Sizce çok mu ayıp olur?

herşeyin farkında zaten bu olaylardan dolayı o kadarkötü hissetti ki kendini benim aklım olsa hiçbirşeyi kimseye yaptırmazdım dedi benim kötülememe gerek yok sorun çıkaran aynı benden yana sıkıntı yok

eşim ailesi yapıyor diye harcamaları üzülüyordu olabilecek en uygun şekilde aldık herşeyi şu marka olsun bu illa olsun demedim onlara rağmen bunlar yaşandı beklentim olsa istesem ne olurdu kimbilir
Biz kendimiz yaptık iğneye kadar.
Bunları biliyor gibi yapmışız.
İstesek de yapılmazdı da neyse.
Aç isem kendi keyfimle açım ki çok şükür değilim.
Hayatıma karışanı kendi annem dahi olsa ki mümkün değil,dünyasını dar ederim.Ettim bile,şakasını yaptı pişman oldu.

isteyerek yapanda böyle işte para biriktirip herşeyi ödemeyi düşünüyoruz zaman alır belki ama hiç olmazsa biz yaptık diyemezler''herşeyin en iyisi'' olmuş tavrı beni çileden çıkarıyor çünkü

Eşin seninle aynı kafadaysa daha kolay çözülüyor sorunların emin ol.
Eşini sev ve bağla kendine.
Başka yolu yok fiyona.

Kim ne yapmis, kim neyi yapmis? Kim ne demis ben birsey anlamadim.
Ama belliki densiz bir kv kp var ortada...
Aileme yapilan hatayi affetmem
Olaylari tam anlamadim. Kimin ne yaotigini dedigini pek anlamadim.

Eşin seninle aynı kafadaysa daha kolay çözülüyor sorunların emin ol.
Eşini sev ve bağla kendine.
Başka yolu yok fiyona.
çok şükür aynı kafadanız benim niyetimin farkında onu kendime bağlamak gibi bir çabam olmadı uğraşmadım ama gerçekten bağlı çok şükür kına günü ailesiyle benim ve ailem için kavga bile etmiş savunmuş bizi ne yaptılar size diye tek bir sorun bile çıkarmayınca ne kadarda yakın olsa isyan edip hesap soruyor insan.

Kim ne yapmis, kim neyi yapmis? Kim ne demis ben birsey anlamadim.
Ama belliki densiz bir kv kp var ortada...
Aileme yapilan hatayi affetmem
Olaylari tam anlamadim. Kimin ne yaotigini dedigini pek anlamadim.
sorun yapılmadığı halde nasıl bu hale geldiler anlamadım belki onlara göre normal olan tatsızlık olmasıdır

Bi yaşa gelince insan artık ayıbı düşünmüyor bana böyle oldu ayıbı düşünmeyin size deger vermeyen insana deger vermeyin gitsin...

Siz bu konuyu açmıştınız daha önce.sadece dedesini çağırsam ailesine ayıp olur mu diye.yorum da yapmıştık

Yanlış mı hatırlıyorum acaba.böyle bir konunuz yokmuydu.hatta bende yorum yapmıştım,amaaan canım eşinin hatrı var ailesini de çağır gitsin diye
oradaki mevzu benim ailemin gelip onların gelmemesiydi olaylardan dolayı dedeyi çağır dedi çoğunluk şuan olan bunca şeye rağmen ayıp eden ben mi oluyorum diye sordum.

Banada senden gelin olmaz derlerdi hep susardım esimin ailesine karsı simdi iyiki bizim gelinimizsin diyolar bilmiyorum yanlis mı düsünüyorum ama bence onlarin yaptıgı ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…