sizce çok mu ağır laf etmişim

AsiHatun

Sessiz ve yalnız 💔
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2021
270
277
18
Geçen gün konu açmıştım.Özet geçeyim bilmeyenler için değer göstermiyordu bende ayrıldım.
Kararımı verdim ve ayrılmak istediğimi,nedenlerini yazarak güzel bir şekilde bitirdim fakat bana “Daha fazla uzamasının gereği yok,bundan sonra arkadaşlarımdan ailemden ve benden uzak durursan sevinirim hoscakal.” dedi..
Çok üzüldüm ve kırıldım nolursa olsun ben zaten ona gitmeyecektim uzak duracaktım.Sonuçta terk eden bendim.
İlişkimiz 2.5 yıl oldu hatta ekim ayında 3.yılımıza girecektik her neyse.
Twitter hesabının şifresi olduğundan hesaba girdim yanlışlıkla onda bildirim olarak ona gitmiş. Sonra bana mesaj attı, kavga edip tartıştık.Kafasında bittiğini söyledi.
Beni wpden engelledi sonrasında ben de dayanamadım sms attım “ Benim de kafamda bitti artık ne halin varsa gör yolun açık olsun.Benden de uzak dur hayatımı mahvettin “ dedim.
İlişkimizin başında çok değer veriyordu hediyeler sürprizler vs mutlu olmam için elinden geleni yapıyordu ilk sevgilimdi sevmeyi sevilmeyi onunla öğrendim.Bunu düşününce keşke hayatımı mahvettin demeseydim diyorum…Kavga ederek ayrılmak istemezdim.Düzgünce konuşarak halletmek varken nasıl bu hale geldi bilmiyorum.
Sizce çok mu ağır konuştum olan oldu ayrıldık bitti ama yine de kendimi kötü hissettim 😟

Son düzenleme:
Sen terk ettiğinden kuyruğu havada tutmak için benden ve ailemden uzak dur vs demiş işte. Hala birbirinize ısrarla mesaj atarak sanki barışmaya ikna edilmeyi istiyor gibi davranıyorsunuz. İkiniz de kafanızda bitirememiş gibisiniz.
Engelledi ben de benden uzak dur dedim bir daha da dönmedi 🙁

Bitti dendiyse tamamen bitirin. Veda ettikten sonra tekrar mesaj atıp belki barışma olur yoklaması oluyor yaptığınız.
Sevgilinizin ailemden uzak dur vs demesi terk edilmenin altında kalmamak için. Hiç ağır konuşmamışsınız. Normal ayrılık konuşması.

kafasında bittiyse ayrılık konuşması yapıldıktan sonra eski bir mevzuyu açıp kavga çıkarması çok saçma sonra wp dan engellemiş bir de. resmen kuyruk acısı sezdim sen ondan ayrıldın diye

Ayriligi hazmedememis. Nasil sen once ayrilirsin, ilk ayrilik lafini ben etmeliydim der gibi "benden ve ailemden uzak dur bitti" demis. Buna gerek yoktu cunku sen zaten bitirmissin. O egosunu tatmin etmeye calismis ama yetmemis ertesi gun gecmis bir seyi bahane ederek tekrar arayip kavga cikarip bitti demis. Bitmis bir iliskide gecmis seyler icin tekrar aramasi cok sacma. Cocuk gibi davranmis. Bir de engellemis. Bence boyle biriyle bittigi cok iyi olmus. Cok da umursamayin. Bir insana verilecek en guzel ceza umursamamaktir. Onun yapmaya calistigi sey bu iliskiyi sen degil ben bitiririm olmus. En son bitti deyip engellese de aslinda bal gibi senin bitirdigini biliyor, bunu hazmedemiyor.

Daha fazla uzamasının gereği yok,bundan sonra arkadaşlarımdan ailemden ve benden uzak durursan sevinirim hoscakal

Gerçekten çok güzel sevmişim..Hâlâ üzülmüş müdür diye düşünüyorum
İki tarafta bir şeyler söylemiş ama onun şu söylediklerinden sonra tutupta "özür dilerim, öyle dediğim için pişmanım" konuşması için iletişime geçmemenizi tavsiye ederim. Sizden o havayı alıyorum çünki

Dün bi paragraf madde sıralamıştınız ayrılık için gerekçelerinizin olduğu değil mi? Sizin mutluluğu hak etmediğinizi, sadece cinsellik yaşandığında size sevdiğini söyleyen, genel olarak üzüntünüzü umursamayan, sizi kaybetmekten korkmayan bir adamla birlikte olduğunuzu söylemiştiniz. O sizi üzmekten korkmayan birisi ve size, sizin ona verdiğiniz değeri vermiyor. Lütfen dünkü konunuzu ve size verilen cevapları yeniden okuyun. Şimdi tutmuş böyle bi cümle kurdum ağır mı oldu diye yine kendinizi hatalı çıkarıyorsunuz. Yapmayın. Bu adam bu kadar ince düşünülmeye değecek birisi değil. Bunu görün lütfen. Bi karar aldınız arkasında durun. Şimdiye kadar sizi sözleriyle, davranışlarıyla sindirmiş, psikolojik baskı uygulamış. Kararsız davranmaya devam ederseniz, kaybetmeyi göze almazsanız bunun şiddetini artırır, türünü değiştirir. Kendinize bu haksızlığı yapmayın gözünüzü seveyim.

Geçen gün konu açmıştım.Özet geçeyim bilmeyenler için değer göstermiyordu bende ayrıldım.
Kararımı verdim ve ayrılmak istediğimi,nedenlerini yazarak güzel bir şekilde bitirdim fakat bana “Daha fazla uzamasının gereği yok,bundan sonra arkadaşlarımdan ailemden ve benden uzak durursan sevinirim hoscakal.” dedi..
Çok üzüldüm ve kırıldım nolursa olsun ben zaten ona gitmeyecektim uzak duracaktım.Sonuçta terk eden bendim.
İlişkimiz 2.5 yıl oldu hatta ekim ayında 3.yılımıza girecektik her neyse.
Twitter hesabının şifresi olduğundan hesaba girdim yanlışlıkla onda bildirim olarak ona gitmiş. Sonra bana mesaj attı, kavga edip tartıştık.Kafasında bittiğini söyledi.
Beni wpden engelledi sonrasında ben de dayanamadım sms attım “ Benim de kafamda bitti artık ne halin varsa gör yolun açık olsun.Benden de uzak dur hayatımı mahvettin “ dedim.
İlişkimizin başında çok değer veriyordu hediyeler sürprizler vs mutlu olmam için elinden geleni yapıyordu ilk sevgilimdi sevmeyi sevilmeyi onunla öğrendim.Bunu düşününce keşke hayatımı mahvettin demeseydim diyorum…Kavga ederek ayrılmak istemezdim.Düzgünce konuşarak halletmek varken nasıl bu hale geldi bilmiyorum.
Sizce çok mu ağır konuştum olan oldu ayrıldık bitti ama yine de kendimi kötü hissettim 😟
O tamamen çıkarmış hayatından seni umurunda bile değil bence yanlışlıkla girdin ve hemen sana bir msj attı sonra yine kavga bu ne rezillik ? Adam seni engellemiş onda üzülme emaresi falan yok.Ağır falan konuşmadın haketti o güzel biten ayrılık pek görmedim emin ol. Uzun bir aradan sonra üzüldüğünede üzülürsün emin ol.

Back
X