Sizce çok mu ayıp ettim?

cnm ya bu kadar rahat yalan söylemesi avukat olmasından kaynaklanıyor olabailir bence iyi yapmışsın biraz sakinleşncede benim derdim para ya seni rencide etmek değil yalan söylemen ve beni enayi yerine koyduğun için öyle davrandım diyebilirsin.... şimdiye kadar aylık extrelere iyi bakmamışsın ben olsam hep bakardım sonuçta kart benimm... adam sana ödedtiyor bide ben ödüyorum diyor vay bee...ayıptır yaa...onun yaptığı ayıp ama sen bişey yapmamışın.

şu an ihale hazırlamam lazım iş yerindeyin inanın kafamı toplayıp yapamıyorum ama artık şunun kararını aldım kesinlikle kredi kartımı artık ona vermicem parası yoksa nakiti yani çünkü bankada var onu çekmemeye çalışıyoruz gelip benden istesin adam gibi nakitim yok diye.

şu an ihale hazırlamam lazım iş yerindeyin inanın kafamı toplayıp yapamıyorum ama artık şunun kararını aldım kesinlikle kredi kartımı artık ona vermicem parası yoksa nakiti yani çünkü bankada var onu çekmemeye çalışıyoruz gelip benden istesin adam gibi nakitim yok diye.

sen kendini suçlamaktan lütfen vazgeç tamam mı?? kartınıda verme bakalım napcakk:82:

dediğim gibi kartları ve hesap cüzdanları bende onların hesabını biliyorum sadece davalardan eline geçen nakiti tam bilmiyorum
bu durumda demek kı esınızın kazancı aslında ıyı
ama buna ragmen sırf fazladan calısıp ek kazanc olsun dıye gıttıgı bır ıs ıse bu baktıgı davalar sayet
"sen ne kazanıyorsun allahaşkına.sadece faturaları mı ödüyorsun madem o kadar az kazanıyon boşuna hergün o yolu tepme dedim"
demek cok daha fazla agır kacmıs

ama yıne de soyluyorum konunun ozunde sıze yalan soyledıgı ıcın sonuna kadar haklısınız
sadece ılk tepkınız bıraz agır olmus o kadar
ıcınızde buyutmeyın konusarak cozebılecegınıze ınanıyorum

neden mi şimdiye kadar ekstreye bakmadım inanın paranın derdinde biri olsam ekstremi isterdim ben parayı hiç umursamam kazanıoz harcanıyo demekki diyordum ve dediğim gibi düğünden kalma borçlarımın devam ettiğini düşünüyordum ama ekstreye bi baktım hepsi eşimin alışveriş yaptığı market ve benzinlik çıktı demekki ben aylardır eve va arabaya ödüyomuşum:)

cnm bide şöyle olabilir her ay evde ikinize ait bi cüzdan olur ve o da para koyar sende koyarsın eve ne kadar ihtiyaç gidiyorsa gözünle görürsün... bu ay yap mesela yarın ayın 15 i bu ay evin ihtiyacı için 750 tl koyuyorum de sende ekle burdan harcayalım para tek elden harcansın gibi konuş hem ne kadar gidiyor görürüz birikim yapalım felan de ama bi getirsin koysun ...

valla haklıyken haksız duruma geçmişssiniz.. nls öyle fevri çıkış yapmıssınız eşinize.. yazık yania dama üzüldüm valla.. tmm yalan söylemesi hoş deillll amaa öylede agır konuşulmaz..neyse özür dilersiniz bi anlık sinirle söyledim derseniz affeder eşiniz..üüzülmeyin

ama buna ragmen sırf fazladan calısıp ek kazanc olsun dıye gıttıgı bır ıs ıse bu baktıgı davalar sayet
"sen ne kazanıyorsun allahaşkına.sadece faturaları mı ödüyorsun madem o kadar az kazanıyon boşuna hergün o yolu tepme dedim"

ama yıne de soyluyorum konunun ozunde sıze yalan soyledıgı ıcın sonuna kadar haklısınız

diyorum ya mesele kimin ne kazandığı değil mesele bana söylenen yalan yoksa şükür kazanıyoruz benimki maaş şeklinde hemen elimde onunki bankaya yatsın diye beklemek gerekiyo baro ve banka üç ayda bi yatırıo filan

cnm bu sölediği ilk yalan değilmiş bu kız enayi mi beyefendinin benzinini alsın.parası olmaz söler alır güle güle alsında burda kızcağızı saf yerine koymuş nese cnm önemli değil erken fark etmişsin sen bundan sonra dkkat et.. bide özel olmazsa sen ne kadar maaş alıyorsun.

tarzın daha farklı olabilirdi diycem ama eşinde 2. kez yalan söylemiş..ben rahat yalan söyleyebilenlerden korkarım..
ben olsam ''yalancı bir kocam olmasındansa az para kazanan kocam olmasını tercih ederim ayağını denk al'' derdim.bence ağladı diye üzlüyorsun ondan ''çokmu oldu tepkim'' diye düşünüyorsun ama bence yalandan nefret ediyorsan baştan tepkin sert olmalı..

Son düzenleme:
arkadaşlar çok saçma geliyor kulağa biliyorum herkes kazanıosa sorun ne diyorsunuz belki ama anlatmam lazımdı hakkınızı helal edin lütfen bende buna dertlendim bunu yazdım sizlerin fikirleri deneyimleri benden farklı benim görmediğim bi noktadan yakalarsınız olayı

cnm sakın özür dileme ya yalan var ne özründen bahsediyorsunuz kocam bana bunu yapsa herhalde buz gibi olurdum.... ve bi daha asla güvenmezdim.

Merak ettiğim..
Şu alttan al, özür dile diyenler, aynı şeyi yaşasalardı
Yani empati kurabilselerdi
acaba nasıl davranırlardı
Konu sahibi giden parada, edilen masrafta değil ki
Neden kandırılıyor
Tahammül edemediği konuda çok haklı değil mi

Eşin kendini mahcup hissetmiş belli ki. Sen eczacısın o avukat senin maaşın ayın 15 inde yatıyor ama o ara ödemeler dışında baroyu bekliyor.

Senin farkında olmadan yaptığın bir çıkış yüzünden yalanın arkasına sığımak zorunda kalmış. Kötü niyetli değildir. Ki ağlaması bile zoruna gittiğini gösterir.

Sen eşinle otur ve konuş. Neye kızdığını açık açık anlat olur mu? "Tarzım yanlıştı özür dilerim ama bu ikinci yalanındı kendimi tutamadım". "İflas etmiş bile olsan, ben üzüntüden yataklara da düşsem bir daha bana yalan söyleme. Unutma en kötü doğru en masum yalandan daha az acıtır." de.

cnm ya bu kadar rahat yalan söylemesi avukat olmasından kaynaklanıyor olabailir bence iyi yapmışsın biraz sakinleşncede benim derdim para ya seni rencide etmek değil yalan söylemen ve beni enayi yerine koyduğun için öyle davrandım diyebilirsin.... şimdiye kadar aylık extrelere iyi bakmamışsın ben olsam hep bakardım sonuçta kart benimm... adam sana ödedtiyor bide ben ödüyorum diyor vay bee...ayıptır yaa...onun yaptığı ayıp ama sen bişey yapmamışın.
yorumunuzu yaparken genelleme yapmayınız lütfen!
avukatsa yalan makinesi mi demek oluyor?
ben de avukatım ama dakka başı yalan uydurmuyorum.
....

Sanirim esiniz gururlu bi erkek ve size soylememe sebebide bu olmali (bu benim dusuncem tabi)
Tamam yalan soylemesi kotu olmus ama sizin tavrinizda sert olmus...
Yani adam baska bi seye harcamamis parayi evine harcamis..
Mantikli bi sekilde oturup konusun bence, bi daha tekrarlanmamasi icin anlasin...
Ve esinize karsi daha ilimli olun, sonucta her insanin bi gururu var...

Back
X