sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

Üniversite mezunuyum adalet okudum :)
Eski konularınıza baktım şok oldum eğitim cahilliği alır eşeklik baki kalır derler ama sizde cahillikte kalmış. Aldığınız eğitimden de bir şey anlamamışsınız demekki boşanma süreciniz sancılı geçmiş. Ya acaba annenize hemşire büyü yaptı da ondan mı kıçı gözüktü. Sz seversiniz büyü falan :olamaz:

Eski konularınıza baktım şok oldum eğitim cahilliği alır eşeklik baki kalır derler ama sizde cahillikte kalmış. Aldığınız eğitimden de bir şey anlamamışsınız demekki boşanma süreciniz sancılı geçmiş. Ya acaba annenize hemşire büyü yaptı da ondan mı kıçı gözüktü. Sz seversiniz büyü falan :olamaz:
Ahaha usenmemıs okdr koymusumkı lafı ne yapsam nerden vursam diye eski konularımı okumus 😂 yazık üzüldüm senin adına. Uyu kız harcama kendını buralarda. Tamam patron sensin aglama

Hanimefendi üslubunuz cok yanlis,mal mal diyorsunuz ama siz kendi acinizdan bakiyorsunuz olaya bende saglikciyim inanin hasta yakinlarina laf anlatmak bazen zor olabiliyor.
Inanin sadece siz degilsiniz, birgünde onca kisiyle ugrasmak onlar icinde zor.
Burda ziyaretci saati 20.30 a kadar sasirdim siz 10 yazinca, annenize cok gecmis olsun.

Ahaha usenmemıs okdr koymusumkı lafı ne yapsam nerden vursam diye eski konularımı okumus 😂 yazık üzüldüm senin adına. Uyu kız harcama kendını buralarda. Tamam patron sensin aglama
Lafı koyduğundan değil akıl sağlığın yerinde mi diye merak ettim diğer konularında böyle mi diye. Böyleymiş…

Yok sikayet etmycm vazgectm
Etsene yaa... Sosyal medyada senin şikayet metninle beraber hemşirenin kol gibi cevabını da okur , capslarla eğleniriz biraz daha....Allah aşkına şikayet et, vazgeçme :dua: Sosyal medyada ismin cismin resminle boy boy tanımak istiyorum seni yiğidim :KK36:

Back
X