• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce cimri mi

Hayallerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.314
Puanlar
133
Kızlar merhaba iş yerine birisi geldi 3 yıldır çalışıyor ,tek yasıyor .Şuan arkadaşız sinemaya ve kafeye gittik .Aynı iş yerinde çalışıyoruz eve yemeğe davet etti .Yemek yedik ,çay kahve güzel geçti .Ama bana biraz cimri geldi ,araba almaması ,benim borcumu vs sorması garip geldi .Ya da mekan bulup şuraya ,buraya gidelim demiyor .Şuraya yürüyelim diyor .Zaten şuan arkadaşız ama bana açıkçası cimri ya da hesapçı geldi .Araba alacak param var ama almayacağım ev alacağım falan dedi bana itici geldi biraz .mesela hiç dışarı kafeye falan gitmiyor ,hep evde duran bir tip galiba .Kahveye falan çagıracaktım falan diyor .Hani gel şuraya gidelim yok .O yüzden konuşmayı kesmeyi düşünüyorum zaten her gün mesaj atmıyor okulda görüyoruz yanıma geliyor bazen,yazıyor bugün hiç yazmadı mesela Kafa yapısı olarak uyusuyoruz ,güzel eğlenceli vakit geçiriyoruz ,ama işte bunlardan dolayı soğudum

Adam araba yerine ev almak istiyor diye cimri mi oluyor? Bu konuda hatalı düşünüyorsunuz diğer konuları çok anlamadım. Sürekli yürüyüş ya da ev buluşması mı istiyor? Hiç bir mekanda buluşalım demedi mi?
Siz dışarda yemeğe gidelim diye ısrar edin bakalım ne yapacak belli olur

Araba alacak param var ama almayacağım ev alacağım falan dedi bana itici geldi biraz
İticilik konusunda bilginiz var değil mi ? Zira iticilik değil bu devir de hayatına geleceğine yatırımı bu şekilde yapıyor diyoruz böylelerine , yürümek istemesi de cimrilik sayılmaz ha seni kötü kötü yerlere götürür ne gerek var falan der dersin ki cimrilik var gibi .

Adam araba yerine ev almak istiyor diye cimri mi oluyor? Bu konuda hatalı düşünüyorsunuz diğer konuları çok anlamadım. Sürekli yürüyüş ya da ev buluşması mı istiyor? Hiç bir mekanda buluşalım demedi mi?
Siz dışarda yemeğe gidelim diye ısrar edin bakalım ne yapacak belli olur
Yani şöyle kendisi bu şehire yeni geldi ,ama ben kafeye gidelim oranın kahvesi güzel dedim .Sinemaya gittik başka da dışarda şuraya buraya gidelim demedi .Haftasonu seni eve kahve içmeye çagıracaktım sonra rahatsiz etmeyeyim diyor .Bana çok fazla ilgisi olduğunu hissediyorum ama bir yemeğe cıkarma vs yok .Genelde konuşurken şunu indirimden aldım ,surda şu kadar kredi var .Bu tarz para konuşunca irrite oldum biraz

benim borcumu vs sorması garip geldi .
Evet bunu sorması hoş olmamış
Araba alacak param var ama almayacağım ev alacağım falan dedi bana itici geldi biraz .
Ama arabadan önce ev almak istemesi en mantıklı karar bence.
mesela hiç dışarı kafeye falan gitmiyor ,hep evde duran bir tip galiba .Kahveye falan çagıracaktım falan diyor
Pek sosyal olmayan bir yapısı olabilir mi acaba?

Yani şöyle kendisi bu şehire yeni geldi ,ama ben kafeye gidelim oranın kahvesi güzel dedim .Sinemaya gittik başka da dışarda şuraya buraya gidelim demedi .Haftasonu seni eve kahve içmeye çagıracaktım sonra rahatsiz etmeyeyim diyor .Bana çok fazla ilgisi olduğunu hissediyorum ama bir yemeğe cıkarma vs yok .Genelde konuşurken şunu indirimden aldım ,surda şu kadar kredi var .Bu tarz para konuşunca irrite oldum biraz
Mesela robot süpürge alacağım alma boşuna masraf ben gelir evini supururum diyor

Kızlar merhaba iş yerine birisi geldi 3 yıldır çalışıyor ,tek yasıyor .Şuan arkadaşız sinemaya ve kafeye gittik .Aynı iş yerinde çalışıyoruz eve yemeğe davet etti .Yemek yedik ,çay kahve güzel geçti .Ama bana biraz cimri geldi ,araba almaması ,benim borcumu vs sorması garip geldi .Ya da mekan bulup şuraya ,buraya gidelim demiyor .Şuraya yürüyelim diyor .Zaten şuan arkadaşız ama bana açıkçası cimri ya da hesapçı geldi .Araba alacak param var ama almayacağım ev alacağım falan dedi bana itici geldi biraz .mesela hiç dışarı kafeye falan gitmiyor ,hep evde duran bir tip galiba .Kahveye falan çagıracaktım falan diyor .Hani gel şuraya gidelim yok .O yüzden konuşmayı kesmeyi düşünüyorum zaten her gün mesaj atmıyor okulda görüyoruz yanıma geliyor bazen,yazıyor bugün hiç yazmadı mesela Kafa yapısı olarak uyusuyoruz ,güzel eğlenceli vakit geçiriyoruz ,ama işte bunlardan dolayı soğudum
Adam sevgiliniz bile değil . E arabayı gereksiz buluyor henüz çocuğu vs olmadığı için. Ev alacakmış . Adam mantıklı bir adam. Sizin beklentilerinizse başka. Sevgili olmayın derim.

Evet bunu sorması hoş olmamış

Ama arabadan önce ev almak istemesi en mantıklı karar bence.

Pek sosyal olmayan bir yapısı olabilir mi acaba?
Borcu da laf arasında sordu işte ,ne kadar borcun var işte şöyle böyle .Ben de ona hep savurgan olduğumu ve para harcamayı sevdigimi söylüyorum

insanların kendi hesaplarını bilmesi lazım zaten
Araba para yer
evi olmayan için araba biraz lüx mü desem ne desem
Bekar bir adamın evine yemeğe gitmek
Becerikli biri evine ve kendine bakabiliyor üstelik konukta kabul edebiliyor
Hani iç güdüsel olarak sizi rahatsız ettiyse uzak durun
Ben kadınların iç güdülerinde yanıldığını çok az gördüm
Yanlız burada anlattığınız kadarıyla düzgün biri gibi duruyor

Adam sevgiliniz bile değil . E arabayı gereksiz buluyor henüz çocuğu vs olmadığı için. Ev alacakmış . Adam mantıklı bir adam. Sizin beklentilerinizse başka. Sevgili olmayın derim.
Ama işte tek tek arabanın bakım masrafı var şuyu var buyu var sen de arabayı sat sana ev alalım tarzı konuşuyor,Genelde para ağırlıklı konuşuyor gibime geliyor

Borcu da laf arasında sordu işte ,ne kadar borcun var işte şöyle böyle .Ben de ona hep savurgan olduğumu ve para harcamayı sevdigimi söylüyorum
Suan arkadaş modunda olduğunuzdan olabilir mi 🤔 evı nasıldı mesela kıyafetleri falan . Cimri kendıne de evıne de bakmaz .

Ama size arabanı sat ev alalımlar falan olmamış yani ne alaka ne münasebet

Bu devirde arabadan önce ev almayı düşünecek akıllı erkek zor bulunur. 😅 Baya olgunluk belirtisi. Onun dışındaki konuları bilemiyorum, bir sorması filan sacma. Ama araba konusunda net adamın tarafındayım. Senin bunu itici bulman da henüz ergenlikten kafa olarak çıkmadığını gösteriyo açık konuşmak gerekirse 😅

Bunu bilerek kendinizden soğutmak için mi dediniz yoksa gerçekten öyle misiniz? Bu borç mevzusunu sorması hoş değil gerçekten. Ayrıca her gün mesaj atmıyor yazmışsınız. Bu kişi kaç yaşında? Güzel enerji almadıysanız boş verin gitsin.

Ama işte tek tek arabanın bakım masrafı var şuyu var buyu var sen de arabayı sat sana ev alalım tarzı konuşuyor,Genelde para ağırlıklı konuşuyor gibime geliyor
Eli sıkı o zaman . Tercih etmeyin bu adamı. Hayatınızı hep kısıtlar gençlik enerjinizi sömürür.

Suan arkadaş modunda olduğunuzdan olabilir mi 🤔 evı nasıldı mesela kıyafetleri falan . Cimri kendıne de evıne de bakmaz .

Ama size arabanı sat ev alalımlar falan olmamış yani ne alaka ne münasebet
Kıyafet olarak orta, ben mesela giyimime kusamima çok önem veririm .Mesela Netflix falan kullanmama şasirdi biraz işte tek mi kullaniyorsun paylaşımlı mi falan ne kadar demesi değişik geldi

Sinemeya gitmeden mesela şaka yollu işte içeceğimiz cipsi yanımızda gizlice goturelim falan dedi şaka yapıyorum dedi bilmiyorum garip geldi
Ha cipsi biz de marketten alıp sokuyoruz sinemaya 🫣Ama sizi etkilemek isteyen bir adam bunun şakasını bile yapmamalıydı . Uzun aylar çıkarsınız , o zaman hadi içeceği mısırı vs marketten alalım denebilir .

Ha cipsi biz de marketten alıp sokuyoruz sinemaya 🫣Ama sizi etkilemek isteyen bir adam bunun şakasını bile yapmamalıydı . Uzun aylar çıkarsınız , o zaman hadi içeceği mısırı vs marketten alalım denebilir .
Biz lisede yapıyorduk ama yeni tanismis birine şaka yollu yapması garip geldi bana .İşte para konusu sanki çok geçiyor gibi hissettim

Back
X