Sizce çalınmış mıdır?

Portakalmarmelat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
2.081
3.747
63
22
Merhabalar bugün uye oldum aklıma takılan tuhaf bir olayı anlaticam bugün otobüste giderken otobüste bir iki kişi vardı önlerde oturuyorlardı bende biraz arkada oturuyordum tekli koltukta kent kartımi çantamın on gözüne koydum eminim fermuarıni cektim sonra arkadan indim otobüsten arka boştu kimse yoktu aklıma kent kartımi yoklamak geldi inerken kent kartımi çantamda göremedim hemen otobüse kostum baktım heryere ama kartım hala yoktu otobustekilerde baktı bulamadilar kartımı nerde düşürmüş olabilirim iner inmez baktım kartıma bı türlü bulamadım otobustede yoktu çok tuhafıma gitti.Sizce çalınmış midir ?İptal ettirmek için aradım yeni kart cikarttirdim mecbur kod yükledim :( hala nerde olduğunu düşünüyorum :(

Diğer başlıklara bi göz gezdirirdeniz tepkimi haklı bulursunuz. Benim de sivilcem çıkmış al sana dert konu açayım o zaman.
Açın tutan mı var ? Size mi sormam lazımdı nasıl bir konu açıp acmayacagimi uzuldugum konuyu beyan edip yazdım size büyük bir olay gibi gelmiş olmayabilir ama benim için bugün uzuldugum ve korktuğum bir olaydı

Açın tutan mı var ? Size mi sormam lazımdı nasıl bir konu açıp acmayacagimi uzuldugum konuyu beyan edip yazdım size büyük bir olay gibi gelmiş olmayabilir ama benim için bugün uzuldugum ve korktuğum bir olaydı
Var. Forum kurallarını okumanızı öneriyorum.

Ya tesekkurler içimi rahatlattiniz
Evet ben de onu diyecektim şimdi aklıma geldi annemin kaybolmuştu seri numarasını sormuşlar, daha önce yüklemis olduğu bir fişin üstünde yazıyormus seri numarası. İçindeki bakiye aynı şekilde aktarılmisti.

Kartı da çantaniza koyduğunuzu zannedip yere düşürmüş olabilirsiniz, calsalar duyardiniz bence

Evet ben de onu diyecektim şimdi aklıma geldi annemin kaybolmuştu seri numarasını sormuşlar, daha önce yüklemis olduğu bir fişin üstünde yazıyormus seri numarası. İçindeki bakiye aynı şekilde aktarılmisti.

Kartı da çantaniza koyduğunuzu zannedip yere düşürmüş olabilirsiniz, calsalar duyardiniz bence
Hic bilmiyorum eminim koyduğuma belkide ben farkedememisimdir bilemiyorum teşekkürler

Merhabalar bugün uye oldum aklıma takılan tuhaf bir olayı anlaticam bugün otobüste giderken otobüste bir iki kişi vardı önlerde oturuyorlardı bende biraz arkada oturuyordum tekli koltukta kent kartımi çantamın on gözüne koydum eminim fermuarıni cektim sonra arkadan indim otobüsten arka boştu kimse yoktu aklıma kent kartımi yoklamak geldi inerken kent kartımi çantamda göremedim hemen otobüse kostum baktım heryere ama kartım hala yoktu otobustekilerde baktı bulamadilar kartımı nerde düşürmüş olabilirim iner inmez baktım kartıma bı türlü bulamadım otobustede yoktu çok tuhafıma gitti.Sizce çalınmış midir ?İptal ettirmek için aradım yeni kart cikarttirdim mecbur kod yükledim :KK43: hala nerde olduğunu düşünüyorum :KK43:
Sadece Konunuzun başlığını görünce içimden direk ne olduğunu bilmediğim halde kesin çalınmıştır o dedim 😂 insanlar artık kötüleşti maalesef böyle bir devirde yaşıyoruz.. Çalınmıştır yüksek ihtimal.. Ama ne önemi var ki. Bu tarz kartların yenisini çıkardığınız zaman içerisindeki paranız aynen kalıyor diye biliyorum..

Back
X