- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
- Konu Sahibi birumutbelkiolur
-
Bu hata da erkeklere mahsus sadece ne hikmetse.Benimle ilgisi var bence dırdor etsem ilgi göstermesem herşeyi başına kalkasam evede gelmez evse ev başka bi yerde de tutar boşarda beni ama bazen insan hata yapabilio
Evden işe işten eve dediginiz eşiniz siz onun yanindayken telefonunda başka kadına duygularım var diyip aldatiyorBakın ben olayı galiba size yanlış aks ettim 34 günlük yaşanmış bir mesele öyle bir anda bitebilecek bir şey değil yani Ayrıca ben bunu söylüyorum söyleyeceğim de benim eşim eve gelmemezlik etmiyor evine bağlı işten eve evden işe giden saati saatine eve gelen bir insan ondan yana sıkıntım yok ben bu yüzden çocuk doğurmuyorm kocamı eve bağlamak için çocuk yapılmayacağını ben de çok iyi biliyorum ayrıca şu kelimeden Zaten ben de nefret ediyorum Bir çocuk doğurayım da eve bağlansın bizde bağlanma problemi yok yalnız evine bağlı zaten
Tabiki yaptırmayın aşılama falan. Bunun düşünülecek bi yanı yokSelam kızlar bana akıl verin nolur ya ben 1 yıl önce tüp mide ameliyatı oldm sırf kilom var eşimin gözü dışarı kaymasm yanında fit olaym ve ona sağlıklıklı bi evlat vereym diye (bu arada 6 yıldır evlat sahibi olamadık kilom yüzünden) ama ona ne yaptı geçen ay bi akrabası ile normal konuşmaya başladılar ama bu akraba dediğim 1 defa yüz yüze gelmişler sadece ve ailecek hiç görüşmedikleri bi akraba uzaktan adı var işteakraba herneyse işte bunlar 1 ay önce facede arkadaş oluyolar sonra tanışma faslı derken 3 4 gün konuştular ama eşim benden gizledi habire de gizlio bende şans eseri facebooktan hiç takip etmeyen insan işgirlenince takip ettin ettim bunlar bayağı bildiğin sohbet ettiler konu baya ilerledi eşim ona duygularım var sana karşı dedi o eşime dedi ben bunları bi kaç gün takibe aldm hiç sesimi çıkmıo sonra eşim bi gün benm takip ettiğimi anladı galiba facebook sifresini değişti o şifreyi değişince bende hemen yazıiişmaları kaynıma attım valizimi topladm evi terkettim görümceme gittim daha sonra ortalık karştı bu baya rezil oldu bi hataydı konşmamam lazımdı felan dedi hatasını kabul etti ama acaba bi kaç günlük bi hevesmiydi yoksa bişeylet hissetmiş olabilir mi kafam çok karşık bu olayın üstünden 2 ay felan geçti sizce ben aşılama yaptrmalı mıyım?Yardım edin lütfen
Aşılama tutmaz bence tüp bebek yaptırın acilen bu adamlaSelam kızlar bana akıl verin nolur ya ben 1 yıl önce tüp mide ameliyatı oldm sırf kilom var eşimin gözü dışarı kaymasm yanında fit olaym ve ona sağlıklıklı bi evlat vereym diye (bu arada 6 yıldır evlat sahibi olamadık kilom yüzünden) ama ona ne yaptı geçen ay bi akrabası ile normal konuşmaya başladılar ama bu akraba dediğim 1 defa yüz yüze gelmişler sadece ve ailecek hiç görüşmedikleri bi akraba uzaktan adı var işteakraba herneyse işte bunlar 1 ay önce facede arkadaş oluyolar sonra tanışma faslı derken 3 4 gün konuştular ama eşim benden gizledi habire de gizlio bende şans eseri facebooktan hiç takip etmeyen insan işgirlenince takip ettin ettim bunlar bayağı bildiğin sohbet ettiler konu baya ilerledi eşim ona duygularım var sana karşı dedi o eşime dedi ben bunları bi kaç gün takibe aldm hiç sesimi çıkmıo sonra eşim bi gün benm takip ettiğimi anladı galiba facebook sifresini değişti o şifreyi değişince bende hemen yazıiişmaları kaynıma attım valizimi topladm evi terkettim görümceme gittim daha sonra ortalık karştı bu baya rezil oldu bi hataydı konşmamam lazımdı felan dedi hatasını kabul etti ama acaba bi kaç günlük bi hevesmiydi yoksa bişeylet hissetmiş olabilir mi kafam çok karşık bu olayın üstünden 2 ay felan geçti sizce ben aşılama yaptrmalı mıyım?Yardım edin lütfen
Kocam evine bağlı bi adam aslında evden işe işten eve hiç beklemzdim ondan böyle bişey ama bi anlık heves kadın kuyruk salladı oda iki konuşrz bırakrm diye mi düşündü acaba
Benimle ilgisi var bence dırdor etsem ilgi göstermesem herşeyi başına kalkasam evede gelmez evse ev başka bi yerde de tutar boşarda beni ama bazen insan hata yapabilio
sen kacirmissin cunku bu adam icin mide amiliyati olmussun sanki cocuk olun ca bu tipler degisiyor mu aslaaaaa.Selam kızlar bana akıl verin nolur ya ben 1 yıl önce tüp mide ameliyatı oldm sırf kilom var eşimin gözü dışarı kaymasm yanında fit olaym ve ona sağlıklıklı bi evlat vereym diye (bu arada 6 yıldır evlat sahibi olamadık kilom yüzünden) ama ona ne yaptı geçen ay bi akrabası ile normal konuşmaya başladılar ama bu akraba dediğim 1 defa yüz yüze gelmişler sadece ve ailecek hiç görüşmedikleri bi akraba uzaktan adı var işteakraba herneyse işte bunlar 1 ay önce facede arkadaş oluyolar sonra tanışma faslı derken 3 4 gün konuştular ama eşim benden gizledi habire de gizlio bende şans eseri facebooktan hiç takip etmeyen insan işgirlenince takip ettin ettim bunlar bayağı bildiğin sohbet ettiler konu baya ilerledi eşim ona duygularım var sana karşı dedi o eşime dedi ben bunları bi kaç gün takibe aldm hiç sesimi çıkmıo sonra eşim bi gün benm takip ettiğimi anladı galiba facebook sifresini değişti o şifreyi değişince bende hemen yazıiişmaları kaynıma attım valizimi topladm evi terkettim görümceme gittim daha sonra ortalık karştı bu baya rezil oldu bi hataydı konşmamam lazımdı felan dedi hatasını kabul etti ama acaba bi kaç günlük bi hevesmiydi yoksa bişeylet hissetmiş olabilir mi kafam çok karşık bu olayın üstünden 2 ay felan geçti sizce ben aşılama yaptrmalı mıyım?Yardım edin lütfen
Peki nasıl takip etmeliym boşanmaya boşanamam ama elimden bişeyde gelmior kisen kacirmissin cunku bu adam icin mide amiliyati olmussun sanki cocuk olun ca bu tipler degisiyor mu aslaaaaa.
Bencede teşekkür edrmAnladim.Evlilik muessesesine bakis acilarimiz cok farkli.O yuzden daha yorum yapmayayim ben.Allah yardimciniz olsun esinizle.
ona inat guzelles kendine bak kendin icin yasa madrm dis gorunus kazaniyor sende dis gorunise cok onem ver onu takma umursama hayat ondan ibaret olmadigini kanitla boyle magdur gibi aglamakla yok cocuk yapsam asik olur mu diye dusunme bu zihniyetlere agzinla kus tut yaranilmazsin once kendin icin degis madem bosanmak istemiyorsun sadece kendin icin yasa o zamn cocugun olmmamasi bagzen veli nimet boyle durumlarda rabbim bagzen boylr aldatan insanlar icin nasip etmiyorPeki nasıl takip etmeliym boşanmaya boşanamam ama elimden bişeyde gelmior ki
Kuzum ben çocuğu bana bağlansın diye istemiom kiona inat guzelles kendine bak kendin icin yasa madrm dis gorunus kazaniyor sende dis gorunise cok onem ver onu takma umursama hayat ondan ibaret olmadigini kanitla boyle magdur gibi aglamakla yok cocuk yapsam asik olur mu diye dusunme bu zihniyetlere agzinla kus tut yaranilmazsin once kendin icin degis madem bosanmak istemiyorsun sadece kendin icin yasa o zamn cocugun olmmamasi bagzen veli nimet boyle durumlarda rabbim bagzen boylr aldatan insanlar icin nasip etmiyor
Insallah bidaha boyle bisey yapmaz guveniyosaniz yapin ozamanEşim çok istio çünkü ben bi hata yaptm bi anki boşluğuma geldi dio ve 2 aydır gözlemliom gözüme takılan bişey olmadı
Siz aynisini yapsaniz esiniz gecici heves diyip affeder miydi?
sana birini ornek vereyim unlu biri var kadin evlat sahibi olmak.ivin siddet bile gordu magazin gundeminde 4 kere dusuk yapti nasip olmuyor kocalari adam cikmiyor .anne olmak istemeni cok iyi anliyorum brnimde esimle aram calkantili donrmdeyken 4 ye hamile oldugumu ogrendim hamilikl surecinde ona hep kizgin ve kirgin olrak yasadim aramiz iyi suan ama.aldatma olunca isin rengi degisiyorKuzum ben çocuğu bana bağlansın diye istemiom kiben anne olmak istediğim için istiyrm 6 yıldır onun hasretiyle yaşıorm yoksa eşim bana o yüzden bağlanacaksa bağlanmasn adam olsn kendi kendine baülansm o sebiyi zaten alet etmem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?