Sizce buna kızılır mı?

Hayır. İlişkimiz çok yeni zaten. Güveniyorum tabii ki ama huzursuz da olurum açıkçası. Bu her zaman karşı tarafla alakalı bir şey değil. İnsanın kendisi de kuruntu yapabilir.
Iste o kuruntu kendi duygunuz ve sorumlusu sizsiniz karşı taraf degil
Kendinize hak görüp ona gelince olmaz kuruntu yaparim derseniz o zaman o da ayni düşünüyor olabilir o sekilde hareket edin

Evliyim ve şuan kız kıza gece klubune fln gidemem asla zaten. Ama gittim ve donuste otelde kaldım diyelim, herhalde boşanma aşamasına geliriz :) eşim aşamaz bunu kolay kolay :))

İyide bunu anket gibi sormak sizi sonuca goturmezki cevap aramanız çok saçma yanlis anlamayin..Yani burda doğru yanıt gelmezki .Gelecek yanıt herkesin ilişki dinamigine göre değişir kimi ayıplar bazısı lincler bazısı normal bulur bazısı tuhaf bulur.Yani cocunluga sorulan kim milyoner olmak ister deki seyirci jokerine döner.Cevap sizde siz eşinizi tanıyorsunuz sonucu ne olur bilirsiniz zaten.Konuda ne o ne siz haklı değilsiniz ilişki dinamiginiz nasıl bunu bilerek davranırsanız sorun çıkmaz.

Üüf eksi atıp durmayın hanımlar anladık en feminist en evrensel insan hakları sizsiniz. Arkadaslarla meyhaneye, puba, restorana, konsere.. gitmek ayrıdır, kimse kızamaz karısamaz. Gece klubü gibi av avcı ilişkilerinin döndüğü leş ortamlara gitmemden rahatsız olmayan erkek benim nezdimde erkek değildir. evet.

Kızlar sevgiliniz/eşiniz kızkıza gece kulübüne gidip eğlenmenize, eve dönmeyip otelde kalmanıza ne tepki verir? Kızarsa haklı mı? (Not: farklı şehirlerdeyiz)
Neden hotel? Geri eve dönüp uyumuyorsun? Burda ben alnını karıslarım iskillendiriyor 😂😂 kızkıza eglenebilir bunda sorun yok ama hotelin alasını anlamadım

Bende bi genişlik ya da anormallik var galiba..

Eşim böyle bişey yapsa aldatması sanırım aklıma gelen en son ihtimal olur. Eğer o gece eğlenip kendini dağıtacak kadar içecekse, ya da arkadaşlarıyla sonraki güne devam edecek bi plan yaptıysa tabi ki otelde kalabilir. Eve dönerken başına bişey gelmesinden iyidir.

Aynısını ben yapsam, sanki hoşlanmaz ama kızacağını ya da sorun çıkaracağını sanmam. En fazla bi dahakine ağzınla iç der :)

Eğlendikten sonra babamın evine geç geliyorum sorun olmuyor ama ailemin olmadığı şehirde otelde kalsam buna kızar sanırım.

ooo şu anda tamda ihtiyacım olan şeyi yaşamışsınız. ama benim eşim için bu olay kabul edilemez ve dile getirilemeyecek kadar büyük bir olay. malesef :)

Back
X