- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
benim vicdanım rahat çok şükürBiraz da kin tutup çocuk gibi inatlaşmak yerine hoş görüp ara yapmayı denerseniz daha mutlu olursunuz evliliğinizde. En azından vicdanınız rahat olur.
Evlendik 1.5 ay oldu.Pazarlığın benim yanımda yapılması doğru değildi.Böyle olacağını bilsem zaten 1 yıl nişanlı kalıp eşim alsın isterdim söylenenle yapılan bir olmadı ki ben gidip en iyi eşyaları en büyük halıları istemedim evin büyüklüğü ve halıların oranını görseniz bunu söylemezdiniz.Keşke eşyalarınızı nişanlınızla birlikte alsaydınız. Galiba eşinizin ailesi karşıladığı için bu şekilde çirkinlerimiş mevzu. Parayı veren pazarlığı da yapar, daha ucuz diye küçüğünü de aldırır müdahale edemezsin. Daha düğün olmadan bu duruma gelindiyse nasıl tamamına erdireceksiniz bu hayırlı işi. Ya yolunuzu ayıracak ya da bir şekilde orta yolu bulacaksınız. Başka yolu yok maalesef.
maşallah ne akıllıymışsınAkrabalık zaten kötü.
Eş akrabalığı milyon kere kötü.
Hiç yaşamadım ama bilerek yaşatmadım kendime bunları.
Gerçekten biliyormuşum demek.
Valla eşime evlenmeden şart koydum,istemediğim akraban vs ile görüşürsem canına okurum diye.maşallah ne akıllıymışsın
Evet biliyorum uğraşmadım yeterince geriyor bu konu beni.Dede şükretmesini bilen biri yer.Onları davet ettiğimizden bildiğim için beğenmezlerse başka birşey yapmadığımdan aç kalırlar.Nokta, virgül, paragraf... Biliyor musunuz bu kavramları?
Dede gelsin, diğerleri gelmesin mi? Bir tek mantı yapacağım herkese yetmez mi?
Zaten sana abuk subuk davranmışlar. Uzak dur. Dedeyi çağırıp diğerlerini çağırmasan da garip kaçar.
eşim ailesi yapıyor diye harcamaları üzülüyordu olabilecek en uygun şekilde aldık herşeyi şu marka olsun bu illa olsun demedim onlara rağmen bunlar yaşandı beklentim olsa istesem ne olurdu kimbilirValla eşime evlenmeden şart koydum,istemediğim akraban vs ile görüşürsem canına okurum diye.
Hiç görüştürmedi Allah razı olsun.
Sizi okudukça da şükür ediyorum.
Bu ne ya.
Boş boş mevzularda canınız sıkılıyor.
Günah.
aileme bayram ziyaretine eşim hatırlatmasaydı gelmeyeceklerdi zahmet oldu biraz onlara bende dedim kahve bana zahmet olmasın.Aklin mantigin durdugu inadin cekismenin basladigi yerde boyle seyler oluyor maalesef akillica davranmamissin yapiverseydin bir kahve .... hayirli cumalar deyince dilin kopmaz ayrica ... bence sen biraz abartmissin ... keske hanimligini hic bozmasaydin zaten evlenmissin kapardin kapini gecerdin kenara inatlasmanin alemi yokmus ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?