Sizce çiftler arasında yaş farkı ne kadar olmalı??

Çiftler arasında ssizce ne kadar yaş farkı olmalı?

• aynı yaşta olmalıdırlar

OY: 2 5,9%
  • 1-3 arası uygun

OY: 11 32,4%
  • 3-5 arası uygun

OY: 9 26,5%
  • 5-7 arası uygun

OY: 8 23,5%
  • 7-10 arası uygun

OY: 4 11,8%

• Ankete Katılan
    34

GOLDFLAY

ders,ders,ders..... :(
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
2.334
95
108
36
Muğla
Kızlar nişanlınızla,sevgilinzle,eşinzle... aranaızda kaç yaş fark var?? sizce çiftler arasında yaş farkı ne kadar olmalı??:124::124:

herkese göre değişir ama ben daha olgun erkeklerden hoşlanıyorum 8 yaş benim için normal.

eşim 3 yaş büyük 27-30 yaşlarımz bence 3 ve 8 yas farka kadar norma denebılır

Son düzenleme:
ewet önemli olan memnuniyet... size göre kaç yaşında evlenmeli bir bayan??

26 yasında evendım ben hazıranda 1 sene olacak bence bayan için 25 28 erkek için 30-35 arası evlenıebır sen ne dusunuyosun gold:)

Sözlüm benden 2 yaş büyük ..

Yaş farkı çok çok olmamak şartıyla farketmez bence ...
Ama erkeğin büyük olması her koşulda tatmin edici bence ...

26 yasında evendım ben hazıranda 1 sene olacak bence bayan için 25 28 erkek için 30-35 arası evlenıebır sen ne dusunuyosun gold:)

cnm sen benden 3-4 yıl daha geç düşünüyorsun bence bayan en geç 25 erkkte en geç 30..... en erken bayanlar için bence 20-21... erkekler için en erken 25-26

2 yaş büyük benden erkek arkadasım..7-8 e kadar normal geliyor bana tabi uyum varsa bir çok yönden

Eşim benden 6 ay büyük sadece. Ama gören yada tanıyanlar birkaç yaş fark olduğunu sanıyor. Önemli olan olgun olması bence. Yaş ilerleyen zamanlarda cinsel hayat için problem olabilir bence. Gençken sorun yok :)

bencede 5 yaş kadar büyük olmalı
benim nişanlım benden 1 yaş büyük
sürekli sorun problem vazgeçesim oluyor bazen
ama çok fazla seviyorum

cnm sen benden 3-4 yıl daha geç düşünüyorsun bence bayan en geç 25 erkkte en geç 30..... en erken bayanlar için bence 20-21... erkekler için en erken 25-26

erkeklerın iş askerlık para biriktirme durumlarıoldugu için o yasa kadar anca diye düsünüyorum birde sankı 25 ten sonra insan daha bi olgunlasıyo karar vermesı daha zor ama net oluyo en azından bayanlar ıcın

bence kız içinde erkek içinde önemli olan olgunluk gercekten cok erkek ve bayan tanıdım bu konuda. ben eşimden 9 ay büyüğüm ve bence benden daha olgun.

kişiden kişiye değişio tabi...... benm ki de benden 7 yaş büyük sanki çocuk

bu tamamen karsınızdakine baglı bir durum...

nişanlım benden 5 yas büyük yaklasık ama daha az da olsa yas farkı o yine böle olurdu...

herzaman gerektigi kadar cocuk gerektigi kadar olgun bir adam....

bence en fazla 10 olmalı 8-9 falan normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…