- 31 Aralık 2017
- 6.460
- 22.146
- 348
- 28
- Konu Sahibi petitjoueur
-
Ben adamın baktiginı dusunmuyorum, sohbet ederken goz teması kurması bakmak olmustur.
Ben adamın baktiginı dusunmuyorum, sohbet ederken goz teması kurması bakmak olmustur.
Aynen oyle, o zaman konu denıze gitmemden cıkıp kocam kotu bırı eve gelen arkadasının karısına bakiyor olmalı.Bence de konu sahibi kendi içinde yaşadığı hislerden eşinin baktığını sanmıştır. Aksi çok kötü çünkü
Niye boyle dusundum soyleyım, mevzu kocasının bakması olsa adam kadına baksa yanı konu sahıbı eve gelen misafir kadına bakiyor kocam derdi. Kadın bembeyaz cok guzel denize asla gitmem, konu bu olmazdı.
Bu kadın gelene kadar mutlaka başka kadınlarda girip çıkmıştır evlerine. Eğer onlar içinde böyle hissettiyse dediğiniz doğru olabilir. Bana bu kadınla sorunu var gibi geldi ama
Kesinlikle katılıyorum. Özgüven ve güzellikle pek alakası yok. Bazı kadın gerçekten bi büyüleyici oluyor, lezbiyen değilim ama benim bile gözümü alamadığım oluyor. Bir tık kıyas peşine düşmüyor değilim o aşamada.İstediği kadar özgüveni yüksek olsun, her insan kendisinden kat be kat be kat be kat güzel bir kadını görünce, üstelik yatıya kalırsa bu kişi (yatıya kalma olayına aşırı takık durumdayım) 24 saat gözünün önünde olursa, psikoloji azıcık bozulabilir. Hatta şöyle dersin... Bu kadınsa ben neyim? O derece mükemmel değil dimi ikonu sahib?
Aynen ben de öyle. Gittiğimiz plajın orada bir kafe var. İşletmecisi, kadın gibi kadın. Tam anlamıyla kadın. Hayranlıkla izledim. Hatta 15 senedir hiç yapmadığım şeyi yaparak eşime gösterdim o da tipim değil dedi (yalan)Kesinlikle katılıyorum. Özgüven ve güzellikle pek alakası yok. Bazı kadın gerçekten bi büyüleyici oluyor, lezbiyen değilim ama benim bile gözümü alamadığım oluyor. Bir tık kıyas peşine düşmüyor değilim o aşamada.
Başta hata sende ne diye yeni evlenmiş çiftleri evine misafir kabul edersin hemde 4 gün diyorsun ?Merhaba hanımlar,
Bu dert değil aslında ama fikirlerinizi almak istedim. Eşim şehir dışından arkadaşlarını davet etti, yeni evliler ve yaklaşık dört gündür bizdeler. Buradan balayına gidecekler. Sorun şu ki ben elimde olmadan, engellemeye çalışsam da arkadaşının eşini çok kıskanıyorum, elimde değil engel olamıyorum. Kadin bembeyaz, vücudu balık etli, uzun boylu ve çok güzel. Bense kilolu ve idare eder bir durumdayım. Kiloluyum ve kendimle barışık degilim. Denize gidelim dediler deliye döndüm, asla olmaz , çatlarım orta yerimden. Engel olmaya çalışıyorum ama olamiyorum eşim kadına bakıyor sürekli. Kadin eşimin yanında pijamalarla oturuyor, üstü başı açılıyor dikkat etmiyor. Sizce cok mu abartıyorum, kötü kalpli miyim? Çok üzülüyorum bu duruma
Evet kötü kalplisiniz.kötü kalpli miyim?
Mümkün mü müHadi eşinize güvenmiyorsunuz anladım da kadın evli zaten. Böyle bir şey olması mümkün mü kafanızda paranoya yaratıyorsunuz. Bu kadar rahatsız olacak biriyseniz bir daha misafir kabul etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?