- 28 Eylül 2017
- 175
- 183
- 103
- 30
- Konu Sahibi birumutbelkiolur
-
haklısınz ama ne yapacağımıda bilmiorm kadını hayatında 1 defa görmüş ne duygusu olsbilirki yani bi anlık bi heves olamz mı? Kafam çok ksrışık olduğundan zaten sizden akıl almak istedimBaşka bir kadına duygularım var diyen adamdan hala çocuk yapmayı mı düşünüyorsunuz? Aldatma illa ki cinsel manada olmaz, hoş eline fırsat geçseydi onu da yapardı eşiniz bence.
Pes yani..
Kocam evine bağlı bi adam aslında evden işe işten eve hiç beklemzdim ondan böyle bişey ama bi anlık heves kadın kuyruk salladı oda iki konuşrz bırakrm diye mi düşündü acabaUmarım gerçek değildir. Lütfen kocam eve bağlansın diye çocuk yapmayın. Onu da yakmayın
Evet eşiniz sizi başkasıyla aldatıyor siz acilen bir aşılama yaptırın!
haklısınz ama ne yapacağımıda bilmiorm kadını hayatında 1 defa görmüş ne duygusu olsbilirki yani bi anlık bi heves olamz mı? Kafam çok ksrışık olduğundan zaten sizden akıl almak istedim
Haklısınz ama 6 yıldır evliym eşimi ilkkez bu şekilde gördüm inanması zor oluyo kendimi avutuyrm işte ne yapaym siz söyleynSizin başka erkekler karşı bir anlık hevesiniz oluyor mu?
Belli ki adamın gözü dışarda, kendine yeşil ışık yakan kadınlara yürümeye meyilli...
Haklısınz ama 6 yıldır evliym eşimi ilkkez bu şekilde gördüm inanması zor oluyo kendimi avutuyrm işte ne yapaym siz söyleyn
25yaşındayım eşim 35 yaşındaBir süre çocuk fikrini ertelemelisiniz, bu aldatma olayının ilk ve son kez olduğundan emin olmadan bebek için acele etmeyin.
Kaç yaşındasınız?
Gercekten duygulari var ya da yok..Haklısınz ama 6 yıldır evliym eşimi ilkkez bu şekilde gördüm inanması zor oluyo kendimi avutuyrm işte ne yapaym siz söyleyn
Burda kocanızın sadakati ahlaki problemleri varken sizin ondan çocuk düşünmeniz..ya valla gerçekten ne size ne eşinize acırım sadece o sabilere üzülüyorum
Bende bu olayı yaşamadn önce sizin gibi düşünüodum ama öyle olmuyormuş bi yuva 3 4 günlük yaşanan bişey yüzünden yıkılamıomş bunu anladm çok zor bişeymişGercekten duygulari var ya da yok..
Ne onemi var ki?
Bununla yasanir mi bunun uzerine o evlilige devam edilip bir de cocuk yapilir mi?
Yapmayin lutfen o kucucuk yavruya yazik etmeyin..
Benim esim bir baska kadina sana karsi duygularim var dese bir daha yuzumu goremez birakirim yasasin duygularini..
Yani kolay degil tabii ki ama sana karsi duygularim var bana cok agir gelir..Bende bu olayı yaşamadn önce sizin gibi düşünüodum ama öyle olmuyormuş bi yuva 3 4 günlük yaşanan bişey yüzünden yıkılamıomş bunu anladm çok zor bişeymiş
Bana da çok ağır geldi hemde çok kaç gün kendime gelemedm valizimi aldö gidiodm görümcem durdu beni yapma dedi kardeşm bi eşşeklik etmiş konştk hatasını anladı ama benm hala gözüm üstündeYani kolay degil tabii ki ama sana karsi duygularim var bana cok agir gelir..
Bunu bile bile devam edemem herkes farkli tabii.
Ama en azindan cocuk icin beklemelisin.
Onun savunması akrabamdı konştm ne var bende dedim ki ben sana duygularm var ne demek peki diye sorduğumda tamam ben bi hata ettim diyip duruyo yaptığına pişman ettim ama bi daha yapar mı endişe beni öldürüyo yaAllah aşkına bir anlık heves ne demek ya.hayır öyle olsa bile siz bir anlık hevesle başkası ile mesajlaşsanız kocanız ne yapar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?