası alın .inandırıcı olsun diye .içeri girer girmez de nefesi tıkanıyor diye dr a onu işaret edin gerisi gelir zaten :KK71:

Back
X