- 16 Kasım 2024
- 905
- 325
- 18
- 21
- Konu Sahibi gossipgirl5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle güzel kombin yaptığımda takmak için gündelik değilGündelik için kulpu biraz zor olur ama nadir kullanımlar için ideal görünüyor
işte çok kararsız kaldım. parlak böyle çanta doğru düzgün bulamadım güzel başka bildiğiniz varsa bilmek isterimmBen ortalama buldum ama zevkler ve renkler farklıdır. Çok beğendiyseniz alın
O zaman güzel ama beyaz gibi renkler daha nadir kullanıldığı için çok hoş duruyor. Ben tercihimi nadir kullanılan renklerden yana yapardım sanırım.böyle güzel kombin yaptığımda takmak için gündelik değil
ya evet öyle de siyah istiyorum her şeyle daha uyumlu daha asil dursun diyeO zaman güzel ama beyaz gibi renkler daha nadir kullanıldığı için çok hoş duruyor. Ben tercihimi nadir kullanılan renklerden yana yapardım sanırım.
Siyahın adı çok çıktı ben o yüzden soğudum siyahtan. Neymiş yoksullar herşeyle gitsin diye her parçayı siyah alırmış çünkü aynı parçayı aynı hafta üst üste giyebilmek için.ya evet öyle de siyah istiyorum her şeyle daha uyumlu daha asil dursun diye![]()
dediğinizi duymamıstım hiçSiyahın adı çok çıktı ben o yüzden soğudum siyahtan. Neymiş yoksullar herşeyle gitsin diye her parçayı siyah alınmış aynı parçayı aynı hafta üst üste giyebilmek için.
Bunlar tabi şahsi görüşüm. Kapsül gardrop yaptıktan sonra nadir renk ve parçalara yönelmek gibi gayem var o yüzden bu açıdan bakıyor olabilirim.
2 numara güzelmiş baya. ben çoğunlukla rugan ve askısız direkt omuz çantalarına bakıyorum bunları göremedimEki Görüntüle 3644758 Eki Görüntüle 3644759 Eki Görüntüle 3644760 Ben bu tarz seviyorum
Ben de reklam diyeyim nolur nolmaz sosyal medyadan korkulur
Reklam
2 numara güzelmiş baya. ben çoğunlukla rugan ve askısız direkt omuz çantalarına bakıyorum bunları göremedim
Herkesin tarzı farklıdır önemli olan sizin beğenmeniz.Benim tarzım değil mesela.arkadaslar sizce bu çanta güzel mi? böyle şık bir siyah çanta almak istiyorum
*reklam diyeyim ne olur ne olmaz