Sizce bunun adı nedir?

Y nin durumu 100 metreden belli zaten.
X inkide, Kıskançlık. Düşünsene eğer ki Kıskançlık olmasa ve siz ona bir kötülük yapmamışsanız, neden toplu yapılan işlere seni sokmak istemesin. Tipik kadınsal kıskançlık krizi bu. Üstelik x hanım saman altından su yürütecek kadar kurnaz. Sakın buna bir derdinizi yada sırrınızı anlatmayın. Yoksa 3 güne, milletin ağzına sakız olursun!

bu tarz bir insanla yakın olsan biryerlere gitseniz senin zararına cunku karakteri saglam biri gibi gelmedi bana bırak x ve y takılsınlar :) sen muattap olma eger sana bir laf sokarsa bu sefer susma gerektigi gibi cevap ver

Cevap verirsem nolur çok merak ettim şimdi :)

Suan kendimi okudum galiba.. Ilk is deneyimin mi? En güzeli ne biliyor musun takma Umursama boşver daha fazla sinir oluyorlar.. Iş yeri kurtlar sofrasıdır. Kimseye birşeyini anlatma boşver.. Illa birileri ile Konuşmak zorunda değilsin onlara muhtaç olduklarını mı sandılar ayyy sinir oldum onlara

Bu yönden güven vermediği için önemli bir sırrımı anlatmıyorum ama anlatmadığım halde, beni çok sevgili yapan, erkeklerle konuşan kurnaz bir kızmışım gibi anlatıyor ve alaya vuruyor.. Hepinize yürekten katılıyorum...

Zipzip gibi yaş kaç diyesim geldi
Bazı inanlar böyle işte büyüyemiyorlar..
Hala ergenlikte sayıp duruyorlar..
Sonra böyle anlatılınca bile çekilmez tipler ortaya çıkıyor..
Kii yaşansa dayanılmaz gibi ALLAH yardımcınız olsun kimsenn karşısına böyel büyümemiş insanlar çıkartmasın..
Bunlar büyüyene kadar siz evliyseniz çocuğunuz olur o çocuk büyük onunda torunu olur anca o zaman bunlarda büyür..
Yani çooookkk uzun zaman gerekir..
Böyle insanlar çoğunlukla kendisi alay eder ama kendiyle alay ettirmezler..
Sizin susmanızla kendilerini üstün görmüşler..
Birde işte başarılıysanız kıskançlıkla çekememezlik eklenmiştir üzerine..
Çok takmamak lazım..
Onca takılası insan varken bunları takmak çok yersiz..
Kişilikleri olsa tamam ama yok görülddüğü gibi..
O yüzden pekte kaale almamak en iyisi..
En mantıklısı..
Sormayın artık..
Boşverin..
Gerekirse alttan alttan siz laf sokun..
Eminim onların arası yakın zamanda bozulur..
Birinden biri mutlaka daha zekidir ve bu çocukça davranışın farkına varır..
Varmazsada boşverin..
Körler sağırlar birbirini ağırlar derler
Benimde lisede böyle bi arkadaşım vardı..
Sonra tek başına kaldı..
Ama liseydik yani biz..
Bunlar koca koca insanlar..
Büyümüşte küçülmüş derler ya bunlar küçülmüş sadece büyüme evresi durmuş..
O yüzden boşverin...
Eğer hala sizin üstünüzden prim yapmaya çalışırlarsa..
Tersleyin..
Veya kendi aranızda şakalaşın şuan hiç espiri kaldırıcak durumda değilim.. diyip susturun :)
ALLAH yardımcınız olsun :)

X kac yasinda, Y kac yasinda?

İlk sayılır, öncesinde de 6 aylık bir çalışma hikayem vardı ama o çalışma sayılır mı bilemem çünkü sigortamı yapmamıştı, o yüzden ayrılmıştım.
Bugün de işyerinde yemek yapan lavaboda saatlerdir sohbet ediyorlar. Ellerimi yıkamak için gitmiştim, görmeniz lazım kıskandırma hareketleri falan. Laubalikte sınır tanımıyor, herkesi kendisi gibi kıskanç sanıyor sanırım...

X 28, Y 30 yaşında :) aynen katılıyorum, bunların ergenlik bitmez... Bugünden itibaren mesafemi koydum, iş için gerektikçe konuşuyorum... Halen çocukça kıskandırma hareketi içerisinde ama umrumda değil... önerilerinizi uygulayacağım :)

Artık muhatap olmuyorum ama bu kez de kıskanıyorum sanıyor galiba :) kendisi gibi kıskanç değilim çok şükür, nispet yapıyor ablayla konuşmalarını görmeniz lazım... insanlar neden böyle garip davranışlar içerisine girer anlamış değilim...

Fazla takmamak lazım. İş hayatında çeşit çeşit insanlarla karşılaşacaksınız. Duygusal düşünmeyin, profesyonel düşünün. İş hayatında samimiyet olmaması daha iyi zaten. İnanın bana bu başarınızı kolaylaştırır. Bu bahsettiğiniz kişilerin davranışları da çok çocuksu. Siz ilgilenmeyin ve umursamayın. İşinize gücünüze bakın derim.

Kesinlikle... biraz geç oldu ama güç olmasın, bugünden itibaren artık böyle... Fakat dünden beri ablayla da o kadar samimi değilim, o da buna seviniyor ve bu çok sinir bozucu. İlk defa şarkı söylediğini duyuyorum şuan, insanlarla arama nifak soktuğu için keyfi yerinde yani...

O size laf sokuyorsa , sizde gülerek kendinize giydirin ve bozulmamış gibi gülüp geçin yeri geldiğinde de siz ona laf giydirin kaldramazsa bak hani geçn gün sende bna yapmıştın ben bozuldum mu aman ne var dye gülüp geçin. Sizi kıskanıyor ve szin snir olmanız onun hoşuna gidiyor , snir olmadan gülerk geçiştirn ve o byandan uzak drun.

Sebep her ne olursa olsun,bana laf sokan dalga geçen kişilere tavrımı koyar haddini bildirir uzak durur,bir daha böyle birşeyi yapmasına cesaret dahi ettirmezdim.2.si seni ortamlarına sokmayan insanlartla görüşmek zorunda değilsin.Mesafe koy.

Bu taktiği bir keresinde uygulamıştım, agresif biri olduğu için hemen azarlamaya, çemkirmeye yöneliyor. Kaldıramıyor yani...
Çok haklısınız, tamamen katılıyorum.

Evet, aynen bu şekilde yapıyorum şuan. Buyüzden bugün keyfi pek yerinde... insan dışlamakta üzerine yok, patronlarımız(karı-koca) erkek patronumuzu bile ayartmaya kalktı. Patronumuz taviz vermedi tabi ki... anlamış olmalı... Allah fırsat vermedi, uzak durmakta fayda var tabii.

Ben olsaydım daha en başından neden beni çağırmadın neden beni çekilişe dahil etmedin diye zaten sormazdım. Böylelerine karşı nötr olmak en iyisidir. Hayatınıza iyi ya da kötü anlamda herhangi bir etkisi olmadığını görsün.

O konuda pişmanlık duyuyorum evet, çekiliş konusunu başka arkadaş ayarladı diyince şaşırdığım için sormuş bulundum. Çünkü o diğer arkadaşım oyle dışlayıcı davranmazdı. Hepsini X yapmış. Öğrendiğimde fazla üzerinde durmadım ve umrumda da değil artık ne hali varsa görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…