- 19 Ağustos 2021
- 143
- 118
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama uzak durmuyorsunuz. Kendinize hakim olun. Kararlarınızın arkasında durun. Hala onu dedim kırılmışmıdır üzülmüşmüdür düşünmeyin bunları.Engelledi ben de benden uzak dur dedim bir daha da dönmedi![]()
Engelledi ben de benden uzak dur dedim bir daha da dönmedi![]()
Ayrildiysaniz bitmiş demektir yani siz istemişsiniz bu öfke neden peki o anki psikolojinizi anlamadımGeçen gün konu açmıştım.Özet geçeyim bilmeyenler için değer göstermiyordu bende ayrıldım.
Kararımı verdim ve ayrılmak istediğimi,nedenlerini yazarak güzel bir şekilde bitirdim fakat bana “Daha fazla uzamasının gereği yok,bundan sonra arkadaşlarımdan ailemden ve benden uzak durursan sevinirim hoscakal.” dedi..
Çok üzüldüm ve kırıldım nolursa olsun ben zaten ona gitmeyecektim uzak duracaktım.Sonuçta terk eden bendim.
İlişkimiz 2.5 yıl oldu hatta ekim ayında 3.yılımıza girecektik her neyse.
Twitter hesabının şifresi olduğundan hesaba girdim yanlışlıkla onda bildirim olarak ona gitmiş. Sonra bana mesaj attı, kavga edip tartıştık.Kafasında bittiğini söyledi.
Beni wpden engelledi sonrasında ben de dayanamadım sms attım “ Benim de kafamda bitti artık ne halin varsa gör yolun açık olsun.Benden de uzak dur hayatımı mahvettin “ dedim.
İlişkimizin başında çok değer veriyordu hediyeler sürprizler vs mutlu olmam için elinden geleni yapıyordu ilk sevgilimdi sevmeyi sevilmeyi onunla öğrendim.Bunu düşününce keşke hayatımı mahvettin demeseydim diyorum…Kavga ederek ayrılmak istemezdim.Düzgünce konuşarak halletmek varken nasıl bu hale geldi bilmiyorum.
Sizce çok mu ağır konuştum olan oldu ayrıldık bitti ama yine de kendimi kötü hissettim![]()
Ayrılmadan günler önce çok seviyorum seni diyen biriydi.Şaşırdım ayrılmak istediğim de bitirmek isteyen oymuş gibi davrandığına ve engellemesine.Çok üzüldüm tabii ki yani onu terk eden bendim ama sanki o terk etmiş gibi davranıyorduAyrildiysaniz bitmiş demektir yani siz istemişsiniz bu öfke neden peki o anki psikolojinizi anlamadım
Güzel bitirilen bir ilişkinin ilerde tekrar başlama ihtimali daha yüksek böyle olması bu durumun önüne geçer. Ayrılmak istediğinizde hemen kestirip atmış zaten o da bitmemesini isteseydi sorun neyse konuşup çözelim derdiAyrılmadan günler önce çok seviyorum seni diyen biriydi.Şaşırdım ayrılmak istediğim de bitirmek isteyen oymuş gibi davrandığına ve engellemesine.Çok üzüldüm tabii ki yani onu terk eden bendim ama sanki o terk etmiş gibi davranıyordu
Demekki onada bahane olmuş sevseydi bitmemesi için konuşmaya çalışırdı bunu anlamış oldunuz ama herşeye rağmen içiniz rahat degilse konuşabilirsinizAyrılmadan günler önce çok seviyorum seni diyen biriydi.Şaşırdım ayrılmak istediğim de bitirmek isteyen oymuş gibi davrandığına ve engellemesine.Çok üzüldüm tabii ki yani onu terk eden bendim ama sanki o terk etmiş gibi davranıyordu
Yok hayır konuşmayı düşünmüyorum,3 yıl olacaktı 2 ay sonra inanın o kadar yıprandım ki..Her şey olacağına varır hayırlısı diyorumDemekki onada bahane olmuş sevseydi bitmemesi için konuşmaya çalışırdı bunu anlamış oldunuz ama herşeye rağmen içiniz rahat degilse konuşabilirsiniz
Siz bilirsiniz yaşayan sizsinizYok hayır konuşmayı düşünmüyorum,3 yıl olacaktı 2 ay sonra inanın o kadar yıprandım ki..Her şey olacağına varır hayırlısı diyorum
Benim eskisi de ailemden arkadaşlarımdan uzak dur demişti. Kendilerini bir halt sandıkları icin. Bence içten ice siizn onun icin üzülmenizi, çevresini kullanarak ona ulaşmanızı istiyor ego tatmini icin. Bana öyle geliyordu eski sevgilimin o şekilde konuşması. Zaten hiç bir şekilde onu anmayıp ulaşmayınca, kendileri tıpış tıpış geri geliyorlar. Not: bizde de ayrılan bendimGeçen gün konu açmıştım.Özet geçeyim bilmeyenler için değer göstermiyordu bende ayrıldım.
Kararımı verdim ve ayrılmak istediğimi,nedenlerini yazarak güzel bir şekilde bitirdim fakat bana “Daha fazla uzamasının gereği yok,bundan sonra arkadaşlarımdan ailemden ve benden uzak durursan sevinirim hoscakal.” dedi..
Çok üzüldüm ve kırıldım nolursa olsun ben zaten ona gitmeyecektim uzak duracaktım.Sonuçta terk eden bendim.
İlişkimiz 2.5 yıl oldu hatta ekim ayında 3.yılımıza girecektik her neyse.
Twitter hesabının şifresi olduğundan hesaba girdim yanlışlıkla onda bildirim olarak ona gitmiş. Sonra bana mesaj attı, kavga edip tartıştık.Kafasında bittiğini söyledi.
Beni wpden engelledi sonrasında ben de dayanamadım sms attım “ Benim de kafamda bitti artık ne halin varsa gör yolun açık olsun.Benden de uzak dur hayatımı mahvettin “ dedim.
İlişkimizin başında çok değer veriyordu hediyeler sürprizler vs mutlu olmam için elinden geleni yapıyordu ilk sevgilimdi sevmeyi sevilmeyi onunla öğrendim.Bunu düşününce keşke hayatımı mahvettin demeseydim diyorum…Kavga ederek ayrılmak istemezdim.Düzgünce konuşarak halletmek varken nasıl bu hale geldi bilmiyorum.
Sizce çok mu ağır konuştum olan oldu ayrıldık bitti ama yine de kendimi kötü hissettim![]()