- Konu Sahibi Dogangunes1
Aslında hemşirenin sizi şikayet etmesi lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kinlendiniz bide hadi hoşunuza gitmez tavrı ama mesela adliyede bi hakim size ters yapsa kuzu gibi beklersiniz. Doğru hasta ziyareti zaten kısa olur hemşire gelip gidiyor . Sizin onların işinizi kolaylaştırmanız gerekir . Hiç utanmadan bide şikayet mi edeceksinizannem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Yan yatıyordu annem olacak bu mesaja cevabı daCanim benim suan yalan soyledigine adim kadar eminim, sirt ustu yatan bir hastanin kalcasindan igne yapilacaksa eger hasta tam donmeden pat diye yapamazsin oyle. Hasta doner sen siyrip yaparsin. Don derken nasil ayni anda siyirip yapabilirki kasiginami yapti igneyi
Acmissa ne olmus yahu ne kadar abarttiniz yahu, sanki assagiya kadar indirmis.. genelde kalcanin yukari kismina igne yapilir onun icinde soyle bir hafiften bel kismini katlasa yeter. Ayrica evet 2 dakka kimsenin cikmasini bekleyemez neden cunku sen orda misafirinle lak lak yaparken o insan belki de sabaha kadar kac hastanin yanini dolaşıp bir sürü iş yapacak, neden dinlenecegi 2 dakikayi sana ayirsin.. anasinin totosu gorunmus ne buyuk olayYa duyar kasma. Hemen bı acıtasyon.. Konuyu nerden nereye cekıyorsun resmen algı operasyonu yapıyorsun ama yemezler.. Icerde bir kadın bı erkek vardı hasta zıyaretcı sı olarak.. Bilip bilmeden bos yapma.. Ozmn senın de ıcerde erkek hasta yakının varken hemsıre gelsin ananın kıcını acsn ıgne yapsın, bak bakalm ozmn knsablyomsn bole.. Uza smdı
Niye sen koyun musun kurallara uyman icin güdülmen mi gerekiyor.. bir insanin kurallara uyması icin başina birini dikmek yada uyarilması yada zorlanması mı gerekiyor.. beyin yokmu ablacım insanin hastanelerde belli saatten sonra ziyartci yasaktır.. neden calisanlar islerini kolaylikla yapabilsin hastalar sessizlik icinde dinlenip iyilesebilsin diye.. hastahane hastalik ??.. insan ufak biryeri agridiginda bile birak misafir agirlayip sohbet etmeyi ufacik sese dahi tahammul edemezken, hastanede belki ameliyatli belki daha agir hastalikla cebellesen insanlarin oldugu yerde belli bir saatten sonra ziyaretci gurultu olmaması normal degil mi.. senin en başta ameliyatli annenin dinlenmesi iyi olmasi rahatsız olmaması icin misafirleri uzun tutmaman gerekmez miydi ? Hemsire aslinda annene iyilik yapmis dinlensin rahatsiz olmasin diye.. Sen umursamamişsin anneni.. 5 yaşinda cocuk bile bilir hastaneye belli saatten sonra ziyarete gidilmeyecegini.. o yasak diye yazı asmak kapıya güvenlik dikmek senin gibi laftan anlamayan kural umursamayan sıgirlar icin gecerli.. yoksa anlayan insan zaten bunlara gerek olmadan kurala uyarHastane kapıya nobetcı Koymuyorsa o saatte benım sorunum mu?
Ananın totosunu doktor niye korusun yahu.. annenin görevi o canım ve senin.. herkes kendi totosuna kendi sahip çıksın.. ne yapsın yani doktor aman mahremiyet diyerekten gelip annenin totusunun başında mı( aman erkek sinek geçer yoksa) beklesin işini gücünü bırakıpBencede
Hasta haklarını bu kdr biliyorsanız hasta mahremiyetinı korumakta doktorun görevidir bunuda biliyorsunuz dur umarm
Belli ki sadece okumuşsunÜniversite mezunuyum adalet okudum :)
Nuri alço ve gazozu olabilr diye düşünüyorumŞunu biri öğrensin ya ben gözardıyım belli![]()
Enjeksiyon hattın en dış kadranına yapılıyor zaten sinire denk gelme ya da damara denk gelme olasılığından dolayı alt kısımlara yapılmaz. Dolayısıyla annesini anadan üryan yapmadığına eminim. Kadın arkasını dönerken ziyaretçi bön bön baktı mı, bu konuda bu detayı anlamadım. Üstelik kim bu ziyaretçi de yaşlı teyzenin kalçasının uç kısmını görünce "Vovvv" luk moda girmiş gibi tepki verilmiş, onu da anlamadım.Acmissa ne olmus yahu ne kadar abarttiniz yahu, sanki assagiya kadar indirmis.. genelde kalcanin yukari kismina igne yapilir onun icinde soyle bir hafiften bel kismini katlasa yeter. Ayrica evet 2 dakka kimsenin cikmasini bekleyemez neden cunku sen orda misafirinle lak lak yaparken o insan belki de sabaha kadar kac hastanin yanini dolaşıp bir sürü iş yapacak, neden dinlenecegi 2 dakikayi sana ayirsin.. anasinin totosu gorunmus ne buyuk olay![]()
Sizin gibi CAHİL HASTALARDAN HERKES BIKTIannem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Iyy seviye yerlerdeIs yogunlugu ve stres skntısı olması benım sorunum degılkı. Babasının hayrınamı calısıyor. Ona gore de maas alıyor herhalde.
Benim, gelen yorumları merakla beklediğim tek konu.Kk tek yurek geliyo gidiyo bu kadini lincliyo
Spor salonlarinda daha az zulüm goren kum torbalari var![]()
Ya bıktık ama ya doktora hemşireye saldıran tiplere bıktıkKk tek yurek geliyo gidiyo bu kadini lincliyo
Spor salonlarinda daha az zulüm goren kum torbalari var![]()