Sizce bunu söylememem kotu bir sey mi

Merhaba kizlar 1 aydir antidepresan kullaniyorum hayatimda ilk kez kullandim kullanma sebebim de ciddi bir sey degil sadece farkli bi ruh hali yasiyorum hatta ilacsiz bile geçermiş, hastalik degil gecici bi durummuş kesinlikle. Normal hayatimi etkilemiyor erkek arkadasimla cok mutluyum hatta. Ama erkek arkadasima söylemedim kullandigimi annem simdi söylersen daha ciddi bi durum falan sanicaklar herkes her seyi bilmek zorunda degil dedi. Ben de söylemedim acikcasi anne babasi farkli seyler düşünebilir diye çünkü erkek arkadasim paylasir ailesiyle. Ciddi bi durum olmadigi icin sakliyor gibi hissetmiyorum. Sizce?
ben de kullanmıştım ergenlikte söylemezdim kimseye
insanlar tuhaf ya ağızlarına laf vermeye gerek yok
erkek arkadaşın da belki herşeyi ona bağlar ilacı bırakınca vs
gerekyok bence söylemeye

Merhaba kizlar 1 aydir antidepresan kullaniyorum hayatimda ilk kez kullandim kullanma sebebim de ciddi bir sey degil sadece farkli bi ruh hali yasiyorum hatta ilacsiz bile geçermiş, hastalik degil gecici bi durummuş kesinlikle. Normal hayatimi etkilemiyor erkek arkadasimla cok mutluyum hatta. Ama erkek arkadasima söylemedim kullandigimi annem simdi söylersen daha ciddi bi durum falan sanicaklar herkes her seyi bilmek zorunda degil dedi. Ben de söylemedim acikcasi anne babasi farkli seyler düşünebilir diye çünkü erkek arkadasim paylasir ailesiyle. Ciddi bi durum olmadigi icin sakliyor gibi hissetmiyorum. Sizce?
Herkes herseyi bilmek zorunda degil bosver soyleme.

Offf çok ciddi bir durum bu .
Ne karar verirsin bilmiyorum ama umarım kendin için en doğrusunu yaparsın hayatını komple etkileyecek .
Resmen yol ayrimindasin.

Söylemek zorunda değilsin.Her şeyi de paylaşmayın öyle sevgilinizle.
Yarın öbür gün evlenirsiniz ilk tartışmada ruh hastasısın sen diye başlar hakarete...
Türk milletinin psikolog,psikiyatri,antidepresan gibi konularda verdiği tepkiler çok bellidir.
Gerek yok bence.

ayıp olduğu için değil de insanlar cahil olduğu için söylememenizde fayda var diye düşünüyorum.. sonuçta bazen oluyo ki insanın erkek arkadaşı değil kocası bile bunu sizin yüzünüze vurabiliyo.. antidepresan hiç kullanmadım ama bi süre psikoloğa gittim hafif depresyon tanısıyla ilaç bile kullanmama gerek duymamıştı psikoloğum.. ama benim sonradan eşim olucak danglk şizofren (gerçekten hastaydı) doktora gitmesi gerektiğini söylediğimde hasta olanın kendisi değil ben olduğumu doktora benim ihtiyacım olduğunu sık sık kavgalarımızda söylerdi.. Psikoloğa gittim diye deli damgası yemiştim kısacası.. Ona kalsa mahkemede şahitliğim bile geçersizdi :D O yüzden bence kesinlikle söylemeyin.

Söylemek zorunda değilsin.Her şeyi de paylaşmayın öyle sevgilinizle.
Yarın öbür gün evlenirsiniz ilk tartışmada ruh hastasısın sen diye başlar hakarete...
Türk milletinin psikolog,psikiyatri,antidepresan gibi konularda verdiği tepkiler çok bellidir.
Gerek yok bence.
Çok haklisiniz

söyleme

Söyleme tabi ki...

Ama erkek arkadaşının huyu hiç hoş değil, eğer evlenirseniz başın çok ağrır bu huydan...

bence söylemene gerek yok hani nisanli falsn olsan eyvalla ama bi iliski sade sonra doner badina kakarlar zaten ilacsizda gece biliyormus bende gerek yak yani herseyi söylemeye bu arada canim mademki ilacsiz geciyo ilaclari kullanma yazık sana

Back
X