Sizce cok mu yanlış bu düşünceler?

Siz kötü kalpli değilsiniz sadece güveniniz yok çünkü eşiniz eve gelen misafire sürekli baktığına göre tam bir sapık. Ayrıca yeni evli çift 4 gün boyunca sizde neden bekliyor yA? Ne kadar gereksiz.

Bence kendi görüşünüzden memnun olmadığınız için buluttan nem kapıyorsunuz. Kocanız da gördüğü ilk kadına bakacak kadar güvenilmezse, bunun çözümü sonsuza kadar tüm güzel kadınları uzaklaştırmak mı olur bilemiyorum yani. Eminim anlattıklarınızın büyük kısmı abartı. Aslında kadın o kadar güzel değil siz kendinizi beğenmediğiniz için size öyle geliyor, bir yerleri açılıyor dediğiniz çok alakasız yerler, kocanız da kadına aslında sizin sandığınız gibi bakmıyor.

Haklisin valla kimse kendinden hos bir hatun istemez evinde

Kafın guzel olabılır begenıp kıskanabılırsın bazı kıskanclıklar kotu degıldır janı bende onun gıbı olsaydım dusuncesı fılan ama. Esının ona bakmasını tak bence kafana o daha onemlı nasıl bakıyor arkadasının esıne sureklı ona bakmak nedır eger oyleyse kıskanvım o guzel ben degılım dıye dusunme bu adamla nasıl evlendım dıye dusun

Daha kaç gün kalmayı planlıyorlar? Dört gün olmuş ya hani misafirlik üç gün falan olur...

valla ne diyeyim. bizimde ailece yatılı misafirimiz oluyor bazen. ama genelde yemekler dışında, kadınlar ve erkeler olarak ayrı ortamlarda (balkon salon mutfak bahçe vs...) vakit geçiririz. yoksa illaki birileri birilerinden, az yada çok etkilenecektir.

ha bide eşinizin bulunduğu ortamda üstü başı açılıyor demişsiniz. ben böyle bir durumun evimde olmasını hayal bile edemiyorum.

Saçmalıyorsunuz daha yeni evlenmiş arkadaşının karısına bakacak değil pijamanın da normal ev kıyafetinden farkı yok siz kendinizi beğenmediğiniz için batmış size resmen dışardaki.kadınlardan da kıskanırsınız o zaman

Benden güzel bir kadın görsem imrenirim, kıskanmam. Sizin bu düşünceniz gerçekten hoş değil. Eşiniz arkadaşının yeni evlendiği eşine mi bakıyor yani? İsterseniz eve gelen misafire kıyafet kuralı da getirin. Kendi eksik özgüveniniz için insanların sizde geçirdiği günleri mahvetmeyin. Eşiniz sizin kilolu olduğunuzu biliyor onun dışında kimin sizi kilolu görecek olmasından rahatsızsınız veya madem bu kadar takıyordunuz yaz gelene kadar ne yaptınız? Bu düşünce birden kızı görünce mi ortaya çıktı? Başlığa cevaben söylüyorum evet düşünceleriniz çok yanlış

20 yıldır her yıl kafa dengi arkadaşlarla ailecek tatile gideriz 3 farklı çiftle, daha altından hiçbişey çıkmadı? he bazen okeyde taş çalan , akşamdan kalma olup plan bozan, tatilin ortasında adet görüp eğlenceye katılamayan oyunbozanlar oluyor ama birlikte çok eğleniyoruz neticede...başka başka ne çıktı sizin tatillerde?

nasıl hayatlar yaşıyorsunuz siz bacım? evime gelen misafirden aman etkilenmiyim diye köşe bucak kaçmak, ayrı ortamlarda oturmak filan....bunca yıldır misafir ağırlarım, hep de ayni yerde oturur kalkarız , yeriz içeriz doğal olarak ,daha bi kere bile evime gelen bir misafirimden etkilenmiş değilim...he bazısı çok güzel mangal yakar, salatayı filan güzel yapar hep beraber etkilendiğimiz olur, ooooo süppper olmuş filan deriz ama sizin kastettiğiniz anlamda o gözle bakacağım , ya da niyetini bozuk bulduğum insanı da ne evime sokarım ne evine giderim zaten. size kim geliyor da bunları düşünüyorsunuz...vay arkadaş

Sorunuzun kilit noktası şurada > “Bu insanlar yeni evli iken neden 4 gün sizin evinizde yatılı misafirler?”
feromonları tavan yapmış ,istekleri zirvede, bütün hucrelerinden ask hormonu fışkıran doğal olarak geçici bir süre de olsa extra ışıl ışıl parlayan yeni evli insanları balayından önce evinizde günlerce ağırlarsanız birilerinin canı yanacaktır tabii...ayrıca şu corona bi bize mi var canını yandığim

Korono var koronooooo

Şaka bir yana balayına gitmek üzere olan bir çift tatil kafasındadır sizin evinizde de. Onlar flört ederken kendinize onlara hizmet edip ağırlamayı neden reva görüyorsunuz ki? KAbul etmeseydiniz keşke. Sonra gelselerdi.

Kız güzel diye kafaya takacağınıza eşiniz gerçekten baktıysa bunu düşünüp bir ilişkinizi gözden geçirin. Eşiniz size kendinizi yeterince iyi hissettirseydi, ona baktığı gibi size baksaydı gözünüz onun güzelliğini de görmezdi ya neyse

Yeni evli çifti evine davet etmek neden? İnsan neden nikah salonundan çıkıp 4 günlük tatile gider arkadaşına? Böyle bir çifti kıskanmak yerine terapiye yollamak lazım.. Salonda, mutfakta, duşta öpüşüp sevişeceğim yerde ne işim var çocuklu arkadaşta valla adım bile atmam ben Dış görünüş işe yaramıyor işte bazı şeylere.. Siz de kilo verin, bakım yapın. Denize girmek istemiyorsanız ben regl oldum deyip çifti yollayın sadece. Dip dibe gezmeniz gerekmiyor.

insanin icinde kotu niyet varsa komsuya da hallenir arkadasa da hallenir eve giren baldiza da hallenir. ici temizse ahlakliysa hicbi sey olmaz hanimefendi. kendi kotu niyetlerinizi genele sakin yaymaya calismayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…