- 18 Eylül 2017
- 9
- 2
- 36
- Konu Sahibi Ahsen84ahsen
-
Peki neden mesajlari silmemis o zaman sizce? Bi de şu var facebookunu inceledim normalde o kadinin esiyle facebookta arkadas degillermis ama mayis ayinda kadinin esiyle facebookta arkadas olmuslar ve benim sevgilim onlarin beraber fotografini begenmis3 sene önce olan bir şey? Abartmamış mısınız? Belki siz böyle huylanırsınız diye göstermek istememiştir..
Her syi inceledim facebookta yoktu baska bi sey ama ne olmus sizce adama neden soylemedin dedim ne dicektimki kadin sadece dertlesmek istemis dediO kadınla olmuş birşeyler bence.
Birbirlerini engellemişlerse geçmişe çokta takılmayın önünüze bakın bence .Peki neden mesajlari silmemis o zaman sizce? Bi de şu var facebookunu inceledim normalde o kadinin esiyle facebookta arkadas degillermis ama mayis ayinda kadinin esiyle facebookta arkadas olmuslar ve benim sevgilim onlarin beraber fotografini begenmis
Fake hesaptan engellemisler. Kizin normal hesabi acik erkek arkadasimla arkadas degiller ama engelli degil. Diger yazdiklarimi da okur musunuz ne yapacahimi bilemiyorumBirbirlerini engellemişlerse geçmişe çokta takılmayın önünüze bakın bence .
Anladım canım o zaman erkek arkadaşının şifresini iste takip et senden bi gizlisi yoksa verir zatenFake hesaptan engellemisler. Kizin normal hesabi acik erkek arkadasimla arkadas degiller ama engelli degil. Diger yazdiklarimi da okur musunuz ne yapacahimi bilemiyorum
Hafiften kur diyim. Bak silerim seni deyip.gülüsmeler telefon numarani ver demis kiz bizimki de arayacagini bilsem veririm demis. Kafam cok karisikÖncelikle kurlu konuşmadan kastınız ne ? Ne konuşulmuş onu bilmem lazım yorum içün
Kizlar cok karisigim kadini arasam mi bi sey mi yazsam esine mi söylesem fotograflarda bir cocugu var gordugum kadariyla erkek arkadasim bi sey olmadi diyo. Düsündukce taşlar yerine oturuyo bu kizla konusmaya basladiktan 2 gün sonra hic sarki paylasmayan adam facebookta kafam hafif dumanli sarkisini paylasmis. Evet 3 sene önce ama ya karsilasirlarsa ya bi sey olursa aralarinda
Ben yerinde olsam sevgilimden ayrılır, o kadını da ifşa ederim. İkisi de beter olsun.Kizlar cok karisigim kadini arasam mi bi sey mi yazsam esine mi söylesem fotograflarda bir cocugu var gordugum kadariyla erkek arkadasim bi sey olmadi diyo. Düsündukce taşlar yerine oturuyo bu kizla konusmaya basladiktan 2 gün sonra hic sarki paylasmayan adam facebookta kafam hafif dumanli sarkisini paylasmis. Evet 3 sene önce ama ya karsilasirlarsa ya bi sey olursa aralarinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?