E _ecrinnur_ Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Temmuz 2010 Mesajlar 228 Emoji Skoru 1 Puanlar 46 Yer Diğer 4 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _ecrinnur_ #41 ya bu senin erkek arkadasinda acaipmis. bu bendekiyle iyi anlasirlar. karsi tarafa mahcup düsmemek icin palavra atiyorlar sanirim. bende cok düsndüm aceba cidden piskolojik sorunlarimi var bu adamn diye. bazi huylari cok garibime gidio. normal bi insan bunlari yapmaz diyorum Son düzenleme: 4 Kasım 2010
ya bu senin erkek arkadasinda acaipmis. bu bendekiyle iyi anlasirlar. karsi tarafa mahcup düsmemek icin palavra atiyorlar sanirim. bende cok düsndüm aceba cidden piskolojik sorunlarimi var bu adamn diye. bazi huylari cok garibime gidio. normal bi insan bunlari yapmaz diyorum
Grimsi_ ••● Ήuzuя ••● Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2010 Mesajlar 5.461 Emoji Skoru 8 Puanlar 156 Yer Diğer 4 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _ecrinnur_ #42 _ecrinnur_ .!.: ha birde tencere aldim tencere takimi aldim diyip duruyordu, evmiz olcak ev dizicez..bahsettigi tencere takimin geldigi gün bna telefon aciyor, annemin hosuna gitdi ona verdim demisti. snden ne zaman tencere takimi istedimki dedim. safmi ne Genişletmek için tıkla... Arkadaşınızın yaşı kaç ?
_ecrinnur_ .!.: ha birde tencere aldim tencere takimi aldim diyip duruyordu, evmiz olcak ev dizicez..bahsettigi tencere takimin geldigi gün bna telefon aciyor, annemin hosuna gitdi ona verdim demisti. snden ne zaman tencere takimi istedimki dedim. safmi ne Genişletmek için tıkla... Arkadaşınızın yaşı kaç ?
samantha Nirvana Pro Üye Katılım 3 Şubat 2009 Mesajlar 10.474 Emoji Skoru 19.021 Puanlar 823 Yaş 46 4 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _ecrinnur_ #43 Grimsi_ .!.: Arkadaşınızın yaşı kaç ? Genişletmek için tıkla... isterse 13 olsun gene yapmaz ya
Grimsi_ ••● Ήuzuя ••● Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2010 Mesajlar 5.461 Emoji Skoru 8 Puanlar 156 Yer Diğer 4 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _ecrinnur_ #44 samantha .!.: isterse 13 olsun gene yapmaz ya Genişletmek için tıkla... Değişik bi durum :96: