- Konu Sahibi birumutbelkiolur
-
Gorumceni filan hic karistirmasaydin keske gorumcenin ne soylediginin zerre degeri onemi yok ki..Bana da çok ağır geldi hemde çok kaç gün kendime gelemedm valizimi aldö gidiodm görümcem durdu beni yapma dedi kardeşm bi eşşeklik etmiş konştk hatasını anladı ama benm hala gözüm üstünde
amin teşekkür edrm yorumlarnz içinGorumceni filan hic karistirmasaydin keske gorumcenin ne soylediginin zerre degeri onemi yok ki..
Gorumcen nerden bilsin duygulari var ya da yok senin muhattabin esin..
Belki gercekten duygulari var bir erkek kolay kolay bir.kadina sana karsi duygularim var demez zaten var ki soylemis bana kalirsa.
Hakkinizda hayirlisi olur umarim.
O öyle değil.Kocam evine bağlı bi adam aslında evden işe işten eve hiç beklemzdim ondan böyle bişey ama bi anlık heves kadın kuyruk salladı oda iki konuşrz bırakrm diye mi düşündü acaba
O öyle değil.
Öküz kuyruk sallamazsa inek bakmaz.
Bence kocanız o kadına kuyruk sallarken size minik minik boynuzlar takmış.
Ve genel geçer kural, aldatan bir daha aldatır.
Aldatr mıO öyle değil.
Öküz kuyruk sallamazsa inek bakmaz.
Bence kocanız o kadına kuyruk sallarken size minik minik boynuzlar takmış.
Ve genel geçer kural, aldatan bir daha aldatır.
Kabul etmeyip ne yapmalydm sizceBir anlik heves olmasi kabul edilir bir seymi peki buda aldatma
AslaSiz aynisini yapsaniz esiniz gecici heves diyip affeder miydi?
% 100Aldatr mı
Bosanmayi gectim en azindan cocuk fikrinden uzaklasin suan icin cocukdan sonra hersey daha zorlasiyor bu seferde hamileliginiz bahane edip aldatmasi da olasiKabul etmeyip ne yapmalydm sizce
Mantıklı aslında hamile kalınca erkekler aldatmaaya daha meyilli oluyorBosanmayi gectim en azindan cocuk fikrinden uzaklasin suan icin cocukdan sonra hersey daha zorlasiyor bu seferde hamileliginiz bahane edip aldatmasi da olasi
Eminim kadın kuyruk saklamıştır yoksa eşiniz öyle birşey yapmazdı!Kocam evine bağlı bi adam aslında evden işe işten eve hiç beklemzdim ondan böyle bişey ama bi anlık heves kadın kuyruk salladı oda iki konuşrz bırakrm diye mi düşündü acaba
Çok haklısnz ben şuanda sağlıklı düşünemediğmden zaten sizden fikir alıyormBi anlik heves olmasi onu akliyor mu anlamadim? Ayni seyi siz yapsaniz kendisi affedip bir de cocuk yapar miydi? Lutfen mantikli olun.
Eşinizin kuyruk sallayan biri oldugunuzdan şüphe duydugunuz için mide ameliyatı oldugunuzu yazmışsınız
Ama görünen o ki adam çekirge misali yakalanmış hemde ilk görüşte vurularak yakalanmış.
Çocuk denilen varlık güzel yuvaya Layık tır.
Eve baglayan baglanmayandan nafaka almak için dogurulmaz
Yani gözü dışarıda olduğundan dolayı değil aslında hani benm kilom var belki ondan dolayı hani gözü dışarı kayabilir düşüncesiyle ameliyat oldum yoksa eşimin gözü dışarıda olduğunu Bu olaydan önce hiç düşünmemiştimEşinizin kuyruk sallayan biri oldugunuzdan şüphe duydugunuz için mide ameliyatı oldugunuzu yazmışsınız
Ama görünen o ki adam çekirge misali yakalanmış hemde ilk görüşte vurularak yakalanmış.
Çocuk denilen varlık güzel yuvaya Layık tır.
Eve baglayan baglanmayandan nafaka almak için dogurulmaz
Hehh işte düşünmüyoruz yaşayınca görüyoruz.Yani gözü dışarıda olduğundan dolayı değil aslında hani benm kilom var belki ondan dolayı hani gözü dışarı kayabilir düşüncesiyle ameliyat oldum yoksa eşimin gözü dışarıda olduğunu Bu olaydan önce hiç düşünmemiştim
Sizde bi anlık hevesle başka bir adamla yazışın. Sana karşı duygularım var deyin. Mümkünse bu kişi akrabanız olsun. Şartlar eşit olsun diye diyorum. Sonra eşinizden aşılama yaptırın...bakın nasıl oluyor...haklısınz ama ne yapacağımıda bilmiorm kadını hayatında 1 defa görmüş ne duygusu olsbilirki yani bi anlık bi heves olamz mı? Kafam çok ksrışık olduğundan zaten sizden akıl almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?