Sizce burda 2. Çizgi var mı ?

Ben de hamileyim size birsey önericem gün aşırı ilişki yaşayın yani sabah birliktelik sağlayın 2 günde 1 yapın ama sabah yapın

merhabalar bana da yardımcı olurmusunuz bu sabah yaptım ama tam olarak çözemedim sizce gebelik oranı ne kadar

Eklentiler

• 8588ED7D-9EBE-4572-B571-2FF48B82EC16.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba, kaçıncı gününde hamile olduğunu anladın yazar mısın? Bende belirtiler var ama test negatif çıkıyor

Oranı bilmemiz mümkün değil en sağlıklısı kan vermek, tebrikler
Normalde adetime daha 2 hafta var bel agrısı ve göğüs sancım vardı o yüzden test yapmak istedim dün ve bugünde yaptım test çizgi biraz daha belli ama kan vermek için erken diye söylüyorlar o yüzden ne yapacağımı bilemedim

Eklentiler

• D8917B3B-0F4E-4336-B8B7-561CA8541104.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 40
Belirti olarak bazı şeyler hissediyorum bat a daha 2 gün var hastalıgım gecikmedi bile bu erken hamilelik testi sizce 2. Çizgi var mı sizce pozitif mi acaba emin olamadım
Ben goruyorum tebrikederim bence hamilesiniz :))

Adete 2 hafta varsa yumurtlama ağrısı olabilir

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 8 aylık evliyim şuan 4 haftalık hamileyim yumurtlama takibi yapmadım regl 11 12 . günleri beraber olduk bir hafta sonra falan belirtilerim başladı çok üşüyordum sol kasık ağrısı vardı böyle iğne batar gibi sık idrara çikma vardı gece hiç kslkmazdim normalde üşüttüm diye düşünmüştüm bu arada 29 günde bir regl oluyorum birde iştahım çok açılmıştı özelikle tuzlu acı şeyler yemek istiyordum hiç umudum yoktu reglime 3 gün Kala adet sancım başlamıştı tam olacam derken olmuyordum reglim 5 gün gecikince idrar testi yaptım anında çift çizgi çıktı demekki bunlar hamilelik belirtileriymis adet ve hamilelik belirtileri aynı darısı isteyen her kadının başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…