- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Merhaba hanımlar,
ben geçen yaz bir arkadaşımla kötü bir şekilde ayrıldım, artık görüşmüyorum
ama son günlerde sürekli rüyama giriyor
genelde ya hasta ya da zayıflamış olarak görüyorum
acaba bunun anlamı nedir? yoksa üzerinde durmayıp geçmeli miyim?:44:
Aslında ikiniz de bu küslükten memnun değilsiniz,o yüzden kötü görüyorsun onu.
yani ben her ne kadar üzgünüm olsam da yaptıklarını sindiremiyorum. bana her defasında sözler verdi ama yine devam etti kırmaya- dökmeye. sanmıyorum pişman olacağını ama ilk arayan ben olmam bundan eminim...:26:
Bana ona her ne kadar kizgin olsan da, gorusemedigin icin bir yanin buruk diye onu bu sekilde goruyorsun gibi geldi...
Ya da bu ara etrafinda biri ya da bir sey onu animsatiyor, bilincaltin su yuzune cikiyor...
olanlardan dolayı buruğum evet. ama ben kendi adıma pişman değilim sadece böyle olmayabilirdi diyorum. birde alışkanlıkta çok çünkü uzun bir süre beraber yaşadık. çoğu şey hatırlatıyor diyebilirim. istemsiz şekilde oda böyle yapardı, şöyle severdi diyorum yani
oturup özellikle düşünmedim hiç bu aralar. bilmiyorum zamanı geri getiremem sonuçta .
Hakliysan, icin rahatsa daha fazla dusunme bosver...
Cunku kim olursa olsun bizi uzen insanlardan uzak durmakta fayda var...
Kimse icin sikma canini
ayni şey benim de başıma geldi kuzum aralıksız hergün onu görüyordum ve her rüyamda da onla sarılıyorduk ne demektir hiç araştırmadım onu aramaya niyetlendim sonra vazgeçtim haberlerini alınca rüyamda da görmeyeye başladım belki bu aralar seni düşünüyordur kalp kalbe karşıdır derler
bilinç altıdır bencede
ben bir dostumla bu duruma geldim bir yıl gördüm rüyamda kötü şekilde görüyordum bende
ama çok da iyiymiş durumu, pişman olup arama da olmadı
seni mutsuz eden senden uzak olsun canım arama tabi boşver haksızlığa uğrayan sensin pişmanlık duyması gereken de oherşeye rağmen insanların kötülüğünü isteyemem, iyi olsun. ben kesinlikle aramam. o kendi istediği hayatında bile mutlu değil ben bundan eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?