Sizce burda 2. Çizgi var mı ?

weapon

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
75
23
18
30
Belirti olarak bazı şeyler hissediyorum bat a daha 2 gün var hastalıgım gecikmedi bile bu erken hamilelik testi sizce 2. Çizgi var mı sizce pozitif mi acaba emin olamadım

Eklentiler

• 2955A3DF-76C0-49BB-87F9-71996F241456.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 175
  • FB4B15A2-51D6-4A66-AB63-55075C7EF829.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 177
Belirti olarak bazı şeyler hissediyorum bat a daha 2 gün var hastalıgım gecikmedi bile bu erken hamilelik testi sizce 2. Çizgi var mı sizce pozitif mi acaba emin olamadım
Bence gayet belli çizgi canım hem adetin gecikmemis bile var gibi duruyor erken gebelik testi ise bence yarın normal kaset test yap istersen erken gebelik testleri yanıltabilir yada direk kan ver varsa az da olsa çıkar HCG hayırlı haberler verirsin inşallah

Valla yarın kan veremye gitcem olmazsa

Gözünüz Aydın sağlıkla gelsin bebeğiniz daha çok yeni minik

Merhaba öncelikle bebiş hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yumurtlama takibi yapıyor muydunuz birde şüphe ettiğiniz şeyleri paylaşabilir misiniz bende bu ay yumurtlama takibi yaptım o yüzden merak ettim

Daha önceden 2 düşüğüm var hamile kaldığımda vücudumun tepkilerni bildiğim için anladm ben biraz yoksa bu kdr yeniyken cok da belirti olmuyo aslında , ayaklarım sürekli üşüyodu soğuk spğuk terliyodm gaz sorunu yasamaya basladm karnm bi şişiyo bi iniyodu , beyaz akıntım vardı normalde adetten önce bitmiş oluyordu ama şuan hala devam ediyor , idrarım bulanıktı ondan süphelendm sol kasığımda batma şeklinde ara ara hissediyordum göğsümde baya bi hassaaslaşma oldu adet döneminden farklı olarak dokunduğumda bile canım acıyor üstüne dahi yatamıyorum , yeni yeni başladı bu , yumurtlmA takibi yapmıyodum uygulamadan sadece doğurgan olduğum dönemlere bakıyordum

Bende bu belirtiler yok zaten sadece sağ kasığımda batmalar oluyordu bide gaz problemi var ama üşütme ile alakalı da olabilir bugün kaset test yaptım negatif çıktı . 22 ağustosta çatlamam oldu 20-21-22-23 ve 26 sını değerlendirdim ama negatifi görünce moralmen çöktüm zaten belirti de yok

Adet tarihiniz geçti mi ben 2 gün öncesinde yaptım erken olan gebelik testini yaptım sa silik bir şekilde çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…