Arkadaşlar şu an çok kötüyüm, sinirden elim ayağım titriyor, k.validem buraya en büyük kaynımın evine gelmiş dün gece, bu akşamda eşim görmeye gidecekti, eşim işten geldi önce alışveriş yapalım sonra ben annemi görmeye gideyim dedi sonra arabamız bozuldu biz geri eve geldik, 10 dakika sonra zil çaldı bir baktık ki k.validem, büyük eltim, kızı, damadı gelmişler, eşim noldu dedi, k.validem bizde kalan eşyalarını almaya gelmiş sonra ben yanlarına girdim, daha hoşgeldin demeye kalmadan bana hakaret etmeye başladı ölmüş babama bile küfür etti ve bana yarın o kızı bu eve getirecem göreceksin dedi, bende sen kimin evine kimi getiriyorsun, oğlunuda al git evimden dedim sonra eşim beni mutfağa çıkardı nolur sen sus bari dedi, o arada usta gelmişti, eşim dışarı çıkmak zorunda kalmış kaynanam olacak kadın çocuklarımın yanında bana o.....u diye bağırıyormuş tabi bütün eşyalarını verdim bir çöpü bile kalmadı, maaşını eşim çekmişti, onuda vermiş, maaş kartını bile vermiş eşim, artık bitti bana da bir sürü beddua etti diyor eşim oda çok kötü oldu, ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilemiyorum ama şunu anladım ki kadının hastalığı falan oyunmuş, sırf eşimi oraya çekmekmiş amacı, iyiki çocuklarımı göndermemişim.