Sizce cok mu yanlış bu düşünceler?

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
Merhaba hanımlar,
Bu dert değil aslında ama fikirlerinizi almak istedim. Eşim şehir dışından arkadaşlarını davet etti, yeni evliler ve yaklaşık dört gündür bizdeler. Buradan balayına gidecekler. Sorun şu ki ben elimde olmadan, engellemeye çalışsam da arkadaşının eşini çok kıskanıyorum, elimde değil engel olamıyorum. Kadin bembeyaz, vücudu balık etli, uzun boylu ve çok güzel. Bense kilolu ve idare eder bir durumdayım. Kiloluyum ve kendimle barışık degilim. Denize gidelim dediler deliye döndüm, asla olmaz , çatlarım orta yerimden. Engel olmaya çalışıyorum ama olamiyorum eşim kadına bakıyor sürekli. Kadin eşimin yanında pijamalarla oturuyor, üstü başı açılıyor dikkat etmiyor. Sizce cok mu abartıyorum, kötü kalpli miyim? Çok üzülüyorum bu duruma

Hı???

Kendinizi severseniz sorun ortadan kalkıcak ama evet kötü düşünmüşsünüz

Oturduğun yerden kıskanclık yapmak yerine. Spora yazılıp yavaş yavalçş kilo verseniz? Kuaföre gidip biraz kendinize bakım yapsanız? Eşinin neyini kıskanıyorsun onuda anlamış değilim

Bana insani duygular gibi geldi..Eşimin arkadaşlarının eşlerini kıskanmam ama benden çok güzel olduğunu düşünsem ve dikkat etmese sanırdım tuhaf olurdum

Bide canım yeni evli olup nasıl sizdeler gidecekleri ikinci balayı heralde

Bence abartmıyorsunuz

Garip olan yeni evlenen insanların yatıya gitmiş olması. Davet etmişler evlerine ama bu insanlar daha balayına bile gitmemiş. Evlenip haftalar sonra balayına gideceklerse bilemiyorum tabi. Normalde hep gördüğüm, bugün evlendiysen en geç birkaç gün içinde gidersin balayına.

İyide bunun sonu yokki. İllaki sizden daha güzel olduğunu düşündüğünüz birileri olacak etrafınızda ya da olmuştur. Bu kadına eşinizin baktığını farketmek üzmüş sizi bence.
Ben adamın baktiginı dusunmuyorum, sohbet ederken goz teması kurması bakmak olmustur.

Bende istemezdim ya çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…