sizce çok mu ağır laf etmişim

Engelledi ben de benden uzak dur dedim bir daha da dönmedi 🙁
Ama uzak durmuyorsunuz. Kendinize hakim olun. Kararlarınızın arkasında durun. Hala onu dedim kırılmışmıdır üzülmüşmüdür düşünmeyin bunları.
Karşınızda hiç üzgün biri göremedim ben. Gayet istiyor ayrılmayı.

Yahu ne ağır konuşması? Postayı adam size koymuş ben diyeyim de haberiniz olsun. Bundan sonra nedenleri ile uzun uzun ayrılık mesajı yazmamanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz. Ayrılacaksanız tek kelime ile belirtip engelleyeceksiniz. Öbür türlü ayrılıklar bana hep kaybetme korkusu yaşatmak için yapılmış hareketler gibi geliyor. Eğer aranızda bir şeyler sizin açınızdan bitmediyse karşınıza alıp ayrılık cümlesi geçirneden konuşup çözmeye çalışacaksınız. Yok ayrılacaksanız da çat çat ayrılacaksınız. Dost olarak ayrılmak diye bir şey yok. İnsanlar ayrılıktan sonra hisleri soğuyunca arkadaşlıklarını özleyip dost kalıyor. Ayrılıkta mutlaka birinden birinin canı yanar. Bu ilişkide bence canı yanan siz ayrılsanızda sizsiniz. Adam ayrılık lafı edip uzattığınızı görünce direkt kısa kesmiş. Adamın sosyal hesaplarına girip kendinizi düşürmeseydiniz iyiydi. Sizi sevmeyen insanların peşinden koşmayın. Benden uzak dur demenize tabiki cevap yazmaz uzak durmayan sizsiniz.

Sürekli benden uzak dur bana bulaşma yakamdan düş diyenleri geceleri n'olur bana yardım et diye yorganın altinda ağlarken hayal ediyorum niyeyse🤣🤣ha bu sozume bakarak sakin mesaj atmayın ilk aşkınız olabilir herkes unutulur ve vazgeçilir çok değer gorseydiniz sevilseydiniz bırakmazdıniz ilk aşkıyla evlenenlerin evlilikleri pek sağlıklı olmuyor ayrıca iki tarafında aklı copkukte kalıyor o yüzden önünüze bakin

Bitmiş bir ilişkiden sonra sizi engelleyen adamin hatta uzak dur diyen adamin twitter şifresiyle adamin hesabina girmek icin ne içtiniz?

Terk etmek istemediğiniz kişilere karşı niye böyle triplere giriyosunuz. Zaten siz terketmeseniz o edecekmiş belli ki.

Kesip atmayi becerememissiniz.

Ayrilik mesaji yaziyorsunuz.
Hoscakal mesaji yaziyor.

Iste burda bitmeliydi.

Twittera giriyorsunuz

Engel yiyor smsle tekrar ulasiyorsunuz.

Agir konusma durumu yok, sakiz olmus sadece

Geçen gün konu açmıştım.Özet geçeyim bilmeyenler için değer göstermiyordu bende ayrıldım.
Kararımı verdim ve ayrılmak istediğimi,nedenlerini yazarak güzel bir şekilde bitirdim fakat bana “Daha fazla uzamasının gereği yok,bundan sonra arkadaşlarımdan ailemden ve benden uzak durursan sevinirim hoscakal.” dedi..
Çok üzüldüm ve kırıldım nolursa olsun ben zaten ona gitmeyecektim uzak duracaktım.Sonuçta terk eden bendim.
İlişkimiz 2.5 yıl oldu hatta ekim ayında 3.yılımıza girecektik her neyse.
Twitter hesabının şifresi olduğundan hesaba girdim yanlışlıkla onda bildirim olarak ona gitmiş. Sonra bana mesaj attı, kavga edip tartıştık.Kafasında bittiğini söyledi.
Beni wpden engelledi sonrasında ben de dayanamadım sms attım “ Benim de kafamda bitti artık ne halin varsa gör yolun açık olsun.Benden de uzak dur hayatımı mahvettin “ dedim.
İlişkimizin başında çok değer veriyordu hediyeler sürprizler vs mutlu olmam için elinden geleni yapıyordu ilk sevgilimdi sevmeyi sevilmeyi onunla öğrendim.Bunu düşününce keşke hayatımı mahvettin demeseydim diyorum…Kavga ederek ayrılmak istemezdim.Düzgünce konuşarak halletmek varken nasıl bu hale geldi bilmiyorum.
Sizce çok mu ağır konuştum olan oldu ayrıldık bitti ama yine de kendimi kötü hissettim 😟
Ayrildiysaniz bitmiş demektir yani siz istemişsiniz bu öfke neden peki o anki psikolojinizi anlamadım

Ayrildiysaniz bitmiş demektir yani siz istemişsiniz bu öfke neden peki o anki psikolojinizi anlamadım
Ayrılmadan günler önce çok seviyorum seni diyen biriydi.Şaşırdım ayrılmak istediğim de bitirmek isteyen oymuş gibi davrandığına ve engellemesine.Çok üzüldüm tabii ki yani onu terk eden bendim ama sanki o terk etmiş gibi davranıyordu

Ayrılmadan günler önce çok seviyorum seni diyen biriydi.Şaşırdım ayrılmak istediğim de bitirmek isteyen oymuş gibi davrandığına ve engellemesine.Çok üzüldüm tabii ki yani onu terk eden bendim ama sanki o terk etmiş gibi davranıyordu
Güzel bitirilen bir ilişkinin ilerde tekrar başlama ihtimali daha yüksek böyle olması bu durumun önüne geçer. Ayrılmak istediğinizde hemen kestirip atmış zaten o da bitmemesini isteseydi sorun neyse konuşup çözelim derdi

Twitter hesabına girmek zaten sizin hala çabaladığınızı gösteriyor. Bildirim gideceğini de biliyordunuz ? Adamı salın bence

Demekki onada bahane olmuş sevseydi bitmemesi için konuşmaya çalışırdı bunu anlamış oldunuz ama herşeye rağmen içiniz rahat degilse konuşabilirsiniz

Demekki onada bahane olmuş sevseydi bitmemesi için konuşmaya çalışırdı bunu anlamış oldunuz ama herşeye rağmen içiniz rahat degilse konuşabilirsiniz
Yok hayır konuşmayı düşünmüyorum,3 yıl olacaktı 2 ay sonra inanın o kadar yıprandım ki..Her şey olacağına varır hayırlısı diyorum

bence bazı şeyleri netleştirmeden ayrılan taraf sizsiniz. karşınızdaki size tamam diyince şoka girmişsiniz. erkekler böyle çoğu kez kabullenirler. sizde çok fazla içselleştirmeyin. sosyal medya hesaplarına falanda girmeyin, ben eşim dahi habersiz girse sinirlenirim. önünüze bakın boşverin tek tavsiyem..

Geçen gün konu açmıştım.Özet geçeyim bilmeyenler için değer göstermiyordu bende ayrıldım.
Kararımı verdim ve ayrılmak istediğimi,nedenlerini yazarak güzel bir şekilde bitirdim fakat bana “Daha fazla uzamasının gereği yok,bundan sonra arkadaşlarımdan ailemden ve benden uzak durursan sevinirim hoscakal.” dedi..
Çok üzüldüm ve kırıldım nolursa olsun ben zaten ona gitmeyecektim uzak duracaktım.Sonuçta terk eden bendim.
İlişkimiz 2.5 yıl oldu hatta ekim ayında 3.yılımıza girecektik her neyse.
Twitter hesabının şifresi olduğundan hesaba girdim yanlışlıkla onda bildirim olarak ona gitmiş. Sonra bana mesaj attı, kavga edip tartıştık.Kafasında bittiğini söyledi.
Beni wpden engelledi sonrasında ben de dayanamadım sms attım “ Benim de kafamda bitti artık ne halin varsa gör yolun açık olsun.Benden de uzak dur hayatımı mahvettin “ dedim.
İlişkimizin başında çok değer veriyordu hediyeler sürprizler vs mutlu olmam için elinden geleni yapıyordu ilk sevgilimdi sevmeyi sevilmeyi onunla öğrendim.Bunu düşününce keşke hayatımı mahvettin demeseydim diyorum…Kavga ederek ayrılmak istemezdim.Düzgünce konuşarak halletmek varken nasıl bu hale geldi bilmiyorum.
Sizce çok mu ağır konuştum olan oldu ayrıldık bitti ama yine de kendimi kötü hissettim 😟
Benim eskisi de ailemden arkadaşlarımdan uzak dur demişti. Kendilerini bir halt sandıkları icin. Bence içten ice siizn onun icin üzülmenizi, çevresini kullanarak ona ulaşmanızı istiyor ego tatmini icin. Bana öyle geliyordu eski sevgilimin o şekilde konuşması. Zaten hiç bir şekilde onu anmayıp ulaşmayınca, kendileri tıpış tıpış geri geliyorlar. Not: bizde de ayrılan bendim

Back
X