• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bune

çok iğrenç yaa insanlar neden kanlı bir peçete görmek zorunda ki?
Bakmak istmeiyosan bakma seni zorla buraya sokup bak diyen yok bu yorumlarni kendne sakla bn resmi atmiycaksam millet nasıl anliycak nasil bir akinti geldgni yorum yapmak için yorum yapmayın.

Uyarı boşuna, bu üye 1 sene öncede yasaklı görsel attı. Kuralları biliyor yani
Bilmiyorum kuralı felan bn resim atıyım yorumlara bakiyom geri giriş yapmiyorum böle biseyle karsilasana kadar zaten yasak olduğunu bilsem atmazdim. Bende bilirim domtora gidip sormayı ama burdakiler yaşamış görmüş aynı durumu bnde o yüzden burdakiler soruyorum herkes kötü dusuncelerni kendine saklasn

Ne kadar doğru tespitmis 😂

Konu sahibi, şüphen varsa biraz bekleyip test yap. Başlıkta açıklama olsa girip bakmazdik, meraktan ölmedik milletin birşeylerini görmeye.
Gören görmüş açıklamayı demekki aradığını bulmak için girmişsin o yüzden böle kötü kötü yorumlar yapiyosunuz

Ne güzel, bende yarın kibarca kusura bakmayın deyip b.kumu atayım.
At kardesim igreniyosaniz girmeyin gebelik yerine biz resim atmiycaksak eğer ne anlamı kaldı buranın ha duvara ha size konusuyoz gelen akıntıyı gormedikten snra

birincisi: bu görseller bu sitede yasak. yasak olan bir şeyi ekleyemezsiniz önce kayıt olduğunuz sitenin kurallarını okuyup neye kayıt olduğunuzu iyi bilin. gerçi siz "okudum, anladım." a okumadan basan kısımdasınızdır kesin çok normal
ikincisi: insanların midesi hassas değil veya da olabilir bu sizi hiç ilgilendirmez ama şunu iyi bilin bu görsel gerçekten iğrenç bir görsel
üçüncüsü: hadsiz sizsiniz.

size söylenmeyen bir şeye bu şekilde müdahil oluyorsanız buna da bizim oralarda başka şey söylenir ama terbiyem size ağır gelir söyelemeye bile değmez.
Tamm iste sizde açıklamayı okuyun mideniz elvermiyosa direk çıkın migdesi kaldiranlarda yorum yapsın ben ne soru sormusum millet ne yorum yapmış işte snra niye gelişmiyoz oluyor

Ben açıklamanın başında belirttim igreniyosan konuya girmeseydin konuşmak için konusmayin

Bilmiyorum kuralı felan bn resim atıyım yorumlara bakiyom geri giriş yapmiyorum böle biseyle karsilasana kadar zaten yasak olduğunu bilsem atmazdim. Bende bilirim domtora gidip sormayı ama burdakiler yaşamış görmüş aynı durumu bnde o yüzden burdakiler soruyorum herkes kötü dusuncelerni kendine saklasn
Sitenin kurallarını okumak zorundasınız, çünkü üye olurken okumuş sayılırsınız. Ve yasak. Ayrıca o peçeteyi sokaktan bi kadını çevirip nasıl gösteremiyorsanız, burda da gösteremezsiniz. Azcık edep.

ben yorum yapmadan direk şikayet eden kısımdayım kadınlarla iç içeyiz diye bazı şeylerin dozunu kaçıran çook ,birde atıyorum uyarıda alınsa üst üste devam edıyorlar atmaya resim :D Allah sabır versin site yöneticilerene

Back
X