sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

Dogangunes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
463
-642
98
30
annem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

Akşam saat 22:30 ziyaret saatleri dışında kalmıyor mu ?

Hayır zaten haklı tamam haksız demiyorum ama ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı dan ıgne vurdu ben önüne gectım hemen gorunmesn diye budamı dogru

Eğer kadın tam da yazdığınız gibi cümleler kurduysa sorun yok siz neden bu kadar büyüttünüz?
Kötü birşey dememiş.
Her yerin kuralı var, saati var siz de uysaydınız ki insanlar işini yapsın.
Ama ıcerde erkek hasta varken dırek kalcasnı actı ıgne vurmak için bu dogru mu sizce

Ama ıcerde erkek hasta varken dırek kalcasnı actı ıgne vurmak için bu dogru mu sizce

doktorlar icin dogru/yanlis konusu degil bu. cinsiyete gore is yapmazlar cunku oyle gormezler genelde bu bir. ikincisi de zaten sizi uyarmis ve belli ki dinlememissiniz. sikayet edilecek bir durum yok, bosu bosuna kimseye sorun yasatmayin.

Sıkıntı o degıl. O konuda haklı. Ama ıcerde hasta yakını varken dırek kalcayı acıp ıgne yapmak dogru bı hareket mi sizce

Yatışlı hastaların ilaç saatleri bellidir. İğneyi vurmadan yeniden ikaz etmedi mi? Önceliğiniz hastanız ve hastanızın iyileşmesi olmalı.

Hayır zaten haklı tamam haksız demiyorum ama ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı dan ıgne vurdu ben önüne gectım hemen gorunmesn diye budamı dogru

Hemsire kac kere misafirlerinizi uyardi? Orda önüne gecmissiniz ama sizin aslinda misafirlerinizi cikartmaniz gerekirdi. Hemsire sizin keyfinize veya misafirinize göre isini yapamaz. Onlarin isi zaten basindan askin oluyor zaten.

doktorlar icin dogru/yanlis konusu degil bu. cinsiyete gore is yapmazlar cunku oyle gormezler genelde bu bir. ikincisi de zaten sizi uyarmis ve belli ki dinlememissiniz. sikayet edilecek bir durum yok, bosu bosuna kimseye sorun yasatmayin.
Hayır uyarmadı yalan soluyor ıste

Evet doğru kimsenin keyfini bekleyemez o anda ziyaretçinin olması sizin probleminiz haline gelmiş
Hem iş yogunluklari var hem ücret sorunları var hem büyük ihtimalle yarın mesai yapacak. Her odada hasta ziyaretçisi çıksın diye bekleyemez. Ztn uyarmış sabaha kadar mı kalsinlar
Odada tek mi kalıyorsunuz? Diğer hastalar o saatte rahatsız olmadı mı? 22 30 ve yarım saat çok geç bir saat bence uzatmayın en kötü aşağı inseydiniz hastanız biraz yanliz kalabilirdi.

Yatışlı hastaların ilaç saatleri bellidir. İğneyi vurmadan yeniden ikaz etmedi mi? Önceliğiniz hastanız ve hastanızın iyileşmesi olmalı.
Icerı gırdı uyarı yaptı snra dırek arkanızı dönermsnz dedı anneme. Igneyı vurdu. Ben aniden önüne gectım erkek görmesin diye.

Günde bir ton hastayla sorunla ilgilenen kişi uyarmış olmasına rağmen çıkmamış hastaya tabi ki böyle davranır.Siz ay kızdırdık valla deyip kendi muhabbetinize vsnize dalmanız lazımdı.Ne diye daha peşinden gidiyosunuz uzatıyosunuz.
Hem suçlu hem güçlü yani hayır ne yapsaydı aaa nasılsınız nereden geldiniz aaa uzaktan mı size börek getireyim demesini mi?
Sizden sonra onu tansiyonu, bunun iğnesi bir sürü şeyi var.Önüne geçmeseydinizde akrabanız arkasını döneydi.
Azıcık empati yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…