- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
annem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Hayır zaten haklı tamam haksız demiyorum ama ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı dan ıgne vurdu ben önüne gectım hemen gorunmesn diye budamı dogruAksam 10 bucukta hasta ziyareti mi oluyor Türkiyede ciddenVallaha hemsire önceden söylemisse sonunda öyle konusmakta hakli. Annenizin sagligi önceliginiz olmali elalemin duygulari degil. Birde saglik calisanlari bos yerden zirt pirt sikayet etmeyi birakin.
Ama ıcerde erkek hasta varken dırek kalcasnı actı ıgne vurmak için bu dogru mu sizceEğer kadın tam da yazdığınız gibi cümleler kurduysa sorun yok siz neden bu kadar büyüttünüz?
Kötü birşey dememiş.
Her yerin kuralı var, saati var siz de uysaydınız ki insanlar işini yapsın.
Sıkıntı o degıl. O konuda haklı. Ama ıcerde hasta yakını varken dırek kalcayı acıp ıgne yapmak dogru bı hareket mi sizceAkşam saat 22:30 ziyaret saatleri dışında kalmıyor mu ?
e oncesinde cikin demis cikmamislar, zorla cikarsa bu sefer de kovdu diyecekseniz.Ama ıcerde erkek hasta varken dırek kalcasnı actı ıgne vurmak için bu dogru mu sizce
Ama ıcerde erkek hasta varken dırek kalcasnı actı ıgne vurmak için bu dogru mu sizce
Sıkıntı o degıl. O konuda haklı. Ama ıcerde hasta yakını varken dırek kalcayı acıp ıgne yapmak dogru bı hareket mi sizce
Kadınları erkek hastalarla aynı odaya koymuyorlar????Ama ıcerde erkek hasta varken dırek kalcasnı actı ıgne vurmak için bu dogru mu sizce
Hayır zaten haklı tamam haksız demiyorum ama ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı dan ıgne vurdu ben önüne gectım hemen gorunmesn diye budamı dogru
Hayır uyarmadı yalan soluyor ıstedoktorlar icin dogru/yanlis konusu degil bu. cinsiyete gore is yapmazlar cunku oyle gormezler genelde bu bir. ikincisi de zaten sizi uyarmis ve belli ki dinlememissiniz. sikayet edilecek bir durum yok, bosu bosuna kimseye sorun yasatmayin.
Ama ıcerde erkek hasta varken dırek kalcasnı actı ıgne vurmak için bu dogru mu sizce
Icerı gırdı uyarı yaptı snra dırek arkanızı dönermsnz dedı anneme. Igneyı vurdu. Ben aniden önüne gectım erkek görmesin diye.Yatışlı hastaların ilaç saatleri bellidir. İğneyi vurmadan yeniden ikaz etmedi mi? Önceliğiniz hastanız ve hastanızın iyileşmesi olmalı.
Günde bir ton hastayla sorunla ilgilenen kişi uyarmış olmasına rağmen çıkmamış hastaya tabi ki böyle davranır.Siz ay kızdırdık valla deyip kendi muhabbetinize vsnize dalmanız lazımdı.Ne diye daha peşinden gidiyosunuz uzatıyosunuz.annem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Icerı gırdı uyarı yaptı snra dırek arkanızı dönermsnz dedı anneme. Igneyı vurdu. Ben aniden önüne gectım erkek görmesin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?