- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.783
- 448
- Konu Sahibi Dogangunes1
Açıktan mıÜniversite mezunuyum adalet okudum :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıktan mıÜniversite mezunuyum adalet okudum :)
Yok sikayet etmycm vazgectmpeki hemşire annenize arkanızı dönün dediğinde sırtınamı yapıcak sandınız iğneyi?
öyle ise siz haklısınız şikayet edin hemşireyi aihm ye![]()
Daha anadilinde yazı yazmayı bilmiyosun millete cahil diyosun.Allah ozmn senın elıne dusen hastalara kolaylıklar versin. Bu cahillikle zor senın ısım. Naptın uzaktan egıtımlemi hemsıre oldun sen
Eski konularınıza baktım şok oldum eğitim cahilliği alır eşeklik baki kalır derler ama sizde cahillikte kalmış. Aldığınız eğitimden de bir şey anlamamışsınız demekki boşanma süreciniz sancılı geçmiş. Ya acaba annenize hemşire büyü yaptı da ondan mı kıçı gözüktü. Sz seversiniz büyü falanÜniversite mezunuyum adalet okudum :)
Buradaki insanlara laf sokmuyorum ben. En azından -lar eki fazla.En az senın hala uyumayıp buralarda insanlara laf sokma caban kadarr sacma haklısın
Hayır ataturk unıversıtesıAçıktan mı![]()
Nerden bildin ayol, senmi imzaladin diplomamiAllah ozmn senın elıne dusen hastalara kolaylıklar versin. Bu cahillikle zor senın ısım. Naptın uzaktan egıtımlemi hemsıre oldun sen
Ahaha usenmemıs okdr koymusumkı lafı ne yapsam nerden vursam diye eski konularımı okumusEski konularınıza baktım şok oldum eğitim cahilliği alır eşeklik baki kalır derler ama sizde cahillikte kalmış. Aldığınız eğitimden de bir şey anlamamışsınız demekki boşanma süreciniz sancılı geçmiş. Ya acaba annenize hemşire büyü yaptı da ondan mı kıçı gözüktü. Sz seversiniz büyü falan![]()
Kep koymuş yaHayır ataturk unıversıtesı![]()
Ben olsam ımzalamazdm sahsen. Iyı olmus diplomanın bana denk gelmemesıNerden bildin ayol, senmi imzaladin diplomamibilmedigin konularda kendi kendine cikarimlarda bulunma lutfen
![]()
Ben inanırım bu ülkede pazardan meyve alır gibi diploma alındığı için şaşırmamBen okuduğumu anlıyorum da seninki baya baya şüpheli ya. Üzgünüm yani.
Sana ben o diplomayı verenin. Varsa öyle bir diploma tabi![]()
Yokkl hemsıre haklı sikayet etmycm ztnHemşire daha ne yapsın insan gibi uyarmış ayaklarına kapanıp çıkın nolur diye yalvaracak mıydı?
AhahahahahahahahaBen inanırım bu ülkede pazardan meyve alır gibi diploma alındığı için şaşırmam![]()
Lafı koyduğundan değil akıl sağlığın yerinde mi diye merak ettim diğer konularında böyle mi diye. Böyleymiş…Ahaha usenmemıs okdr koymusumkı lafı ne yapsam nerden vursam diye eski konularımı okumusyazık üzüldüm senin adına. Uyu kız harcama kendını buralarda. Tamam patron sensin aglama
Yok sikayet etmycm vazgectm
Etsene yaa... Sosyal medyada senin şikayet metninle beraber hemşirenin kol gibi cevabını da okur , capslarla eğleniriz biraz daha....Allah aşkına şikayet et, vazgeçmeYok sikayet etmycm vazgectm
Zaten Cobani olmadan kurallara uyamayan birini sanmiyorum üniversitede hoca yapsinlar. Ya of cidden asiri cahilsinBen olsam ımzalamazdm sahsen. Iyı olmus diplomanın bana denk gelmemesı![]()