Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok bilmişlik çok bilmek değildir.... Çok bildiği halde bunu kotu anlamda kullanmaktır... Sadece ben bılıyorumculuktur..cümle anlamına baktıgımızda mana olarak evet cok bilmek manasına geliyor ama bana gore oyle degıl. Cok bilmiş her zaman ben biliyorum senin fikrin yanlış dıye savunan kişilerdir diye dusunuyorum.binevi değişmeyen sabit fikirliliktirde diyebilirim.mesela benım Bı yakınım oyledir.evet gercekten cok bilir ama bunun ulalalığı sarmıs beynini aynı zamanda Hicbir zaman yalnış Yaptıgını kabul etmez. Tabi bu biraz cahillıgede giriyorda...bazen bısey deriz hemen oradan derki o oyle degıl asla zıttını kabul ettiremeyız.o durumda ben ona aman cok bilmiş derim sitem eder gıbı. anlatabildim degılmı
Yorumlar için teşekkür ederim,
Birden fazla kişiden duymadım bunu,
Evet hazır cevap oldugum söylenir ama çok bilmişsin diye sadece bu arkadaştan duydum bu kadar ısrarlı,
Çemkirme modunda konuşmam kendimi anlatmaya çalışırım kavga eder gibi degil ama kendimi ifade etmeye çalışırım yani,
Herşeyde fikir sunan biri degilim herşeye bi yorumu olan biride degilim yani o anlamda bunu bana diyen kendisi daha cok fikir sahibidir daha maydonozdur
Aslında böyle düşününce bir arkadaşında dedigi gibi zeki oldugumu söyleyemedigi için ve baş edemedigi için bu şekilde beni aşşagı çekmeye çalışmış olabilir..
Çemkirme modunda konuşmam kendimi anlatmaya çalışırım kavga eder gibi degil ama kendimi ifade etmeye çalışırım yani,
Herşeyde fikir sunan biri degilim herşeye bi yorumu olan biride degilim yani o anlamda bunu bana diyen kendisi daha cok fikir sahibidir daha maydonozdur
Bu durumda çok bilmiş olmuyorsunuz. Eski erkek arkadaşınız “sen nasılsa herşeyi çok biliyorsun bana ihtiyacın yok” anlamında laf sokma amacıyla söylemiş.
Bu durumda çok bilmiş olmuyorsunuz. Eski erkek arkadaşınız “sen nasılsa herşeyi çok biliyorsun bana ihtiyacın yok” anlamında laf sokma amacıyla söylemiş.
Bu saydıklarınız ile ukalalık arasında da ince bir çizgi var. Genellikle hep aynı tepkileri alıyorsanız, sürekli birileri rahatsız oluyorsa çok bilmiş de olmuyorsunuz ki. Sizin tavrınız, insanların sürekli aynı tepkiyi verip vermemesi de önemli
Size verebilecek cevabı olmayan haksız olduğu halde size hak vermeyen, onun istediği şekilde cevap vermediginiz daha çok bilgili olduğunuz okuduğunuz gördüğünüz şeyler hakkında konuştuğunuzda çok bilmiş derler çok bilmiş olun gayet güzel şeydir bazen millete ağzının payını da veririz doğru şeylerle