- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.993
- 723
- Konu Sahibi _ecrinnur_
-
valla arkadasim, o kizlarin tipini bi görsen cok siradan benimle kiyaslanamaz bile..kendisi de hep der senin kadar güzelini de hic görmemistim diye...cok cok garipp
diger dediklerinin aynisini da söyledi..öylesi can skntisi falan:) vallahi bu erkeklerin icini iyi bilyiorsun
canim aramizda 4 gün fark var yani o benden 4 gün büyük sadece...yasitiz...
cok cok yalanci...bilmyiorum ama galiba gercekten en iyisi bitirmek...
daha dün resmime bakip, icinin tüylerinin diken diken oldugunu ve agladigini söyleyen sahis, bugün 1 SMS bile atmadi...aceba basina birseymi geldi diye endiselendim, yazdim ona "hersey yolundami biseymi oldu" diye ama 1 saat gecti hala tik yok...isyerinde olsa dahi hemen yazardi....
artik arayip sormyucam, o düsünsün gerisini biktim...sadece kuru sevgiyle götürülmüyo kizlar bn bunu anladim...bana bu eziyeti yapmasina izin vermeyecegim...onun oyuncagi degilim, ya kiymetimi bilir yada defolup gider...hazr ne güzel arayip sormuyor, isimizi kolaylastririyo. bu yönden düsünmek lazim
ha birde tencere aldim tencere takimi aldim diyip duruyordu, evmiz olcak ev dizicez..bahsettigi tencere takimin geldigi gün bna telefon aciyor, annemin hosuna gitdi ona verdim demisti.
snden ne zaman tencere takimi istedimki dedim.
safmi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?