Sizce çok rezil ve ezik bı kız miyim?

Tamam ablacim :halay: :-) lutfen bir dahaki sefere daha yaratici bir kurgu.

Yani wp degil galiba, instaymis.

Hikaye gercekse oglan cok akli basinda, kendini kurtarir umarim
Aynen isim gücüm yok böyle bir kurgu yapacağım ki öncesi de var konuyu biliyorsun kurgu olduğunu düşünüyorsan yazma rica ediyorum bide gereksiz samimi bir dille yazmışsın benden yaşlarca büyük biriyle tartışmaya giremicem insanca cevap verdim görmezden gelebilirsin inanmiyorsan laf yetiştirmek yerine

Aynen isim gücüm yok böyle bir kurgu yapacağım ki öncesi de var konuyu biliyorsun kurgu olduğunu düşünüyorsan yazma rica ediyorum bide gereksiz samimi bir dille yazmışsın benden yaşlarca büyük biriyle tartışmaya giremicem insanca cevap verdim görmezden gelebilirsin inanmiyorsan laf yetiştirmek yerine
Tmm

Eziksin evet öz saygın yok. Rezil biri değilsin belki ama kendini rezil ediyorsun. Azıcık büyü yoksa ilerde bu günleri hatırlayıp kendinden nefret edersin. Çocuğa bu şekilde yazmaya devam edersen de başta aklı başında davranan bu çocuk seni istediği gibi kullanır.

IMG_20240417_025116.webp
Screenshot_2024-04-17-02-52-45-687_com.hsv.freeadblockerbrowser~2.webp

Adamin Profil resminde niye sizin fotonuz var? İkinci instaniz ile mi yaptınız bu diyaloğu??

Eger imkaninz varsa iyi bir terapi alin , kendinizi gelistirin degistirin kimseye kendinizi pas pas etmeyin bir adim atin bu sagliksiz baglanma ve kopamama kendinizi boyle heba etmenizin altinda ki noktalari bulup terapi ile onarmaya calisin yolun basindasin daha sana bi abla tavsiyesi

Eger imkaninz varsa iyi bir terapi alin , kendinizi gelistirin degistirin kimseye kendinizi pas pas etmeyin bir adim atin bu sagliksiz baglanma ve kopamama kendinizi boyle heba etmenizin altinda ki noktalari bulup terapi ile onarmaya calisin yolun basindasin daha sana bi abla tavsiyesi
Teşekkür ederim yargilamadan öneride bulunduğun icin

Back
X