Merhaba , arkadaşlar. Bir arkadaş vasıtasıyla biri ile sosyal medya aracılığı ile tanıştım. 5 ay oldu telefon görüşmeleridir,3g dir şudur budur böyle geçti.Baştan beri yüzüyüze görüşmek konusunda ısrarcı oldum.Fakat o çekimserdi.En son artık net olarak görüşmemiz gerektiğini dile getirdim.Tamam mesafemiz uzak ,uçakla gelmesi gerekecek gelmesi sorun gitmesi sorun haliyle de maliyetli olacak onun için .En son iki gün önce konuştuk rezervasyon yaptırdığını ancak çok pahalı olduğunu söyledi .Bu hiç hoşuma gitmese de ücreti paylaşmayı teklif ettim.Ve olayı askıya aldık ,azcıkta bozuk kapattık akşamı.Sabah uyandım mesaj şu : Babam komadaymış ben memlekete gidiyorum. Neyse konuştuk tabi böyle bir durumda trip atacak değilim.Fakat garip geldi böyle bir tesadüf.Gerçi böyle bir olay yalan olarak sunulur mu gelmemek için bilemiyorum.Kuşkulandım; bu akşam usulunce sordum bu olaylar oldu gelmen artık olası değildir değil mi? diye. ve beklediğim cevap geldi. Gelme işi yattı.Aklımda deli sorular var.İletişimi koparmıyor anlamıyorum amacını ama ben daha fazla devam etmek istemiyorum da ya gerçekten babasının durumu gerçekse göze olamıyorum bu yüzden.Sağlıklı düşünemiyorum.Objektif olamıyorum.