sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

Ama yola cıkmıs gelmıs ler ben gelmeyn diyemedim ki cok uzaktan geldiler. Hasta zıyaretcı saati bttı gelmeyn dıyemezdm
Hastane orası, misafir ağırlama yeri değil. O kadar yoldan düğüne bayrama gelmediler , geldikleri yer de eviniz değil. Akşam oturması yapılacak sıra değil.

ameliyatli birine gore de jet hiziyla donmus galiba saliseler icinde falan

Ben önce devlet hastanesinde erkek ziyaretçiyi yarim saat o saatte oturtmam benim hastahane işlerimde hiç bir erkek yakınım odada oturmadı kapıdan gördü hele devlet hastananesinde odaya bile girmediler çünkü başka hastalarda olur
Olayları bu raddeye getirmem getirirsem karşı taraf problem olmadığını düşünür veya yoluna bakar onların olmamasi gerektiğini ikna edecek değil

Bızm katta herkes taburcu oldu kimse yoktu bızden Baska bu 1. 2.sıde hemsıre hem ıcerde erkek zıyaretcı var ıgne yapmam lazm lutfen deyıp bunun pesine dırek pijamasnı sıyırıp ıgne vurmasına ne diyorsunuz? En azından 2 dakika bekleyebilirdı onlar cıktık tan sonra gelsin yapsın ıgnesını. Hasta mahremıyetı diye birsey var sonucta dglmı

Ya hemşirenin uyarmasına gerek bile yok ZİYARETÇİ KURALLARI VAR SAATLERİ VAR. Yani işini yapıyor sizin hizmetçiniz değil misafirinizi kırmamayı düşünmesini beklemeniz saçma..

Is yogunlugu ve stres skntısı olması benım sorunum degılkı. Babasının hayrınamı calısıyor. Ona gore de maas alıyor herhalde.
Şu ülkede sağlık çalışanlarına şu lafı eden sizsiniz asıl terbiyesiz. Ne çabuk unuttunuz o covid günlerini?
Aksamın 10 buçuğunda odaya ziyaretçi alıyorsunuz, kural kaideye uymuyorsunuz bir de hemşireye laf söylüyorsunuz.
Kimse sizin keyfinizi gözetmek zorunda değil, sabaha kadar çalışacak o kişi, sizin keyfinizi bekleyemez her yerin bir kuralı bir nizamı var.
Mahremiyet gözetiyorsanız adamı odanıza sokmayın madem.
Saygısızsınız.

Ama yola cıkmıs gelmıs ler ben gelmeyn diyemedim ki cok uzaktan geldiler. Hasta zıyaretcı saati bttı gelmeyn dıyemezdm
Misafirinizi evinizde ağırlayın hanımefendi. Maaş alıyolar bedava mı yapıyorlar demişsiniz birde. Terbiyesizlik sizin yaptığınız birde misafirinize kısır börek ikram etsinler şikayetinize bunu da ekleyin. Keşke sağlık personelleri de hastaları isim isim şikayet etseler herkesi almasalar hastaneye.

İyi de kadın öncesinde sizi uyarmış siz laftan anlamamışsınız. Hem suçlu hem güçlü böyle olunuyor demek ki. Allah hemşirelere de yardım etsin çok zor insanlarla uğraşmak

orası hastane ,kabul günü değil ki ... anneniz hastaneden çıktıktan sonra gelselermiş keşke insanların işini yapmasına da engel oluyor ziyaretçiler görüyorsunuz ki, annenizin sağlığı insanların kalbinden daha önemli size iyilik yapmış daha azarlamışsınız misafirlerle düzgün konuşun diye

Ya duyar kasma. Hemen bı acıtasyon.. Konuyu nerden nereye cekıyorsun resmen algı operasyonu yapıyorsun ama yemezler.. Icerde bir kadın bı erkek vardı hasta zıyaretcı sı olarak.. Bilip bilmeden bos yapma.. Ozmn senın de ıcerde erkek hasta yakının varken hemsıre gelsin ananın kıcını acsn ıgne yapsın, bak bakalm ozmn knsablyomsn bole.. Uza smdı

Igne yapmam lazim diyip zort diye kasigina soktu herhal igneyi

Hazır hastanedeyken bi psikiyatriye uğra. Eski koca takıntın bitti şimdi hemşire başladı.

Tamam ama mevzu o degılkı ben ztn haksız demiyorum haklı, sadece hasta mahremiyetinı korumadgı ıcın snırlendm ben.. Icerde erkek zıyaretcı var diyor pesine ıgne yapıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. 2 dk beklseydı cıksalardı ole yapsalar dı igneyı

Algı operasyonu mu?
Yaşananları abartma seviyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…