sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

Ben hemşire olsam birkaç ml penisilin ikraminda bulunurdum. Herkes herkesin totosunu görürse mesele ortadan kalkardı hem. :KK70:
Ciddi bir şey konuşuyoruz burada. Araya nasıl şeyler karıştırıyorsunuz oluyor mu 😟 Evet ne diyorduk hizmette kusur eden hemşireye kaç sayfalık şikayet yazılmalıydı acaba...

Benım yorumum dan bı önceki bayanın yaptıgı yoruma bakın ondan sonra kım ılk terbiyesizlik yapmıs ona karar verin.. Objektif olamam diyorsanız susunnnn basımı agrtmayn bos yapmayın gıdın uyuyun
Emredersiniz hazret.

Ya var ya görgü namına bilgisi 0 tam olarak 0 .

Uyarmadi diyerek siz yalan soyluyorsunuz. "Hala iceridesiniz, beni takmiyorsunuz" demiş. Çıkın diyorsa cikacaksiniz illa tek tek aciklasinlar mi? Bir sebebi var ki çıkın demiş. Sizin gibi hem anlamayip hemde sinirlenip atar giden yapan insanlara sinir oluyorum. Kamusal her turlu alanda(otobus, hastane, vezne vs) zorluk cikarip digerlerinin hakkini gaspediyorsunuz. Hemsire zirt pirt sizi uyarmak icin mesai harcamak zorunda mi? Turlu turlu insanla ugrasiyorlar birde demoralize ediyorsunuz, diger hastalara enerjileri kalmiyor, guleryuz bitiyor.Bitin artik

Ciddi bir şey konuşuyoruz burada. Araya nasıl şeyler karıştırıyorsunuz oluyor mu 😟 Evet ne diyorduk hizmette kusur eden hemşireye kaç sayfalık şikayet yazılmalıydı acaba...
Yok benim aklım fikrim totoda kaldı. İlla şikayet edilecekse totolardan da bahsedilsin.🤣🤣

Kal caya ıgne vuracagnı blmyordukkı bız. Her dakika farklı ıslem yapıyorlar nerden bilelim.. Bilseydik bıseyler yapardık herhalde

peki hemşire annenize arkanızı dönün dediğinde sırtınamı yapıcak sandınız iğneyi?
öyle ise siz haklısınız şikayet edin hemşireyi aihm ye🤷‍♀️

Back
X