• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce çocuk düşünmelimiyim

Ben bu durumdayken hiçbir işe yaramam zaten..Eşimle ayrı eve de çıksak eşimle mutlu olamıyorum beni okadar çok yıprattı ki beynim hiçbir şeyi kaldıramaz oldu..Yorum yapan arkadaşların hiçbirine kızmıyorum tabiiki her türlü yoruma açığım sizlerden Allah razı olsun..Çocuk falan yapmıycam birkaç yıl daha inş.

Canım ne durumdasın ki?:26:
Bir işe başlasam bile yapamam endişesi mi var içinde?

Ayrı yeten bu yorumundan anladığım kadarıyla eşinle problemleriniz de varmış.
Maddi durumunuz iyileşse bile,aranız iyi değilse hiç düşünme canım bebeği.
Daha doğrusu aranızın gerçekten iyi olduğuna kanaat getireceğiniz zamana kadar düşünmemek daha mantıklısı.
Ne olacağını bilemezsin çünkü!
Sonra olan yavrucağa olur.:26:

Son düzenleme:
Bir de üstüne üstlük eşim sürekli kilo vermemi istiyor benden..Öyle çok fazla kilom da yok ama sürekli bunu tartışma meselesi haline getiriyor..Kilolusun diyor bana sürekli.Kendime özgüvenimi yitirdim.Şuan 57 kiloyum 52 olmam lazım ama şimdiden böyleyse gelecekte hamile kalınca napar düşünemiyorum...:(

Hayatta hic birsey dort dortluk degil maalesef. Kiminin gecim kaygisi var kiminde yogun is temposu vakitsizlik..turlu turlu sorunlar iste…ama cocuk istiyorsun hayatini duzene sokman lazim..cocugun olsa o zamanda kayinvaliden cocuguma karisiyor filan diyeceksin. Cocuklar icinde en sagliklisi anne babanin oldugu bir ortamda buyumek..dede babanne filan guzel ama bir arada yasamak icin degil bana gore. cunku aranizda bir gerginlik olsa cocuga yansiyor..suanda maddi sorunlariniz cocugunuzda olunca dahada buyuyecek, cunku insan evladini maddi seyleri dusunmeden dogurup buyutmek istiyor…ve insan inan evladi olacagini bilmesi bile sadece onu dusunmesi icin yeterli bir sebep.ilerde istediklerini yapamayacaksin ya da alamayacaksin..iyice sinir olacaksin belkide. Cocugun birseyler isteyecek alamadikca cok uzuleceksin….eger bunlari goze aliyorsaniz cocuk isteyin derim.

Son düzenleme:
Bir süre taşların yerine oturması için beklemeniz gerekiyor sanırım, eşinizle bu durumu konuştunuz mu? Belki ortak bir karar almanız daha doğru olur, eşinizin tavırlarının, tutumlarının değişmesi ve kıymetinizi bilmesi en kısa sürede gerçekleşir inşallah ...

Çalış diyen arkadaşlara sesleniyorum herkesin aile yapısı bir değil malesef eşim izin vermiyor çalışmama buyüzden bende kurslara falan gidiyorum sırf evden uzaklaşmak için..Kendimi çok yalnız hissediyorum bi tane arkadaş buldum onuda kaynanam elimden alacak diye korkuyorum ben yokken onu eve davet ediyor onunla yakın olmaya çalışyor onu çok sevmiş bana yine yalnızlık düştü..:( Belki çocuk bana arkadaş olur diye düşünmüştüm ama bu şartlarda olmaz tabi çocuğa yazık..:(

:50: yazık gerçekten çok yazık

çocukları artık birer maşa olarak kullanıyoruz

eşimle aramızı düzeltsin , kaynanamlar çocuk olunca aile olduğuzu belki anlar , kötü giden evliliğimizi düzeltsin , eşimi çocukla bağlarım , bana arkadaş olur

o aileye o eşe çocuk yapılmaz nasıl sorabiliyorsun ki

Back
X