Sizce bu şekilde olur mu?

Bence inandırıcı bir bahane değil . Dahiliye bölümüne götürün onlar yönlendirir eğer kalp veya göğüs ile ilgili bir problemi varsa . Baban anlattığın kadarıyla kilolu yaşı da var, bence ciddiye alsın durumunu, çocuk değil ki ya da doktora gitmemek bir başarı değil ki, yarın öbür gün kriz geçirirse ne olacak. Madem kendi sağlığını düşünmüyor, bizi de mi düşünmüyorsun vs gibi duygusal şeyler desen?
daha önce de çok konuştum, gitmiyor. evde tansiyonunu bile ölçemiyorum

Mide sorunu olabilir. Tabi tam nasıl bir sorun olduğunu anlamadım ama, babamda boğazında tıkanma yüzünden doktora gitti. Geceleri ise hiç rahat uyuyamazdı. Emar vs yapıldı. Fakültede her bölüme gitti. Reflü çıktı. Şimdi doktora göre yemek yiyor,içiyor. Benim babamda göbekli. Bir de sigara içiyorsa mutlaka bırakmalı. Babam sorunları yüzünden bıraktığı günden beri tansiyonu 20lere çıkıyorken şimdi 11lerde. Çok şükür. Allah babalarımızı başımızdan eksik etmesin. İnşaallah önemli hiçbir şeyi yoktur. Allah şifa versin.
sigara içmiyor allahtan.
amiin teşekkür ederim

göğüs hastalıkları na gidebiliyorsanız ;uyku apnesi olabilir diye diyorum bunu tabi ki ; bahane olarak da "baba astımım olablir ben göğüse gidicem benimle gelsene " diyin. 2 ayrı muyane sırası alın .inandırıcı olsun diye .içeri girer girmez de nefesi tıkanıyor diye dr a onu işaret edin gerisi gelir zaten :KK71:
annen gitsin seninle der..
kaç kere doktora gittim,kapısından girmiyor

Back
X