Sizce çocuklarımı göndermelimiyim ?

Hayır canım bu akşam öyle sinirlendimki eğer istedikleri sensen, sen git bir daha gelme ama çocuklarımı asla göndermem dedim. O senin annense, onlarda benim çocuklarım izin vermiyorum dedim. Oda hiç birşey söylemedi küstü gitti yattı.

çok iyi yapmışsınız,bırakınız küssünler:21::21:

Arkadaşlar şu an çok kötüyüm, sinirden elim ayağım titriyor, k.validem buraya en büyük kaynımın evine gelmiş dün gece, bu akşamda eşim görmeye gidecekti, eşim işten geldi önce alışveriş yapalım sonra ben annemi görmeye gideyim dedi sonra arabamız bozuldu biz geri eve geldik, 10 dakika sonra zil çaldı bir baktık ki k.validem, büyük eltim, kızı, damadı gelmişler, eşim noldu dedi, k.validem bizde kalan eşyalarını almaya gelmiş sonra ben yanlarına girdim, daha hoşgeldin demeye kalmadan bana hakaret etmeye başladı ölmüş babama bile küfür etti ve bana yarın o kızı bu eve getirecem göreceksin dedi, bende sen kimin evine kimi getiriyorsun, oğlunuda al git evimden dedim sonra eşim beni mutfağa çıkardı nolur sen sus bari dedi, o arada usta gelmişti, eşim dışarı çıkmak zorunda kalmış kaynanam olacak kadın çocuklarımın yanında bana o.....u diye bağırıyormuş tabi bütün eşyalarını verdim bir çöpü bile kalmadı, maaşını eşim çekmişti, onuda vermiş, maaş kartını bile vermiş eşim, artık bitti bana da bir sürü beddua etti diyor eşim oda çok kötü oldu, ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilemiyorum ama şunu anladım ki kadının hastalığı falan oyunmuş, sırf eşimi oraya çekmekmiş amacı, iyiki çocuklarımı göndermemişim.

Şaştım kaldım inanın ki. İyiki göndermemişsiniz çocuklarınızı.Allahım o içi bozuk insanları ıslah etsin.

Şaştım kaldım inanın ki. İyiki göndermemişsiniz çocuklarınızı.Allahım o içi bozuk insanları ıslah etsin.

Amin canım ama ıslah olmaya niyetleri yok 85 yaşındaki bir kadının söylediklerine bak ve ben bu kadına 2 yıl boyunca evimde severk hizmet ettim, evime gelmeden öncede yemeği, çamaşırı vs hepsiyle ben ilgileniyordum, o sözlerin hiçbirini haketmedim. 12 yıl boyunca bugüne kadar bir kez sesimi yükseltmedim.

aklım almıyor bir türlü
tüm bu yaşananlara karşı eşiniz, çocuklar bahanesiyle bile olsa
nasıl o eve gitmek istiyor, ısrar ediyor.yüzü kızarmıyor???

en başta eşinizin annesine demesi lazım o eve çocukları geç ben bile
gelemem böyle birşeyi teklif etme bir daha demesi lazım.
ayrıca kayınvalideniz, evinize kalan eşyaları almaya gelirken o kızı neden getiriyor.
eşiniz görmüyor mu?bence eşinizin de hoşuna gidiyor.
şuanda aralarında belki birşey yok ama bir bayan tarafından takip edilip hoşlanılmak

hakkaten aklım almıyor.okadar konu okuduk burda böylesini aklım almıyor.
nasıl dayanabiliyorsunuz bunlara?

aklım almıyor bir türlü
tüm bu yaşananlara karşı eşiniz, çocuklar bahanesiyle bile olsa
nasıl o eve gitmek istiyor, ısrar ediyor.yüzü kızarmıyor???

en başta eşinizin annesine demesi lazım o eve çocukları geç ben bile
gelemem böyle birşeyi teklif etme bir daha demesi lazım.
ayrıca kayınvalideniz, evinize kalan eşyaları almaya gelirken o kızı neden getiriyor.
eşiniz görmüyor mu?bence eşinizin de hoşuna gidiyor.
şuanda aralarında belki birşey yok ama bir bayan tarafından takip edilip hoşlanılmak

hakkaten aklım almıyor.okadar konu okuduk burda böylesini aklım almıyor.
nasıl dayanabiliyorsunuz bunlara?

Hayır canım kaynanam olacak kadın o kızı getirmedi gelen büyük kaynımın kızıydı, kaynanamın getircem demesi kızı benim evime kuma olarak getirecekmiş, bende ağzının payını verdim eşim anne bedduası almaktan çok korkuyordu ama dün annesi yeterince beddua etmiş, koskoca adam akşam oturdu ağladı. Eşimle oturduk konuştuk, bana benden yana hiç sıkıntın olmasın Allahın izniyle bir daha o hataya düşmem diyor, zaten kaynanamın derdi ben eşimi göndermek istemememmiş, benim oğlumu benden uzaklaştırıyor, okızla evlenirse bende oğlumu görürüm diyormuş. Eşimle karar aldık ailesinden bir ağbisi hariç diğer herkesle irtibatımızı kesecez. Eşimde bu akşam son kez annesi ile konuşacak baktı ikna olmuyor artık onunlada görüşmeyecek. Sonunda eşim anladıki anneside dahil onların niyeti bizi ayırmak.

Hayır canım kaynanam olacak kadın o kızı getirmedi gelen büyük kaynımın kızıydı, kaynanamın getircem demesi kızı benim evime kuma olarak getirecekmiş, bende ağzının payını verdim eşim anne bedduası almaktan çok korkuyordu ama dün annesi yeterince beddua etmiş, koskoca adam akşam oturdu ağladı. Eşimle oturduk konuştuk, bana benden yana hiç sıkıntın olmasın Allahın izniyle bir daha o hataya düşmem diyor, zaten kaynanamın derdi ben eşimi göndermek istemememmiş, benim oğlumu benden uzaklaştırıyor, okızla evlenirse bende oğlumu görürüm diyormuş. Eşimle karar aldık ailesinden bir ağbisi hariç diğer herkesle irtibatımızı kesecez. Eşimde bu akşam son kez annesi ile konuşacak baktı ikna olmuyor artık onunlada görüşmeyecek. Sonunda eşim anladıki anneside dahil onların niyeti bizi ayırmak.

Eşinle hep aynı kararı alıyorsunuz masumum ama uygulama noktasında her zaman bir sıkıntı oluyor.

Ben sana söyleyeyim bu adam iki cift lafla seni oyalıyor.

sinir oldun okurken
yahu ne biçim bi kadınmış bu kv!!
bide sen rumuzun gibi masum masum çocuklarını göndersen mi diye düşünüyordun
iyiki göndermemişsin canım iyiki!!
o eşin de bir daha o eve gidip gelme, o abisiyle alakalı şeyler konuşmasın
inş. verdiği sözleri tutar eşin canım...

3 günlük dünya gönderin ne olucak.. hem kayınvalidenizin problemi sizle neden çocuklarınızla arasına mesafe koymaya çalışıyorsunuzki? ben olsam tavır yapçaksam kendim gitmeyerek yapardım ..benim çocuğumsa onunda torunu pek tabi hakkı görmek.

Eşinle hep aynı kararı alıyorsunuz masumum ama uygulama noktasında her zaman bir sıkıntı oluyor.

Ben sana söyleyeyim bu adam iki cift lafla seni oyalıyor.

Sıkıntı burada aslında haklısın eşim kararlarında duramıyor, ama bayramdan beri annesine gitmemişti, ben çocukları göndermem dediğimde de tamam haklısın dedi ama annesi telefonda hep hastayım, kötüyüm vs. dedikçe eşim dayanamıyor, annesinin kendisine hakkını helal etmemesinden korkuyordu ama dün gördüki annesi gayet sağlıklı o bile şok oldu. Eşim annesine o kadının büyü yapıp bize düşman ettiğini düşünüyor bazen bende düşünmüyor değilim ama sözkonusu annesi olunca 2 gün sonra verilen tüm sözleri unutuyor ama diğer aile fertleriyle ilişkisini kesti, bir ağbisi hariç kimseyle görüşmüyor.

3 günlük dünya gönderin ne olucak.. hem kayınvalidenizin problemi sizle neden çocuklarınızla arasına mesafe koymaya çalışıyorsunuzki? ben olsam tavır yapçaksam kendim gitmeyerek yapardım ..benim çocuğumsa onunda torunu pek tabi hakkı görmek.

Canım sorunlarımızı bilsen emin ol böyle düşünmezdin.

bence eşini gönder gitsin ve bi daha gelmesin. bütün konularını biliyorum, seni mutsuz eden bir adam var karşında ve illaki çocukları eltinin evine götüreceğim diye diretecek.

kv.nin yüzüne gülüp bakacağız hikayesiyle kandırmışlar.
o da artık tabiatımıdır,yaşlılığından mı bilmemem ama oğlunu feda etmeye razı olmuş.
kızın annesi olan eltin aileye yeni katılmış.evveliyatında muhtelemen kızı gibi ilişkileri olmuştur sanırım.
namus,ahlak iffet kavramı pek uğramamış o aileye.sadece o kız ve annesinden kaynaklanmıyor olay.
eşin de önce bayılmış,sonra kız cirkef çıkınca korkmuş.
yürekli bir erkek olsa aldatmaya meyli olmaz.
Allah senin yardımcın olsun.bunca basiretsizle uğraştırmasın.

bence eşini gönder gitsin ve bi daha gelmesin. bütün konularını biliyorum, seni mutsuz eden bir adam var karşında ve illaki çocukları eltinin evine götüreceğim diye diretecek.

eltimin evine götürmesine gerek kalmadı zaten sevgili kaynanam bir şekilde görmüş oldu çocukları.

kv.nin yüzüne gülüp bakacağız hikayesiyle kandırmışlar.
o da artık tabiatımıdır,yaşlılığından mı bilmemem ama oğlunu feda etmeye razı olmuş.
kızın annesi olan eltin aileye yeni katılmış.evveliyatında muhtelemen kızı gibi ilişkileri olmuştur sanırım.
namus,ahlak iffet kavramı pek uğramamış o aileye.sadece o kız ve annesinden kaynaklanmıyor olay.
eşin de önce bayılmış,sonra kız cirkef çıkınca korkmuş.
yürekli bir erkek olsa aldatmaya meyli olmaz.
Allah senin yardımcın olsun.bunca basiretsizle uğraştırmasın.

sağol canım Allah razı olsun güzel duan için, evet tamda söylediklerin gibi oldu herşey, anneside aynı kızı gibi daha ilk eşiyle evliyken kaynımla görüşmeye başlamış. burada asıl suçlu eşim zaten, şimdi birşeyleri toparlamaya çalışıyor ama onunda benimde psikoloji dibe indi.

Back
X