sizce çok mu yanlış

kimse okuduğunu anlamıyor bu bdv de:kahve:

önce bir görüşün bakalım hissettiğin şeyleri hissetmeye devam edicekmisin. insan bir bütündür hali tavrı konuşması oturması kalkması. baktınız ikinizinde hisler karşılıklı en son düşünürsün nereden tanıştım kısmını..

Hatta sana bir ornek vereyim. 2 3 aylik bir arkadaşım vardı kardeşim yaşında. Eski sevgilimle bariştım ama sürekli memleketine gidiyor mahkemem var diye. Arayinca açmıyor. Ben seni ararım diyor. Annemlerin yaninda çok konuşamiyorum diyor diye bana dert yandı. Çocuk asker batıya tayinli geliyor. Ailesi karadenizde yaşiyor. Benim ilk aklıma gelen evli olduğu.
Gel zaman git zaman oğrendik ki çocuk evli. Çocuklu. Adı bile başka.
Ustelik arkadaşimin yanina asker formasıyla geliyor ve arkadasima soylediği soyadi yaziyor formada. Meğer asker arkadaşının adiyla tanitmiş kendini. Arkadaşinin asker montunu giyiyormuş inandıricı olmak adına.
Neler var neler

Olabilir neden olmasin. Ben bilakis uzun suredir konusmanizi begendim. Hemen neden bulusacaksinki? Belki gerek kalmiycakti.. bu kdr uzun zmn gormeden surdurebildiyseniz artik karsilasma zmni gelmstr. Ha tabiiki cok olunsuz taraflari var.. hirlimidir hirsizmidir, belki psikopattir kim bilir?
Ben dedim hemen buluşmam iki yıl dolmadan. O da sizin gibi düşündü hep evlenmeyi düşünüyoruz ama bana karşimdaki insanın dediği şey aynen sizin gibi. Biz hep diyorduk buluşmadan bir ilişkiye başlamayalim diye. O diyordu daha çok. Her gün konuşuyorduk ama daha çok sorunlarimizla ilgili. Daha birkaç ay önce birbirimize farklı bakmaya başladık. Güvenmeye başladık. Ben ona diyorum şimdi. Buluşmadan bana ilişkiye başlamayalim diyorsun ama şimdi biz birbirimizi seviyoruz diyorum. Yine de hala temkinliyiz. Benim 3 aydır dünyam oldu. 3 aydır aşık oldum ona. O kadar bir yıl konuşup tanimasam kendimce nasıl aşık olacaktım ki. Aşık oldum diyorum ama havalarda uçmuyorum. Hayatımdan gitse kendimi kahredecek kadar değil. Ya da vıcık vıcık değiliz. Konuşmalarimiz mesafeli. Ama güven dolu. İnsan hissedemez mi 3 aydır buluşmayı konuşuyoruz ama mesafe çok uzak ben de acele etmek istemiyorum.

Ben dedim hemen buluşmam iki yıl dolmadan. O da sizin gibi düşündü hep evlenmeyi düşünüyoruz ama bana karşimdaki insanın dediği şey aynen sizin gibi. Biz hep diyorduk buluşmadan bir ilişkiye başlamayalim diye. O diyordu daha çok. Her gün konuşuyorduk ama daha çok sorunlarimizla ilgili. Daha birkaç ay önce birbirimize farklı bakmaya başladık. Güvenmeye başladık. Ben ona diyorum şimdi. Buluşmadan bana ilişkiye başlamayalim diyorsun ama şimdi biz birbirimizi seviyoruz diyorum. Yine de hala temkinliyiz. Benim 3 aydır dünyam oldu. 3 aydır aşık oldum ona. O kadar bir yıl konuşup tanimasam kendimce nasıl aşık olacaktım ki. Aşık oldum diyorum ama havalarda uçmuyorum. Hayatımdan gitse kendimi kahredecek kadar değil. Ya da vıcık vıcık değiliz. Konuşmalarimiz mesafeli. Ama güven dolu. İnsan hissedemez mi 3 aydır buluşmayı konuşuyoruz ama mesafe çok uzak ben de acele etmek istemiyorum.

sen dedin 2 yil dolmadan görüsmeyelim diye, 2 yil yahu dile kolay.. neyse hakkina hayirlisi, mutlu olan da var olmayan da kismet meselesi..

Hiç görmediğiniz bir adama aşık olamazsınız.
Düşünsenize belki kokusu size çok itici gelecek?
Belki gördüğünüz an içimiz kımıldamayacak?
Gerek yok böyle bir durumda evlilik konuşmaya...

Bir de bu bir alışkanlık ve genelde erkekler evlendikten sonra başkaları ile bunu devam ettiriyor
O da bunu diyor biliyor musunuz ? Belki de kokumuz çok itici gelecek. Görüşmeden karar vermeyelim diye.

Cok Merak ettim bi sey var Ama Tamam Teknoloji devrindeyiZ de Tamam yazistiniz peki his Telefonda ve ya goruntulu de mi konusmadiniz. Gelecege dair planlariniz vardir Ama once bi yuz yuze gel Belki hic uyusmuyacaksiniz Belki itici bulacaksin sandin gibi cikmayacak. Acikcasi hic tanimiyorsun onu sadece yazarak taniyorsun. Negatief olmayi istemem Tabiki asik olabilirsin yazilanlar Hosuna gitmistir Ama once bi yuz yuze Gelin konusun sonra bakarsiniz. Ama bulustuktan sonra 1.5 yil daha bi Baska bulusma ICin bekleme. Yani karketeri i bilmiyorsun

Cok Merak ettim bi sey var Ama Tamam Teknoloji devrindeyiZ de Tamam yazistiniz peki his Telefonda ve ya goruntulu de mi konusmadiniz. Gelecege dair planlariniz vardir Ama once bi yuz yuze gel Belki hic uyusmuyacaksiniz Belki itici bulacaksin sandin gibi cikmayacak. Acikcasi hic tanimiyorsun onu sadece yazarak taniyorsun. Negatief olmayi istemem Tabiki asik olabilirsin yazilanlar Hosuna gitmistir Ama once bi yuz yuze Gelin konusun sonra bakarsiniz. Ama bulustuktan sonra 1.5 yil daha bi Baska bulusma ICin bekleme. Yani karketeri i bilmiyorsun
Birkaç haftadır görüntülü konuşuyoruz başından beri de telefonda konuşuyorduk.

Sabir zordur meyvesi tatli.. bazen taniyamiyoruz karsidakini .. iyi bi insan olsa bile olmayabiliyo..real hayatta belkide hic muhattaba almayacaklsrimiza asik olabilme ihtimali var nette.. belki normalde sokakta gorsen kro der gecersin ya da ne silik bi tip vs vs. Internet cok farkli.. asik olmussun belkide ask saniyosun o da olabilir.. aliskanlik oldugu kesin.. 1,5 yil gercekten sabretmek zor :)

Haklısınız.

Internette ne Tür bir sitede tanıştınız ? Çok güvenmeyin kendinizi de çok kaptırmayın . Bir görüş ama hayal kırıklığı yasama ihtimalinde yüksek .

İnternetten birisiyle tanışmakla sokakta çarpışıp tanışmak arasında bir fark yok fakat tanımadan görmeden nasıl bu kadar aşık olunur bilemedim. Bence siz içinde bulunduğunuz ruhsal boşluk yüZünden bu adama aşık oldunuz, bu olduğu için değil yani başkası da olsa aşık olacaktınız. Not. Eşinle internette tanışmadık.

Merhabalar. Ben internetten biriyle tanıştım tam bir buçuk yıl önce. Henüz hiç yüz yüze görüşmedik uzak şehirlerde olduğumuz için. Ben çöküntüde olduğum bir dönemde konuşmaya başladık. Benim ailemle ve kendi gelişimimle, hayata başlayamamamla ilgili sorunlarım vardı ve daha fazla sorunum ve başedemiyordum. Tam zıt karakterlerdeydik. O da o dönemlerde aşk acısı çekiyordu. Yani beni sevme gibi bir ihtimali yoktu. Ama biz şimdi birbirimize aşık olduk. Benim hiçbir şeyimken, tanişmamizdan bir yıl sonra benim dünyam oldu. Aşk acısını unuttu. Ben 24 yaşındayım o 26. Karakterinin iyi olduğunu düşünüyorum. Nasıl bilebilirsin ki diceksiniz. Ben olsam ben de böyle düşünürdüm. Vıcık vıcık bir ilişki kurmadik hala. Hani öyle aşkım , s vgilim gibi hitaplar senin için ölüyorum sensiz yaşayamam gibi cümleler yok aramızda. O fazla bu tarz şeyleri sevmiyor ama hep arıyor soruyor halimi ilgileniyor sorun varsa hayatımda destek oluyor. Onun en çok benimle kitaplar hakkında konuşmasını, kişiliğime göre kitap önerisinde bulunmasını, hayat hakkında önerilerini, yol göstermesini, ben yanlış yaptığımda herhangi bir konuda bunu ona bana destek olması, beni teselli etmesi için anlattiğimda ona beni teselli etmek yerine hatalarimi yüzüme vurmasını, doğruları beni üzeceğini bile bile söylemesini ve başından beri bu karakterini sürdürmesini, kibarliğini, her yaşadığı sorunlarını bana anlatmasını yani mesela iş yerinde. Seviyorum. Bana güven veriyor. Hiç görmediği biri birine güven verebilir mi? Buluşmayı düşünüyoruz artık. Evlenmeyi düşünüyoruz. Ama ben aileme nasıl tanıştığımızi soranlara ne dicemi bilmiyorum. Bu beni korkutuyor. İnternetten tanışıp evlenmek çok mu yanlış?
Ben erkek arkadaşıma ismiyle seslenemiyorum aşkım hayatım öyle hitap ederiz o da ismimi söyleyemiyo. Ama annesinin, ablamın yani büyüklerin yanında da canım bile diyemem, sokakta el ele tutuşmadan yürümeyiz ama koklaşıp öpüşmeyiz. Vıcıklık anlayışınız yanlış yani.

Telefondan bi adamı ne kadar doğru tanıyabilirsiniz. Buluşmamışsınız. İyi düşünün.

seni o kadar sevse daha ay olmadan yanına gelmek, buluşmak isterdi. muhtemelen evli birisi, konuşup kafa dağıtıyor. geçin.

Biz de eşimle internetten tanıştık. Allaha çok şükür çok çok güzel bir evliliğimiz var. Şu internetteki insanlara güven olmaz diyen arkadaşlar işi kendilerinden biliyorlar galiba. İnsan her yerde insan sonuçta. İyi ya da kötü olduğumuz yüzümüzde yazmıyor ki. Mantık çerçevesinde karşınızdakini tanıdığınizı düşünüyorsaniz sorun yok.
Tek tavsiyem ya sizin memleketinizde ya da başka bir şehirde görüşün.

İnternetten tanışabilirsiniz bunda bir sıkıntı yok. 1 yıldan sonra birbirinize aşık oldunuz ama 6 aydır çoktan görüşebilmeniz gerekirdi. Bir uçak kaç saat sürer ki ? Seven aşık olan merak eden kişi 1 saat için bile uçağa atlar gelir gider diye düşünüyorum :)

Daha tanışmadan evlenmeyi düşünmeseniz daha iyi sanki :/

Sen istesen bile mantıklı, olgun bir erkek öyle o kadar zaman sanaldan ilişki yürütmeye kalkmaz. o ne öyle ya?
bir de bu adamın etrafında başka kimse yok mu kalmadı mı da tutup sanalda canlı canlı görmediği kızla evlilik planı yapıyor. saçma yani.
internetten tanışmakta bir sıkıntı yok sıkıntı bu işin uzun süre sanalda kalması.

İnternetten tanışabilirsiniz bunda bir sıkıntı yok. 1 yıldan sonra birbirinize aşık oldunuz ama 6 aydır çoktan görüşebilmeniz gerekirdi. Bir uçak kaç saat sürer ki ? Seven aşık olan merak eden kişi 1 saat için bile uçağa atlar gelir gider diye düşünüyorum :)

Daha tanışmadan evlenmeyi düşünmeseniz daha iyi sanki :/
Belki de o sevmiyordur ben böyle hissediyorum sadece haklısınız. Belki de evli. Evlenmeyi ben hayal ediyorum.

Back
X