Sizce bunu yapan eski sevgilim midir ?

Canım şuan sevgilisi varmış ve sen aramana rağmen bilmiş bilmiş konuşmamız doğru olmaz demiş. Yani seni silmiş. Mesajı atan ister Ahmet olsun ister Tarkan olsun.. ne fark eder?
Pardon, Tarkan olsa fark ederdi tabi..

Bence burada kim sorusundan daha önemlisi neden sorusu. Şu anda senden hoşlanan birisi ise senin Ahmet’i unutup unutmadığına bakıyor. Ahmet’in yeni sevgilisi ise aynı şekilde seni yokluyor. Ahmet ise emin ol amacı senle barışmak değil, senin onu unutamadığından emin olmak istemiş. Unuttuysan da kendini hatırlatmak amacı ki amacına ulaşmış bak burada başlık açtınız. Kesinlike uzak durun.

Cevap: Ahmet'in şimdiki sevgilisi. Senin onu aramandan işkillenmiş. Bunu ancak bir kadın yapar. Istediği cevabı alıp gitmiş

Neden cevap veriyorsunuz ki ben ilk mesajdan sonra engellerdim bir sey hissetmiyorsam

Reis bence ahmetin senden sonra ki 2. Manitasi yazmıştır ahmet le alakası yok yani

Ahmet ya da Ahmet'in yeni sevgilisi olabilir. Hala aklın Ahmette mi merak etmiş olabilir. Ya da sen ahmetle iken sana platonik aşık olan başka biri olabilir veya başka bir flörtun vs olabilir.

Anlaman için belki faydası olur, o fake hesabın kullanıcı adıyla instagrama giriş yapmaya çalış, şifremi unuttum de şifre sıfırlama yönetimi görünecek, orada fake hesabı açarken kullandığı mailin 2 harfi ve hesabı açarken girdiği telefon numarasının son haneler çıkacak. Bi dene belki fikir verir.

Ben de buradan öğrenmiştim. Beni ekleyen ve bütün hikayelerime ilk bakan Bi hesap vardı supheleniyordum. bu şekilde bakarak eski sevgilime ait olduğunu öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…