- 24 Eylül 2013
- 9.838
- 32.206
- 748
- Konu Sahibi petitjoueur
-
Siz kötü kalpli değilsiniz sadece güveniniz yok çünkü eşiniz eve gelen misafire sürekli baktığına göre tam bir sapık. Ayrıca yeni evli çift 4 gün boyunca sizde neden bekliyor yA? Ne kadar gereksiz.Merhaba hanımlar,
Bu dert değil aslında ama fikirlerinizi almak istedim. Eşim şehir dışından arkadaşlarını davet etti, yeni evliler ve yaklaşık dört gündür bizdeler. Buradan balayına gidecekler. Sorun şu ki ben elimde olmadan, engellemeye çalışsam da arkadaşının eşini çok kıskanıyorum, elimde değil engel olamıyorum. Kadin bembeyaz, vücudu balık etli, uzun boylu ve çok güzel. Bense kilolu ve idare eder bir durumdayım. Kiloluyum ve kendimle barışık degilim. Denize gidelim dediler deliye döndüm, asla olmaz , çatlarım orta yerimden. Engel olmaya çalışıyorum ama olamiyorum eşim kadına bakıyor sürekli. Kadin eşimin yanında pijamalarla oturuyor, üstü başı açılıyor dikkat etmiyor. Sizce cok mu abartıyorum, kötü kalpli miyim? Çok üzülüyorum bu duruma
Evet?Mümkün mü mü
Haklisin valla kimse kendinden hos bir hatun istemez evindeMerhaba hanımlar,
Bu dert değil aslında ama fikirlerinizi almak istedim. Eşim şehir dışından arkadaşlarını davet etti, yeni evliler ve yaklaşık dört gündür bizdeler. Buradan balayına gidecekler. Sorun şu ki ben elimde olmadan, engellemeye çalışsam da arkadaşının eşini çok kıskanıyorum, elimde değil engel olamıyorum. Kadin bembeyaz, vücudu balık etli, uzun boylu ve çok güzel. Bense kilolu ve idare eder bir durumdayım. Kiloluyum ve kendimle barışık degilim. Denize gidelim dediler deliye döndüm, asla olmaz , çatlarım orta yerimden. Engel olmaya çalışıyorum ama olamiyorum eşim kadına bakıyor sürekli. Kadin eşimin yanında pijamalarla oturuyor, üstü başı açılıyor dikkat etmiyor. Sizce cok mu abartıyorum, kötü kalpli miyim? Çok üzülüyorum bu duruma
Daha kaç gün kalmayı planlıyorlar? Dört gün olmuş ya hani misafirlik üç gün falan olur...Merhaba hanımlar,
valla ne diyeyim. bizimde ailece yatılı misafirimiz oluyor bazen. ama genelde yemekler dışında, kadınlar ve erkeler olarak ayrı ortamlarda (balkon salon mutfak bahçe vs...) vakit geçiririz. yoksa illaki birileri birilerinden, az yada çok etkilenecektir.Merhaba hanımlar,
Valla ben de merakla bekliyorumYeni evliler balayından önce neden 4 gün sizde lütfen buna açıklık getirino kadar saçma ki açıklaması için meraktan öleceğim
20 yıldır her yıl kafa dengi arkadaşlarla ailecek tatile gideriz 3 farklı çiftle, daha altından hiçbişey çıkmadı? he bazen okeyde taş çalan , akşamdan kalma olup plan bozan, tatilin ortasında adet görüp eğlenceye katılamayan oyunbozanlar oluyor ama birlikte çok eğleniyoruz neticede...başka başka ne çıktı sizin tatillerde?Yatıya kalmak nedir ya bu devirde, olsa olsa anne kv fln olur. bi de 4 gün, eşiniz niye davet ediyo ki.. Ev mahremdir bana göre, karşı cinsler niye birbirini pijamalarla görmek durumunda kalsın ki. Davette saçma, icabette saçma. Ben genel olarak evli çiftlerin tatil e birlkte gitmesine de karşıyım insanoğlu sonra baska baska seyler çıkıyo altından duymuyomuyuz
nasıl hayatlar yaşıyorsunuz siz bacım? evime gelen misafirden aman etkilenmiyim diye köşe bucak kaçmak, ayrı ortamlarda oturmak filan....bunca yıldır misafir ağırlarım, hep de ayni yerde oturur kalkarız , yeriz içeriz doğal olarak ,daha bi kere bile evime gelen bir misafirimden etkilenmiş değilim...he bazısı çok güzel mangal yakar, salatayı filan güzel yapar hep beraber etkilendiğimiz olur, ooooo süppper olmuş filan deriz ama sizin kastettiğiniz anlamda o gözle bakacağım , ya da niyetini bozuk bulduğum insanı da ne evime sokarım ne evine giderim zaten. size kim geliyor da bunları düşünüyorsunuz...vay arkadaşvalla ne diyeyim. bizimde ailece yatılı misafirimiz oluyor bazen. ama genelde yemekler dışında, kadınlar ve erkeler olarak ayrı ortamlarda (balkon salon mutfak bahçe vs...) vakit geçiririz. yoksa illaki birileri birilerinden, az yada çok etkilenecektir.
ha bide eşinizin bulunduğu ortamda üstü başı açılıyor demişsiniz. ben böyle bir durumun evimde olmasını hayal bile edemiyorum.
feromonları tavan yapmış ,istekleri zirvede, bütün hucrelerinden ask hormonu fışkıran doğal olarak geçici bir süre de olsa extra ışıl ışıl parlayan yeni evli insanları balayından önce evinizde günlerce ağırlarsanız birilerinin canı yanacaktır tabii...ayrıca şu corona bi bize mi var canını yandığimSorunuzun kilit noktası şurada > “Bu insanlar yeni evli iken neden 4 gün sizin evinizde yatılı misafirler?”
Yatıya kalmak nedir ya bu devirde, olsa olsa anne kv fln olur. bi de 4 gün, eşiniz niye davet ediyo ki.. Ev mahremdir bana göre, karşı cinsler niye birbirini pijamalarla görmek durumunda kalsın ki. Davette saçma, icabette saçma. Ben genel olarak evli çiftlerin tatil e birlkte gitmesine de karşıyım insanoğlu sonra baska baska seyler çıkıyo altından duymuyomuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?