Sizce çocuk düşünmelimiyim bana fikir verin kafam çok karışık🙄

Boşan diyeceğim ama sen bir anlık hataydı pişman diyip umursamayacaksın. Zaten aldatma bir anlık bisey değil mi?Sen yakalamasan ilerleyecekti çünkü adam kafasına koymuş. Bundan sonraki hayatın,sürekli birşeyleri didiklemek takip etmekle geçecek hatta ilerde paranoyaksin delisin sen diye suclanacaksin. Ve evet,aldatan tekrar aldatır belki hemen belki seneler sonra ama şuan bitirmedigine pişman eder. 25 yaşındasın,gururunu ezme ve çocuk da yokken bu pisliği hayatından çıkar bence. Yok,ben bu hayati hakediyorum dersen,bari baska bir canlının hayatini mahvetme.

Benimle ilgisi var bence dırdor etsem ilgi göstermesem herşeyi başına kalkasam evede gelmez evse ev başka bi yerde de tutar boşarda beni ama bazen insan hata yapabilio
Bu hata da erkeklere mahsus sadece ne hikmetse.

Tamam ayrılmıyorsunuz da 2 ayda aşılama düşünmeniz sizce de enteresan değil mi? Normal yolla da olmuyormuş bazen olmayanda da bir hayır vardır. Bekleyin uzun bir süre.

Evden işe işten eve dediginiz eşiniz siz onun yanindayken telefonunda başka kadına duygularım var diyip aldatiyor
Siz hâlâ onu savunma derdindesiniz
Sağlıklı düşünmüyorsunuz

Tabiki yaptırmayın aşılama falan. Bunun düşünülecek bi yanı yok

Aşılama tutmaz bence tüp bebek yaptırın acilen bu adamla

Kocam evine bağlı bi adam aslında evden işe işten eve hiç beklemzdim ondan böyle bişey ama bi anlık heves kadın kuyruk salladı oda iki konuşrz bırakrm diye mi düşündü acaba

Kadın mı kuyruk salladı? Siz kendinizi böyle mi avutuyorsunuz: sizin nikahlı esiniz başka bir kadına duyguları olduğunu söyledi . Kadin ona değil. Kadin kuyruk salladı diye iğrenç lafları kullanarak hemen kocisini aklamaya çalışma! Ha bebek konusuna gelince: Siz şimdiden kocanızi temize cikartmaya çalıştığınızda göre zaten barisacaksiniz. Ve öz güveniniz olmadığı için hemen evliliğinizin yara bandı olarak bebek derdine düşeceksiniz. Olan tek doğmadan bu yükü üstlenmek zorunda olan bebege olacak.

Benimle ilgisi var bence dırdor etsem ilgi göstermesem herşeyi başına kalkasam evede gelmez evse ev başka bi yerde de tutar boşarda beni ama bazen insan hata yapabilio

Anladim.Evlilik muessesesine bakis acilarimiz cok farkli.O yuzden daha yorum yapmayayim ben.Allah yardimciniz olsun esinizle.

sen kacirmissin cunku bu adam icin mide amiliyati olmussun sanki cocuk olun ca bu tipler degisiyor mu aslaaaaa.

Peki nasıl takip etmeliym boşanmaya boşanamam ama elimden bişeyde gelmior ki
ona inat guzelles kendine bak kendin icin yasa madrm dis gorunus kazaniyor sende dis gorunise cok onem ver onu takma umursama hayat ondan ibaret olmadigini kanitla boyle magdur gibi aglamakla yok cocuk yapsam asik olur mu diye dusunme bu zihniyetlere agzinla kus tut yaranilmazsin once kendin icin degis madem bosanmak istemiyorsun sadece kendin icin yasa o zamn cocugun olmmamasi bagzen veli nimet boyle durumlarda rabbim bagzen boylr aldatan insanlar icin nasip etmiyor

Kuzum ben çocuğu bana bağlansın diye istemiom ki ben anne olmak istediğim için istiyrm 6 yıldır onun hasretiyle yaşıorm yoksa eşim bana o yüzden bağlanacaksa bağlanmasn adam olsn kendi kendine baülansm o sebiyi zaten alet etmem ki

Siz aynisini yapsaniz esiniz gecici heves diyip affeder miydi?

Üstteki yorumu tam da ben soracaktım, aynı şeyi sen yapmış olsaydın eşin ne derdi, affeder miydi? Eee o zaman sen neden affediyorsun, bu kadar düşük mü görüyorsun yani kendini? Aldatsa da, kaçamak yapsa da kocamdır çünkü onsuz yaşayabilecek kadar güçlü değilim!!!!!!! Şaka mısınız? O zaman boşanın, kilo verin ve başka birinden bir çocuğunuz olsun, ama bu adamdan değil. Eve bağlamak için çocuk yapıyorsunuz sonra ilgisiz büyümüş, eğitimsiz, maddi-manevi sıkıntılar içinde yaşamış bir nesil veriyorsunuz, sizin 5 dklık zevkiniz için sonra eğitimciler ve devlet sıkıntı çekiyor.

Bir yorumunuzda da "Kadın kuyruk sallamışsa" vs demişsiniz ya, ayrı bi sinirlendim. Evet biri kuyruk sallamış, o da eşiniz!!!

sana birini ornek vereyim unlu biri var kadin evlat sahibi olmak.ivin siddet bile gordu magazin gundeminde 4 kere dusuk yapti nasip olmuyor kocalari adam cikmiyor .anne olmak istemeni cok iyi anliyorum brnimde esimle aram calkantili donrmdeyken 4 ye hamile oldugumu ogrendim hamilikl surecinde ona hep kizgin ve kirgin olrak yasadim aramiz iyi suan ama.aldatma olunca isin rengi degisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…