- 12 Kasım 2010
- 2.932
- 16.932
- 408
- 40
- Konu Sahibi birumutbelkiolur
-
Eşim yerden göğe kadar suçlu amenna onu inkar edemem ama siz bi tek eşimi suçladnz etrafımdaki insanların hepsi beni ve o kadını suçladı ben neden hemen ortalığı velveleye vermişim kendi aramzda halledebilirmişz her aileden olan şeyler dediler bana kimse benden taraf olmadı bu şekilde bırakıp gitseydim yine haklı olur muydum sizce
Evet devam edeceğinide biliyorum ama ilk ve son olatak kabullenip bi ians daha vermek istedim belkide hata yaptm ama üstünden 2 ay geçti olayları gün yüzübe çıkarmakta olmz ama gözlemliyorum her adımmını takip ediyrm ve her sefernde gözümün üstünde olduğunu belirtiyrm başka şansı olmadığınıda biliyor inşallah bu son olırKocanızın tıynetsiz biri oldugu gözu dısarı kaymasın sebepli oldugunuz tup mide ameliyatından belli
Saglıgııım ıcın cocuk ıcın degil, gözu dısarı kaymasın diye? Gururunuza dokunmadı mı sebebin bu olması? Okurken benim dokundu sahsen.
Keske ılkonce kendi saglıgınızı dusunup kendinizi sevseniz, kendinize saygı duysanız. Ve bosansanız, ama nafile. Bu saygısız guvensız evliligi surdurceksınız belli.
Bu arada kocan yakalanmasaydı devam edecekti biliyosun dımı, yakalanınca klasik bir hataydı sacmalıgına sıgınmıs.
Hata oldugunu dusunse, senin takip ettiğini anladığında sıfre degıstırmek yerine napıyorum ben ya diyip kendinden tıksınıp o an keserdi muhabbeti
Siz pısman diye kendinizi kandırın ben sızı kandıramicam, sevilmiyorsunuz.
Eşimi ailesine rezil kepaze ettim zaten çünkü akrabası olması en biyük rezillik onun için ve gereken herşeyi söyledm başka şansı olmadığınıda biliyr sabırla bekleyeceğm biraz dahaHer ailede olan şeyler miyok artık...
Çok şükür öyle bir ailem yok...
Bence tek suç eşinizde. O kadın o...pu ise zaten her zaman bunu yapacaktır. Ama önemli olan eşinizin ona cevabı. Ben evliyim deyip engellemek yerine hemen atlamış.
Sakın kendinizde suç aramayın. En suçsuz sizsiniz. Eşinize mutlaka bunun hesabını sorun. Barışacaksanız da illaki istekleriniz olsun. Siz çektiniz, biraz da eşiniz çeksin.
Çocuk işini ertelemeyi düşünüyrom zaten siz haklıydnz ama boşanma işin e benm ailem de sıcak bakmadı çocuğu ertele ve kocanı gözle dediler. Zamanla düzelmezse bizim kapımz açık herzamn insanın ailesi arkasnda olması çok güzelSize söyleyeceğim ilk şey eşim bir hata yaptı diyip kendinizi avutmayın. Hata farkında olmadan yapılır. Aldatmak hata değildir bile isteye yapılır. Yani eşiniz yanlışlıkla ya da siz sanarak bir kadınla günlerce yazıştı ve sana duygularım var dediyse o başka tabi. İkinci olarak tamam bir yuva kolay kurulmuyor katılıyorum ama tek taraflı da kurulmuyor. Burada sizi aldatan eşiniz ama uğraşan görümceniz, kocanız aman akrabamla konuştum ne olacak modunda takılıyor. Acaba aynısını siz yapsanız . Size nasıl sıfatlar yakıştırırdı kocanız ve ailesi. Bakın şunu unutmayın siz kendinize değer vermezseniz el adamı hiç vermez. Kocanızın pek umrunda gibi değil sizin yuvanız pişman olan adamın şuan sizin peşinizde pervane olması lazımdı. Ayrıca evlilik ve çocuk ilişkiyi kurtarmak için başvurulan bir yöntem olmanın ötesinde ilişkiyi yıpratan şeylerdir ve çok büyük sorumluluktur. Kocanız şimdiden facebooklarda sevgili arayıp sizin farkettiğinizi anladığında pişmanlık göstereceğine şifre değiştirip telefon sakladığına göre onda da baba olacak sıfat yok kusura bakmayın. Çocuğunuz olursa muhtemelen tek başınıza döneceğiniz baba evine kucağınızda çocukla dönersiniz.
Size katılıyrm aynen öyle yapacağmÇocuğum olmayabilir düşüncesiyle bence ani kararlar vermeyin. Bir süre rafa kaldırıp eşinizi gözlemleyin, olayın iç yüzünü öğrenin, tekrarlama ihtimalini çözün vs..
Ben zaten tavrımı koydum zaten sağlıklı düşünemedğmden sizden fikir almak istedmKusura bakmayın da ben ameliyatınıza takıldım. Yani çocuk için ameliyat olmak neyse de, ne demek gözü dışarı kaymasın diye fit olmak için ameliyat oldum??? Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz, hiç mi saymıyorsunuz? Çok mu önemli bir şey ‘kocayı elde tutmak’? Gerçekten çok utandım adınıza. Zaten aldatma olayının fitlikle, güzellikle alakalı olmadığını da anlamış oldunuz, bu tamamen karakter meselesi . Ve hala bebek düşünüyorsunuz, olayın tam üstüne. Bir süre düşünün en azından, tavrınızı koyun
Etrafımdaki insanlara aldanmış olabilrm desemİnsanlar aldatılınca boşanıp boşanmama konusunda kararsız kalırlar genelde. Siz nasıl çocuk yapıp yapmama konusunda kararsız kaldınız hayret doğrusu
Hata yaparsın etrafındaki insanları boş ver. Yaşın daha genç. İlerde bir gün çocuğun olduğunda yine yapabileceğinden korkmuyor musun? Nasıl olsa affediyor diyip tekrar tekrar aldatacağını düşünmüyor musun? O zaman ne yaparsın, kabullenebilir misin bu durumu?Etrafımdaki insanlara aldanmış olabilrm desem
Bu olayım üstünden 2 ay geçti peki nasıl bi daha konu açaym ki bakın size belki biraz saçma gelebilr bu sorum ama kapatılan bi konu bi daha nasıl açılır bu konuda çok tecrübesizm ne yapaym bilmiom sonuçta kapatldı ve eşim özür diledi sosyal medyayla ilişkisini kesti ve gerçekten sosyalmedya özürlü bi eşim var hiç anlamz başka hesap açamaz yani beceremz onun telefonla pek alakası yok açıp ordan yürütemz yani be de çocuk işini erteleyp dışardan bi halt edrrm mi diye takip alaym diormHata yaparsın etrafındaki insanları boş ver. Yaşın daha genç. İlerde bir gün çocuğun olduğunda yine yapabileceğinden korkmuyor musun? Nasıl olsa affediyor diyip tekrar tekrar aldatacağını düşünmüyor musun? O zaman ne yaparsın, kabullenebilir misin bu durumu?
Tekrar söylüyorum yaşın genç, çocuğun yok. Bu adamla evli kalmaya değer mi?
Suçu kadına atmayın lütfen. Duyguları olan kişi kocanız. Ve bence çok ağır bir durum bu bilmiyorum bana çok ağır gelirdi başkası a karşı duyguları olması. Hani tek gecelik ilişki olsa belki denebilir hevesti diye ama duygu yani bu. Zaman içinde oluşan birsey anlık bir heves değil. Daha çok gençsin 25 yaş ne ki. Sen çocuk düşünme su an bir evliliğini ölç biç tart sakin sakin. Üzerine bir kaç yıl geçsin hatta bence.Kocam evine bağlı bi adam aslında evden işe işten eve hiç beklemzdim ondan böyle bişey ama bi anlık heves kadın kuyruk salladı oda iki konuşrz bırakrm diye mi düşündü acaba
haklısınz ama ne yapacağımıda bilmiorm kadını hayatında 1 defa görmüş ne duygusu olsbilirki yani bi anlık bi heves olamz mı? Kafam çok ksrışık olduğundan zaten sizden akıl almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?