- 19 Ağustos 2015
- 255
- 169
- 103
- 30
- Konu Sahibi Morpanjurluev
-
haklısınz ama mis gibi bi haftaiçi günü gidecek elimden :/Ben olsam çalışırdım ...
Hem deneyim olur hemde kazanç :)
haklısınz ama mis gibi bi haftaiçi günü gidecek elimden :/
offf bir de işin bu yanı varKızım ömür boyu calışcan zaten. Devir dötünü yat boşver:)
haklısınz ama mis gibi bi haftaiçi günü gidecek elimden :/
malesef küçük bir şehirdeyim ve cuma gününe kurs yok olanların hepsi haftasonuBence öğrenciyken çok zor durumda değilse kişi çalışmamalı, onun yerine öğrenciliğin imkanlarından faydalanmalı.
Boş gününüzde kursa gidebilir, tiyatroları takip edebilirsiniz. Ki eğitimcisiniz, gittiğiniz kurslardan alacağınız sertifikalar ile görev yapacağınız okulda öğrencilerinize değişik alanlarda seçmeli ders ya da kurs açabilirsiniz, maddi getirisi de olur.
Öğrenci indirimi çok yerde geçerli, müze kart alıp her hafta bir müzeyi gezebilirsiniz. Çalışırken bu imkanlar olmuyor
aynen çooook haklısınızz ...Farz edin ki o gün ders vardı?
Cumartesi- Pazarınız boş nasılsa
Bence güzel bir tecrübe olur.
aynen çooook haklısınızz ...
malesef küçük bir şehirdeyim ve cuma gününe kurs yok olanların hepsi haftasonu
Ki ben de zaten Ney üflüyorum . cumartesi günleri kursum var .
Benim gözlemlediğim erken yaşta çalışmaya başlayanlarda bıkkınlık oluşuyor, özellikle üni yıllarının kıymeti bilinmeli diye düşünüyorum, o yüzden tavsiye etmiyorum
haklısınzBenim gözlemlediğim erken yaşta çalışmaya başlayanlarda bıkkınlık oluşuyor, özellikle üni yıllarının kıymeti bilinmeli diye düşünüyorum, o yüzden tavsiye etmiyorum
yaaaa :))))))))))))))Valla ben bile heyecanlandım
Ayda 300 tl demek, her ay 1 çanta ve 1 ayakkabı demek
Süpperrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?