- 30 Ağustos 2009
- 2.047
- 3.282
- 658
- 31
- Konu Sahibi birumutbelkiolur
-
Adamın gözü dışarı katmasın diye ameliyat oldun. O s3ni kendi akrabasıyla aldattı. Sen affettin bir de çocuk yapayım mi diye soruyorsun. Beş tane doğur bence.Selam kızlar bana akıl verin nolur ya ben 1 yıl önce tüp mide ameliyatı oldm sırf kilom var eşimin gözü dışarı kaymasm yanında fit olaym ve ona sağlıklıklı bi evlat vereym diye (bu arada 6 yıldır evlat sahibi olamadık kilom yüzünden) ama ona ne yaptı geçen ay bi akrabası ile normal konuşmaya başladılar ama bu akraba dediğim 1 defa yüz yüze gelmişler sadece ve ailecek hiç görüşmedikleri bi akraba uzaktan adı var işteakraba herneyse işte bunlar 1 ay önce facede arkadaş oluyolar sonra tanışma faslı derken 3 4 gün konuştular ama eşim benden gizledi habire de gizlio bende şans eseri facebooktan hiç takip etmeyen insan işgirlenince takip ettin ettim bunlar bayağı bildiğin sohbet ettiler konu baya ilerledi eşim ona duygularım var sana karşı dedi o eşime dedi ben bunları bi kaç gün takibe aldm hiç sesimi çıkmıo sonra eşim bi gün benm takip ettiğimi anladı galiba facebook sifresini değişti o şifreyi değişince bende hemen yazıiişmaları kaynıma attım valizimi topladm evi terkettim görümceme gittim daha sonra ortalık karştı bu baya rezil oldu bi hataydı konşmamam lazımdı felan dedi hatasını kabul etti ama acaba bi kaç günlük bi hevesmiydi yoksa bişeylet hissetmiş olabilir mi kafam çok karşık bu olayın üstünden 2 ay felan geçti sizce ben aşılama yaptrmalı mıyım?Yardım edin lütfen
Selam kızlar bana akıl verin nolur ya ben 1 yıl önce tüp mide ameliyatı oldm sırf kilom var eşimin gözü dışarı kaymasm yanında fit olaym ve ona sağlıklıklı bi evlat vereym diye (bu arada 6 yıldır evlat sahibi olamadık kilom yüzünden) ama ona ne yaptı geçen ay bi akrabası ile normal konuşmaya başladılar ama bu akraba dediğim 1 defa yüz yüze gelmişler sadece ve ailecek hiç görüşmedikleri bi akraba uzaktan adı var işteakraba herneyse işte bunlar 1 ay önce facede arkadaş oluyolar sonra tanışma faslı derken 3 4 gün konuştular ama eşim benden gizledi habire de gizlio bende şans eseri facebooktan hiç takip etmeyen insan işgirlenince takip ettin ettim bunlar bayağı bildiğin sohbet ettiler konu baya ilerledi eşim ona duygularım var sana karşı dedi o eşime dedi ben bunları bi kaç gün takibe aldm hiç sesimi çıkmıo sonra eşim bi gün benm takip ettiğimi anladı galiba facebook sifresini değişti o şifreyi değişince bende hemen yazıiişmaları kaynıma attım valizimi topladm evi terkettim görümceme gittim daha sonra ortalık karştı bu baya rezil oldu bi hataydı konşmamam lazımdı felan dedi hatasını kabul etti ama acaba bi kaç günlük bi hevesmiydi yoksa bişeylet hissetmiş olabilir mi kafam çok karşık bu olayın üstünden 2 ay felan geçti sizce ben aşılama yaptrmalı mıyım?Yardım edin lütfen
Yani ne denir ki şuna sizin ne amaçla yazdığınız belli. Biri aman ne olacak aldatma değil desin içinizi rahatlatsın. Ne dersek diyelim barışacaksınız aşılama da yaptıracaksınız. Zaten “eşimin gözü dışarı kaymasın” gibi zavallıca bi endikasyon olamaz ameliyat olmak için yazık vallahi. Ayrıca kadın kuyruk sallamış falan ne demek eşinizi aklamak için mazeret bulmayın. Sizi ALDATAN kişi size evlenirken söz verip imza atan eşiniz, o kadın eşinizden milyon kere daha az suçlu.Kocam evine bağlı bi adam aslında evden işe işten eve hiç beklemzdim ondan böyle bişey ama bi anlık heves kadın kuyruk salladı oda iki konuşrz bırakrm diye mi düşündü acaba
bir anlik hevesde olsa aldatildiginiz gercegini ortadan kaldirmiyor bu durumhaklısınz ama ne yapacağımıda bilmiorm kadını hayatında 1 defa görmüş ne duygusu olsbilirki yani bi anlık bi heves olamz mı? Kafam çok ksrışık olduğundan zaten sizden akıl almak istedim
Ya hanımefendi anlık heves olsa bile sonuçta yapmış mı yapmış.Yani ne farkeder??.Siz hamileykende aldatır o zaman sizi neden aldatmasın.haklısınz ama ne yapacağımıda bilmiorm kadını hayatında 1 defa görmüş ne duygusu olsbilirki yani bi anlık bi heves olamz mı? Kafam çok ksrışık olduğundan zaten sizden akıl almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?