Klasik işyeri çekememezlikleri.Başını eğişine bak.Böyle insanlardan arkadaş olunmaz zira.
Çok bayan olan iş yerinde çalıştım.Evet mesafemide koydum.Ne kadar mesafeli olursan o kadar çok az canın sıkılır.Ne kadar içli dışlı olursan o kadar canın acır.Öyle mi dersiniz?Peki siz olsaydınız mesafe mi koyardınız aranıza?
Neymiş, bu şekilde eğlenceli oluyormuş öğle yemekleri.
İkisi birden konuşunca cevap veremiyorum, bastırıyorlar adeta. Konuşmalı mıyım bundan sonra, yoksa mesafe mi iyidir.. .:/susmak tavız vermemek degıl tavız vermektır
X ve Y arasında olan durumuna X'e hatta Y'e bile söyle hoşlanmıyorum bu tarz şeyler lütfen yapmayın diye.
Diğer konu ise evet dışlanmışsın. Sanırım X'in kıskançlığından oluyor.
Bende kırılırdım belki tavır da alırdım.
Abartmıyorsunuz,sız ıplemeyın bıraz da onları,noluyo desınler,yapın bır kurabiye,onlar dışında herkese teklıf edın,karşılarında oturup yıyın
Anlattığına göre,
bu x seni fena halde kıskanıyor. Bakmayın eyleniyor görüntülerine, hepsi birbirine gıcık oluyor. Hiç bişey kaybetmiyormuşsunuz.
Y de eziğin önde gideni. Ya anası yada karısı ile derdi var. Direk olarak benimle böyle konuşmanızı istemiyorum. Öğle yemekleri için başka bir eylence bul deyin.
Herkes haddini bilsin, bu ne ya! İş yeri mi liseli ergen Topluluğu mu?
Hiç korkmayın, asıl önemli olan patronlarınızın sizi sevmesi... Arada yemek yapan abla işe gelmediğinde her iş bize kalıyor ama sadece X ile ben bakabiliyorum. Tüm işleri bana yıkıyor, en ufak birşeyde bağırıp azarlıyor ve beni ezmeye çalışıyor. Patronlarımız herşeyin farkında oldukları için X'i bu konuda hiç umursamıyorum ama bu çekiliş olayında herkes girerken benim dışlanmam kırıcı oldu gerçekten...Bunları okudukça is hayatindan calismaktan korkuyorum. Ev hatunu olursam sebebi bu korkumdan olur
Çekememezlik, ergen gibi gruplaşmalar...
Benim başıma gelse asla umrumda olmaz, bana arkadaş mı yok tavrımı alırım. Kimseyede niye kafeye giderken beni çağırmadın, neden beni çekilişe dahil etmediniz diye sormam. Hayatımda çok önemlisiniz mesajı vermem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?