Sizce çok mu saçma olur?

Dışarda nasıl giyindiğimi bilmiyor pek... Çünkü hep işyerinde gördük birbirimizi
Yani bence ilk buluşma için abartili kiyafetler uygun değil. Mini etekle ilk buluşmada rahat edemezsiniz. Mini değilde dizin bir karış ütünde biten bir etekle hem sexi hem de abartmamış olabilirsiniz

ya gecen dusundum ben de, kisin opak corap cizme kombini ile iyice mini etek giyinir olmusum farkinda olmadan, yazin bu kadar etek giyemiyorum.
naptin simdi, aranmak falan :işsiz:

öncelikle , bana çok masum geldin. çok da tatlı:KK25::KK68:
arkadasların dediği gibi uzun çizme ile çok tarz olursun. ayrıca yaz kış mini etek giyerim, mevsimi olmaz mini eteğin bence. kalın ve ince çorapla her türlü gider yani:KK53:

Herkese merhabalar öncelikle :)

Kafama takılan bir konu var tüm gün düşün düşün çıkamadım işin içinden
Şöyle ki, yakın zamanda hoşlandığım bir bey var ve gece eğlenmeye çıkacağız (kulüp filan değil de klasik bar oturmacası gibi)
Ben de bordo kadife fitilli etek üstüne siyah boğazlı ince kazak giymeyi düşündüm ama işte burda takıldım biraz.. Eteğim dizimden 1.5-2 karış kadar kısa, yani mini bi etek. Havalar da soğuk aslında ama içimden çok geliyor giymek, normal hayatta hep pantolon giyen biriyim değişiklik yapmam istedim kendimce
Siz olsanız hava soğuk diye giymekten vazgeçer miydiniz? Bu arada hep kapalı mekanlarda olacağız zaten ama ne bileyim... Bir de sanki çok aranıyormuşum gibi mi okur düşüncesi belirdi kafamda :KK43:
Yardım edin a dostlar

Şimdi 1.63 boyundayım dizimden yukarı 1,5 2 karış ölçünce (karışım 23 cm) çamaşır hizası oluyor, anladığım kadarıyla hayli mini eteğiniz , kişisel görüşüm bu kadar kısa sevmem hoş görünmüyor ama illa tercihiniz bu ise opak çorap ve çizme eşliğinde olabilir. Birde tabi buluşacağınız insanın yapısı önemli, bazı erkek için giyim, estetik güzeldir bazıları önyargılıdır, buna göre hareket edin. Ya bir de hava ciddi soğuk opak çorap dedim ama ben olsam üşürüm🙈

Ne giymek istiyorsan giy, bu hayata bir kez geliyoruz yemişim toplum baskısını.

İnşallah buluşman çok güzel geçer. :KK15:
öncelikle , bana çok masum geldin. çok da tatlı:KK25::KK68:
arkadasların dediği gibi uzun çizme ile çok tarz olursun. ayrıca yaz kış mini etek giyerim, mevsimi olmaz mini eteğin bence. kalın ve ince çorapla her türlü gider yani:KK53:
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için 🌸

Giydim eteği, asla öyle deli bi üşümem olmadı:)
Çok güzel bir gece geçirdim bence ama tabii devamına bakcas artık 😅🙃

Back
X