- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Hastane orası, misafir ağırlama yeri değil. O kadar yoldan düğüne bayrama gelmediler , geldikleri yer de eviniz değil. Akşam oturması yapılacak sıra değil.Ama yola cıkmıs gelmıs ler ben gelmeyn diyemedim ki cok uzaktan geldiler. Hasta zıyaretcı saati bttı gelmeyn dıyemezdm
ameliyatli birine gore de jet hiziyla donmus galiba saliseler icinde falanCanim benim suan yalan soyledigine adim kadar eminim, sirt ustu yatan bir hastanin kalcasindan igne yapilacaksa eger hasta tam donmeden pat diye yapamazsin oyle. Hasta doner sen siyrip yaparsin. Don derken nasil ayni anda siyirip yapabilirki kasiginami yapti igneyi
Tek taraflı yorum yapıyorsunuz suan.. Saglık calisanlari na benımde saygım sonsuz ama aynı saygıyı hasta yakını olarak onlardan gormekte benim hakkım... Hemsıre haklıydı evet ama kendnı haksız duruma dsurdu.. Empati kurun, annenınuz hastanede ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı acıp ıgne yapmasına ne yorum yapardınz
Bızm katta herkes taburcu oldu kimse yoktu bızden Baska bu 1. 2.sıde hemsıre hem ıcerde erkek zıyaretcı var ıgne yapmam lazm lutfen deyıp bunun pesine dırek pijamasnı sıyırıp ıgne vurmasına ne diyorsunuz? En azından 2 dakika bekleyebilirdı onlar cıktık tan sonra gelsin yapsın ıgnesını. Hasta mahremıyetı diye birsey var sonucta dglmıziyaret saatlerinin kisitli olmasinin tam olarak nedeni de bu tip tedaviler engellenmesin diye zaten. Uyarildigi halde cikmamislar yakinlariniz, hemsire ne yapsin? Yakinlarinizi disari mi atsin yoksa tedaviyi yapmadan pas mi gecsin? Nobette zaten 2 3 hemsire tum servise yetismeye calisiyorlar, yakinlarinizin ikna olmasini mi bekleseydi odada? Cidden sizin alternatif oneriniz ne? Eldeki sartlarda hemsire ne yapsin merak ettim?
Ya hemşirenin uyarmasına gerek bile yok ZİYARETÇİ KURALLARI VAR SAATLERİ VAR. Yani işini yapıyor sizin hizmetçiniz değil misafirinizi kırmamayı düşünmesini beklemeniz saçma..annem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Şu ülkede sağlık çalışanlarına şu lafı eden sizsiniz asıl terbiyesiz. Ne çabuk unuttunuz o covid günlerini?Is yogunlugu ve stres skntısı olması benım sorunum degılkı. Babasının hayrınamı calısıyor. Ona gore de maas alıyor herhalde.
Misafirinizi evinizde ağırlayın hanımefendi. Maaş alıyolar bedava mı yapıyorlar demişsiniz birde. Terbiyesizlik sizin yaptığınız birde misafirinize kısır börek ikram etsinler şikayetinize bunu da ekleyin. Keşke sağlık personelleri de hastaları isim isim şikayet etseler herkesi almasalar hastaneye.Ama yola cıkmıs gelmıs ler ben gelmeyn diyemedim ki cok uzaktan geldiler. Hasta zıyaretcı saati bttı gelmeyn dıyemezdm
Hemsireyi suclamak icin ne uyduracagini sasirdiameliyatli birine gore de jet hiziyla donmus galiba saliseler icinde falan
İyi de kadın öncesinde sizi uyarmış siz laftan anlamamışsınız. Hem suçlu hem güçlü böyle olunuyor demek ki. Allah hemşirelere de yardım etsin çok zor insanlarla uğraşmakannem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Igne yapmam lazim diyip zort diye kasigina soktu herhal igneyiBızm katta herkes taburcu oldu kimse yoktu bızden Baska bu 1. 2.sıde hemsıre hem ıcerde erkek zıyaretcı var ıgne yapmam lazm lutfen deyıp bunun pesine dırek pijamasnı sıyırıp ıgne vurmasına ne diyorsunuz? En azından 2 dakika bekleyebilirdı onlar cıktık tan sonra gelsin yapsın ıgnesını. Hasta mahremıyetı diye birsey var sonucta dglmı
Hazır hastanedeyken bi psikiyatriye uğra. Eski koca takıntın bitti şimdi hemşire başladı.Ya duyar kasma. Hemen bı acıtasyon.. Konuyu nerden nereye cekıyorsun resmen algı operasyonu yapıyorsun ama yemezler.. Icerde bir kadın bı erkek vardı hasta zıyaretcı sı olarak.. Bilip bilmeden bos yapma.. Ozmn senın de ıcerde erkek hasta yakının varken hemsıre gelsin ananın kıcını acsn ıgne yapsın, bak bakalm ozmn knsablyomsn bole.. Uza smdı
Tamam ama mevzu o degılkı ben ztn haksız demiyorum haklı, sadece hasta mahremiyetinı korumadgı ıcın snırlendm ben.. Icerde erkek zıyaretcı var diyor pesine ıgne yapıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. 2 dk beklseydı cıksalardı ole yapsalar dı igneyıorası hastane ,kabul günü değil ki ... anneniz hastaneden çıktıktan sonra gelselermiş keşke insanların işini yapmasına da engel oluyor ziyaretçiler görüyorsunuz ki, annenizin sağlığı insanların kalbinden daha önemli size iyilik yapmış daha azarlamışsınız misafirlerle düzgün konuşun diye
Algı operasyonu mu?Ya duyar kasma. Hemen bı acıtasyon.. Konuyu nerden nereye cekıyorsun resmen algı operasyonu yapıyorsun ama yemezler.. Icerde bir kadın bı erkek vardı hasta zıyaretcı sı olarak.. Bilip bilmeden bos yapma.. Ozmn senın de ıcerde erkek hasta yakının varken hemsıre gelsin ananın kıcını acsn ıgne yapsın, bak bakalm ozmn knsablyomsn bole.. Uza smdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?