Sizce çalışmalı miyim?

Morpanjurluev

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
255
169
103
30
Merhabalar hanımlar .
Ben eğitim Fak 2.sınıf öğrencisiyim . Okuduğum kampüste ki hastanede kısmı zamanlı öğrenci çalıştıriyorlar. Ayda 4 gün sadece . 8-5 çalışıyorlar ve 300 tl maaş alıyorlar. Görev ise Sekreterlik .
Ben ailemin yanında oturuyorum burs alıyorum 400 tl ve dedemin verdiği 200 tl ile 600 tl gelitim oluyor .

Haftada bir gün gideceğim bu iş için . Cuma gunleri olacak büyk ihtimal zATEN o gün dersim yok .

Paraya çok ihtiyacım yok aç açıkta değilim ama :) Hep hesap kitap yapıyorum harcamalarım için ..
daha rahat kitap alacak annemle daha rahat yemek yer gezer tozarım :)

Sizce azıcık aşım kaygısız başım deyip çalışmayıp o gün de evde dinleneyim ders mi çalışayım ? okuduğum bölüm de çok ağır bu arada ....

yoksa 4 gün maaşa bu 300 tl iyi para Git Çalış Tecrübe Kazan mı dersiniz ?

Bence öğrenciyken çok zor durumda değilse kişi çalışmamalı, onun yerine öğrenciliğin imkanlarından faydalanmalı.

Boş gününüzde kursa gidebilir, tiyatroları takip edebilirsiniz. Ki eğitimcisiniz, gittiğiniz kurslardan alacağınız sertifikalar ile görev yapacağınız okulda öğrencilerinize değişik alanlarda seçmeli ders ya da kurs açabilirsiniz, maddi getirisi de olur.
Öğrenci indirimi çok yerde geçerli, müze kart alıp her hafta bir müzeyi gezebilirsiniz. Çalışırken bu imkanlar olmuyor

malesef küçük bir şehirdeyim ve cuma gününe kurs yok olanların hepsi haftasonu
Ki ben de zaten Ney üflüyorum . cumartesi günleri kursum var .

Hem paraya da cok ihtiyacın yokmuş. Boşver ihtiyacı olanlar faydalansın işten.

36 yasındayım 10 yıllık öğretmenim. Valla yoruldum çalışmaktan. Şimdi bana ünv yıllarımı geri verseler boş gunumde çalışmak mı. Aman kalsın. Daha cok ailemle vakit gecirir daha cok kitap okur daha cok müzik dinler daha cok sosyal aktivite yapar daha az calışırdım yerınde olsaydım.

Deneyim kazanmak,iş hayatını görmek için kabul ederim; sonra da gider kendime harcarım :)

aynen çooook haklısınızz ...

Yani cuma işe gitmeseniz ne yapacaksınız?
Bence ölüp gidecek zaman
Dersi zaten çalışıyorsunuz.
Sosyal aktivite hafta sonu da yapıyorsunuz

Gün bitince ele gelir bir sonuç olmayacak. Müzik dinle, dinledim, eee noldu, kitap oku, okudum, eee zaten diğer günler de okuyabilirdim, koskoca cuma gününü harcamama gerek yoktu, vs vs.

malesef küçük bir şehirdeyim ve cuma gününe kurs yok olanların hepsi haftasonu
Ki ben de zaten Ney üflüyorum . cumartesi günleri kursum var .

Benim gözlemlediğim erken yaşta çalışmaya başlayanlarda bıkkınlık oluşuyor, özellikle üni yıllarının kıymeti bilinmeli diye düşünüyorum, o yüzden tavsiye etmiyorum

Benim gözlemlediğim erken yaşta çalışmaya başlayanlarda bıkkınlık oluşuyor, özellikle üni yıllarının kıymeti bilinmeli diye düşünüyorum, o yüzden tavsiye etmiyorum

Valla ben bile heyecanlandım
Ayda 300 tl demek, her ay 1 çanta ve 1 ayakkabı demek
Süpperrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…