Sizce cok mu yanlış bu düşünceler?

Ben adamın baktiginı dusunmuyorum, sohbet ederken goz teması kurması bakmak olmustur.

Bu kadın gelene kadar mutlaka başka kadınlarda girip çıkmıştır evlerine. Eğer onlar içinde böyle hissettiyse dediğiniz doğru olabilir. Bana bu kadınla sorunu var gibi geldi ama

Bence de konu sahibi kendi içinde yaşadığı hislerden eşinin baktığını sanmıştır. Aksi çok kötü çünkü
Aynen oyle, o zaman konu denıze gitmemden cıkıp kocam kotu bırı eve gelen arkadasının karısına bakiyor olmalı.

Bu kadın gelene kadar mutlaka başka kadınlarda girip çıkmıştır evlerine. Eğer onlar içinde böyle hissettiyse dediğiniz doğru olabilir. Bana bu kadınla sorunu var gibi geldi ama
Niye boyle dusundum soyleyım, mevzu kocasının bakması olsa adam kadına baksa yanı konu sahıbı eve gelen misafir kadına bakiyor kocam derdi. Kadın bembeyaz cok guzel denize asla gitmem, konu bu olmazdı.

Guzel kadınlar hayatımızda hep olacak kacıs yok. Bunu kabullenırsek mutsuz da olmayız bence.

Son düzenleme:
İstediği kadar özgüveni yüksek olsun, her insan kendisinden kat be kat be kat be kat güzel bir kadını görünce, üstelik yatıya kalırsa bu kişi (yatıya kalma olayına aşırı takık durumdayım) 24 saat gözünün önünde olursa, psikoloji azıcık bozulabilir. Hatta şöyle dersin... Bu kadınsa ben neyim? O derece mükemmel değil dimi konu sahibi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle katılıyorum. Özgüven ve güzellikle pek alakası yok. Bazı kadın gerçekten bi büyüleyici oluyor, lezbiyen değilim ama benim bile gözümü alamadığım oluyor. Bir tık kıyas peşine düşmüyor değilim o aşamada.

Aynen ben de öyle. Gittiğimiz plajın orada bir kafe var. İşletmecisi, kadın gibi kadın. Tam anlamıyla kadın. Hayranlıkla izledim. Hatta 15 senedir hiç yapmadığım şeyi yaparak eşime gösterdim o da tipim değil dedi (yalan)

Başta hata sende ne diye yeni evlenmiş çiftleri evine misafir kabul edersin hemde 4 gün diyorsun ?

Yatıya kalmak nedir ya bu devirde, olsa olsa anne kv fln olur. bi de 4 gün, eşiniz niye davet ediyo ki.. Ev mahremdir bana göre, karşı cinsler niye birbirini pijamalarla görmek durumunda kalsın ki. Davette saçma, icabette saçma. Ben genel olarak evli çiftlerin tatil e birlkte gitmesine de karşıyım insanoğlu sonra baska baska seyler çıkıyo altından duymuyomuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…