Sizce ciddi mi?

Otele gıttıler.Bıraz yakınlastılar ılk ayda.cocugu baglamak ıcın gıttı
Netten tanıştılar./ 4 ayda evlilik, maaş kartı, 5 çocuk gibi konuşulmayacak her şeyi konuştular./ Otele gittiler./ Isteme olmazsa ayrılacaklar. Arkadaşınızın aklı başında mi acaba?
Gerçi sizin bir konunuzu hatırlıyorum, arkadaşım dogum yapacak fakat ailesi bilmiyor, gece klübunde çalıştığı ıçın bebege bakayim mi diye?
Sizin çevreniz beni ürkütüyor...

Öncelikle kız arkadaşım adına yazıyorum.4 ay önce netten biriyle tanıstı.Cocuk gardiyan.Arkadasım fabrıkada çalışıyor.Çocuk arkadasıma sen fabrıkada 1 yılı doldur. Öyle gelelım ıstemeye demıs.Çocuk tayın ıstıycek çünkü.Çocuk aşırı pinti.Evlenince arkadasımdan maaş kartını alacakmıs.Ona harclık verecekmiş.Kıza dün hiçmsj atmadı.Arkadaslarıyla gezmıs tozmus Kız arkadasımda bugun cocukla bulustu.Çocuga ya gel istemeye ya da. bitsin demiş.Çocugun telwfonunu falan kurcalamıs ama pek kurcalatmamıs.Sizce çocuk ciddi mi.Kız guvenemıyorda pek
Çocuk bana hiç güven vermedi.şimdiden pintiyse evlendikten sonra bolnma nedenleri bile olabilir.bemce o çocuktan geri dursun.

Ben karısmıyorum.Çocuk hazır degılım dıyor tanıstırcam demıs.sanırım oyalamak ıcın.Bi de ilk bulusmadan öpüşmüşler hemen yakınlasmıslar.Otele gıttıler.Yok kırmuzı gecelıkler falan.Cocuk bı de dındar gecınıyo.Kızla herhaltı yapıyo sonra namaz kılıyo.Hanı kıza dıyo sende kılcam kapancan falan.Bana samımı gelmedı.Bu cocuk kapalı bırıyle evlenır ev kızıyla gıbı gelıyor bana.Bakalım tanıstırcak mı cıdden

Maas kartini mi alacakmis? Hemde daha sevgiliyken dusuncesi. Arkadasin hala bitirmiyorsa pes :-) evli insanlar maas kartini esine vermiyor. Nasil bir yasam tarzi allam

Okuduğum en saçma ilişkilerden biri. Sizin konuyu açtığınızdan arkadaşınızın haberi var mı? Yok gibi geldi de konuşma tarzınızdan. Yoksa niye açtınız elin konusunu anlamadım. Varsa da o adamdan bi halt olmaz aklını başına toplasın arkadaşın.

Ben karısmıyorum.Çocuk hazır degılım dıyor tanıstırcam demıs.sanırım oyalamak ıcın.Bi de ilk bulusmadan öpüşmüşler hemen yakınlasmıslar.Otele gıttıler.Yok kırmuzı gecelıkler falan.Cocuk bı de dındar gecınıyo.Kızla herhaltı yapıyo sonra namaz kılıyo.Hanı kıza dıyo sende kılcam kapancan falan.Bana samımı gelmedı.Bu cocuk kapalı bırıyle evlenır ev kızıyla gıbı gelıyor bana.Bakalım tanıstırcak mı cıdden
Bacim hem o cocuktan, hemde o arkadasdan bi cacik olmaz bak gel sen benim sozumu dinle

Nedense bana bu konuyu acmaniz toaf geliyor. Bir taraftan karismiyorum diyorsunuz,bir taraftan kirmizi geceliklere kadar iniyorsunuz konuda:işsiz: Birde hep ekstradan yeni birseyler katiyorsunuz sanki konuyu uzatmak icin. Ilk maas karti, sonra otel, simdi kapanacakmis...toaf yani

Öncelikle kız arkadaşım adına yazıyorum.4 ay önce netten biriyle tanıstı.Cocuk gardiyan.Arkadasım fabrıkada çalışıyor.Çocuk arkadasıma sen fabrıkada 1 yılı doldur. Öyle gelelım ıstemeye demıs.Çocuk tayın ıstıycek çünkü.Çocuk aşırı pinti.Evlenince arkadasımdan maaş kartını alacakmıs.Ona harclık verecekmiş.Kıza dün hiçmsj atmadı.Arkadaslarıyla gezmıs tozmus Kız arkadasımda bugun cocukla bulustu.Çocuga ya gel istemeye ya da. bitsin demiş.Çocugun telwfonunu falan kurcalamıs ama pek kurcalatmamıs.Sizce çocuk ciddi mi.Kız guvenemıyorda pek

Çocuk hiç güven vermiyor. Tekin de durmuyor açıkcası. Yol versin en kısa zamanda.

Back
X