- 17 Mayıs 2010
- 1.660
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
o gün eve götüremediğin çiçeği ertesi gün nasıl götürecektin
ne kadar zamandır berabersiniz
ve anladığm kadaryla sen sevgiline vereceksn çiçeği o annesine götürcek dimi
3 aydır beraberiz yaklaşık..
o an eve gitmiyordum çünkü arkadaşımda kalacaktımm .
evet sevgilime vereceğim. aslında hiç böyle düşüncem yoktu. zaten ailesiyle tanışmak için erken... alırsam sevgilime vereceğim, o verecek.. baştan yüz göz olmama taraftarıyım.. fakat şakayla karışık birazda içlenerek söylemiş.. Ne bilim o an gönlümden mi koptu diyim . kafamda böyle birşey oluştu. sizin fikirlerinize dayanarak alacağım açıkçası.
aynen yüz göz olma
yalaka demesn ama zaten gelen çiçeğe yalaka diyecek biriyse balık baştan kokar
şahsen benm oğlumn sevgilisi yapsa hoşuma gider çiçek severm çnküü
ama kadına ne dicek sevgilin
ben anlattm o yzden içinden gelmş yollamş mı der
Sonuçta sadece çiçek alınacak. Sürekli hediye alıp gönderecek olsanız tamam yalakalık olur
geçenlerde bana hediye almıştı bende hediyesine karşılık aynı şekilde ona aldım sevgilim aracılığıyl gönderdim ki aslında sevmem böyle şeyleri sadece almasına karşılık olarak bende almak durumunda kaldım..
ama sevgilimin elinde çiçeği görüp bana aldın sandım oğlum demesi benim birazcık tuhaf yaptıı :))
kesnlkle baştan mesafenin konulması gerektiği taraftarıyım zaten ailesiyle tanışmak seneler sonra olabilir.
ne biliyimm olabilir mi bi çiçek . gönlümden geçti.. buradaki bayanların yorumunu düşünerek hareket edeceğim yarın açıkçası.
Burda ki hikayeleri okumaktan bütün kaynanaları cadaloz yaptı hatunlar yahuu
Baştan mesafe koymak saçma bence ya . Bi sorunla karşılaştığın an koyarsın mesafeni. Bakma çoğu kişi keşke baştan koysaydım tavrımı diyor ama farkında değiller ki olay eşinde bitiyo
iyide benm sorumn cevabı bu değildi canım
sevgilin ne deyip verecek çiçeği ''anne ben söyledm ondan sana çiçek mi aldı ''diyecek mesela
bir de şu cmleni hiç mi hiç anlamadm
geçenlerde sevgilime hediye al bunu götür diye. paketi açtım sevindim. ve şaşırdım. bende karşılığında nezaketen ona hediye aldım sevgilim aracılığıyla verdim. almasaydı asla almazdım dedim ya baştan 40 kere düşünürüm ve elimden geldikçe uzak durmaya çalışırım.
Burda ki hikayeleri okumaktan bütün kaynanaları cadaloz yaptı hatunlar yahuu
Baştan mesafe koymak saçma bence ya . Bi sorunla karşılaştığın an koyarsın mesafeni. Bakma çoğu kişi keşke baştan koysaydım tavrımı diyor ama farkında değiller ki olay eşinde bitiyo
hayr canm çiçeğini alsn yollasnda daha 3 aylık ilşkide de gidip kapısına tanşmasın
ne o öyle muc muc 3 ayda
daha çok yeni gereksiz bi samimiyet olur bence
çocuğu daha tanıyamaz 3 ayda kaldı ki ailesi
canım öncelikle kusura bakma bilgisayardan kaynaklı kelimeler eksik eksik çıkıyor.. annesi geçen buluştuğumuzda bana hediye almış . bana götürmesi gerektiğini söylemiş. içinden gelmiş sanırım.. bende hediyesini görünce nezaketen karşılığında aynı gün alıp ona iletmesini istemiştim..
sevgilimin ne deyip vereceği kısmını hiç düşünmedim. çünkü şimdi aklıma geldi böyle birşey .. sonuçta bana aldığı çiçeği gördü. ve uzun zmndır oğlu çiçek almamış. dediğim gibi hiç düşünmedimm .
tamam al sen o konuda hem fikiriz zatenn
ben çok mutlu olurdm şahsen
hediye olarak ne almş sana
sende ona almştn sanırım sen ne aldın
hayr canm çiçeğini alsn yollasnda daha 3 aylık ilşkide de gidip kapısına tanşmasın
ne o öyle muc muc 3 ayda
daha çok yeni gereksiz bi samimiyet olur bence
çocuğu daha tanıyamaz 3 ayda kaldı ki ailesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?