- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
herşeyin farkında zaten bu olaylardan dolayı o kadarkötü hissetti ki kendini benim aklım olsa hiçbirşeyi kimseye yaptırmazdım dedi benim kötülememe gerek yok sorun çıkaran aynı benden yana sıkıntı yokSonuna kadar haklı olsanız bile maalesef bu esinizin o kişileri savunacagi gerçeğini değiştirmez. Başlarda size hak veriyor gibi görünse de( ki bu tamamen sizi yumuşatmak içindir) sonradan mutlaka ailesini kollayacaktir. Ayıp olur demesi bile onları savunduğunu gösteriyor zaten. Size küçük bir tavsiye esinizin ailesine karşı iyi olun içinizden zerre gelmese bile. Çok zor biliyorum ama ne yazık ki başka turlusu mutluluk getirmiyor. En azından esinize ailesini şikayet etmeyin ona kötü olaylarinizi yansitmayin. Böyle yaparsanız zamanla bakış açısı değişecektir.
Biz kendimiz yaptık iğneye kadar.eşim ailesi yapıyor diye harcamaları üzülüyordu olabilecek en uygun şekilde aldık herşeyi şu marka olsun bu illa olsun demedim onlara rağmen bunlar yaşandı beklentim olsa istesem ne olurdu kimbilir
isteyerek yapanda böyle işte para biriktirip herşeyi ödemeyi düşünüyoruz zaman alır belki ama hiç olmazsa biz yaptık diyemezler''herşeyin en iyisi'' olmuş tavrı beni çileden çıkarıyor çünküBiz kendimiz yaptık iğneye kadar.
Bunları biliyor gibi yapmışız.
İstesek de yapılmazdı da neyse.
Aç isem kendi keyfimle açım ki çok şükür değilim.
Hayatıma karışanı kendi annem dahi olsa ki mümkün değil,dünyasını dar ederim.Ettim bile,şakasını yaptı pişman oldu.
Eşin seninle aynı kafadaysa daha kolay çözülüyor sorunların emin ol.isteyerek yapanda böyle işte para biriktirip herşeyi ödemeyi düşünüyoruz zaman alır belki ama hiç olmazsa biz yaptık diyemezler''herşeyin en iyisi'' olmuş tavrı beni çileden çıkarıyor çünkü
çok şükür aynı kafadanız benim niyetimin farkında onu kendime bağlamak gibi bir çabam olmadı uğraşmadım ama gerçekten bağlı çok şükür kına günü ailesiyle benim ve ailem için kavga bile etmiş savunmuş bizi ne yaptılar size diye tek bir sorun bile çıkarmayınca ne kadarda yakın olsa isyan edip hesap soruyor insan.Eşin seninle aynı kafadaysa daha kolay çözülüyor sorunların emin ol.
Eşini sev ve bağla kendine.
Başka yolu yok fiyona.
sorun yapılmadığı halde nasıl bu hale geldiler anlamadım belki onlara göre normal olan tatsızlık olmasıdırKim ne yapmis, kim neyi yapmis? Kim ne demis ben birsey anlamadim.
Ama belliki densiz bir kv kp var ortada...
Aileme yapilan hatayi affetmem
Olaylari tam anlamadim. Kimin ne yaotigini dedigini pek anlamadim.
zaten koydum dedeyle problemim yok ayıp olur diyen eşimSende madem öyle bunca seye ragmen bastan tavrini koysaydin
Siz bu konuyu açmıştınız daha önce.sadece dedesini çağırsam ailesine ayıp olur mu diye.yorum da yapmıştıkEşimin ailesiyle bir takım sıkıntılar yaşadım.Bu sıkıntılar ne yazık kı ev alışverişi gelinlik vs.de yaşandı.Kimi yerde yarım saatlik illallah ettiren pazarlık yaptılar,kimi yerde mobilyayı ölçmeye kalktılar,kimi yerde bu halılar büyük pişman olursun denip (kendi istedikleri ölçüde halılar aldılar),gelinlik baktıktan sonra görümcemin gelinliğinin aynısı olduğu iddaa edildi,eşime alttan alttan daha önce giysin denildi.Sürekli bir kıyas sürekli müdehale beni onlardan uzaklaştırdı öyle ki tek bir cuma arayıp hayırlı cumalar demedim gösterdiğim bu tavır onları üzdüğü için bayramda annemin kahve yap demesine rağmen kahve yapmadığım için benden gelin olmayacağı iddaa edilip düğünden bir hafta öncesinde ayrılmamız için kapıya dayandılar ne çingeneliğimiz kaldı ne insanlığımız hiçbir olaya karışmayan bana bile böyle yapma soğuk davranma yanlış davranıyorsun diyen abime bile biricik kayınpederim yüz vermeyip görmezden gelmiş markette...Ailesinin bu tavrına karşı bende sadece mantı yapıp dedesini davet etmek istedim yarın cuma çıkışı dedeni al gel dedim eşime sanki bütün bu olayları bilmiyormuş gibi ayıp olur dedi...Annemin yaptığı gül gibi yemekleri yemeyen bize tok gelen insanlar mantıyı beğenmezse aç kalmazlar mıydı?Gerçekten herkes elini vicdanına koyup yanıt versin kime ayıp oldu kime ayıp olmadı?
hayır konu böyle değildi sadece dedeyi çağır diyenler olduSiz bu konuyu açmıştınız daha önce.sadece dedesini çağırsam ailesine ayıp olur mu diye.yorum da yapmıştık
Yanlış mı hatırlıyorum acaba.böyle bir konunuz yokmuydu.hatta bende yorum yapmıştım,amaaan canım eşinin hatrı var ailesini de çağır gitsin diyehayır konu böyle değildi sadece dedeyi çağır diyenler oldu
oradaki mevzu benim ailemin gelip onların gelmemesiydi olaylardan dolayı dedeyi çağır dedi çoğunluk şuan olan bunca şeye rağmen ayıp eden ben mi oluyorum diye sordum.Yanlış mı hatırlıyorum acaba.böyle bir konunuz yokmuydu.hatta bende yorum yapmıştım,amaaan canım eşinin hatrı var ailesini de çağır gitsin diye
Pardon ben yanlış anlamışım canım,tekrar yemeğe çağırmayı soruyosun sandım.oradaki mevzu benim ailemin gelip onların gelmemesiydi olaylardan dolayı dedeyi çağır dedi çoğunluk şuan olan bunca şeye rağmen ayıp eden ben mi oluyorum diye sordum.
sorun değil:)Pardon ben yanlış anlamışım canım,tekrar yemeğe çağırmayı soruyosun sandım.
Siz evlendikten sonra herkes kapının dışında kalır. Eğer seviyorsaniz biraz sabırla birşey ler yapıp ortalığı yatistirmaniz gerek
+1Bi yaşa gelince insan artık ayıbı düşünmüyor bana böyle oldu ayıbı düşünmeyin size deger vermeyen insana deger vermeyin gitsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?