sizce çanta güzel mi

gossipgirl5

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
905
325
18
21
arkadaslar sizce bu çanta güzel mi? böyle şık bir siyah çanta almak istiyorum
*reklam diyeyim ne olur ne olmaz

Eklentiler

• IMG_9811.webp
    IMG_9811.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_9812.webp
    IMG_9812.webp
    12 KB · Görüntüleme: 64
Gündelik için kulpu biraz zor olur ama nadir kullanımlar için ideal görünüyor

böyle güzel kombin yaptığımda takmak için gündelik değil
O zaman güzel ama beyaz gibi renkler daha nadir kullanıldığı için çok hoş duruyor. Ben tercihimi nadir kullanılan renklerden yana yapardım sanırım.

ya evet öyle de siyah istiyorum her şeyle daha uyumlu daha asil dursun diye 🥲🥲
Siyahın adı çok çıktı ben o yüzden soğudum siyahtan. Neymiş yoksullar herşeyle gitsin diye her parçayı siyah alırmış çünkü aynı parçayı aynı hafta üst üste giyebilmek için.
Bunlar tabi şahsi görüşüm. Kapsül gardrop yaptıktan sonra nadir renk ve parçalara yönelmek gibi gayem var o yüzden bu açıdan bakıyor olabilirim.

Siyahın adı çok çıktı ben o yüzden soğudum siyahtan. Neymiş yoksullar herşeyle gitsin diye her parçayı siyah alınmış aynı parçayı aynı hafta üst üste giyebilmek için.
Bunlar tabi şahsi görüşüm. Kapsül gardrop yaptıktan sonra nadir renk ve parçalara yönelmek gibi gayem var o yüzden bu açıdan bakıyor olabilirim.
dediğinizi duymamıstım hiç 🤣 siyaha ihtiyacım olmasa ben de direkt baska renklere yönelirdimm

Ben askısız çanta ile yapamam. Bel çantasının rahatlığına çok alıştım. Kola asılan modelleri de kullanamıyorum. Attığım gibi askılı çanta modellerini seviyorum
2 numara güzelmiş baya. ben çoğunlukla rugan ve askısız direkt omuz çantalarına bakıyorum bunları göremedim

Back
X