Sizce de bi tuhaflik var mı ben mi yanlış anladım ??

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
Bayram tatili için ankara ya gelmiştim eşimde görevli başka bi ile gitti çünkü. Neyse ankara da halam var bikac gundur yanindaydim bugün dönüyorum. Ucagim sabah 5 te. Ankara li lar bilir aştı den Esenboğa havaalanina servis kalkar saat başı. Bunların da evleri uzak olduğu ( yarım saat filan sürüyor havaalanina) için aştı ye bırakın diye konuştum onları düşünerek. Tamam dediler. Neyse .
Saat gece 12.45 oldu hadi çıkalım evden dediler ve bişey diyemedim çıktık beni aştı ye havaalanı otobüslerinin kalktığı yere biraktilar gittiler. Ya ucagima daha 4 saat var. Bende ayıp olmasın halam eşine karşı zor durumda filan kalmasın diye ses etmedim. Hemde uykularindan olmasınlar 2 de birakirlarsa hiç uyuyamazlar diye düşündüm . Amaaa. ..
Su an havaalanindayim eşim aradı tel de sinir oldu. Sen gideyim desen bile nasıl birakiyorlar dedu. Ben tabiki halamları savundum ben istedim ucak kacmasin diye filan dedim ama yok hiç hoşuna gitmedi.
Aslında bana da garip geldi yani. Bayanim sonuçta. 4 saat ne yapabilirim buarada. Biliyorlar ucagin saatini.....

Sizce hata bende mi ?????? Eşim haklı mı? ?
Aklıma takıldı .....

Benim babam da havaalani konusunda cok diktatordur. Ucagima 4 saat kala havaalanina getirirdi beni. Temkinli olmakta fayda var kizim trafik olur kaza olur benzin biter su olur bu olur diye hep erken gelirdik havaalanina. Belki halanizda ayni sebepten dolayi sizin iyiliginiz icin gec kalmamaniz icin yapmistir bunu.

Eğer ki gerçekten uçağın kalkiş saatinin 5 olduğunu bile bile bu hareketi sergilemislerse çok ayıp etmişler eşiniz kesinlikle haklı

Kusura bakmayin ama bildiğin sepetlemisler sizi.
Eşiniz çok haklı üstelik yarın tatil günü 2 saat geç yatsalardı.
Ya bende oyle dusuncem ama bana çok iyi davrandı lar halam in eşi yemek filan yaptı ne bileyim yarın sabah ta kendi kızları yurt dışına gidecek uçağı var acaba diyorum bu yüzden olabilir mi

Eşin çok haklı, keşke hiç savunmasaydın halanları..
Hadi diyelim erken bıraktılar bilmeyerek veya başka iyi bir sebepten ötürü, kızın uçağı kalkana kadar bekleyelim falan diye düşünülürdü eğer iyi niyet varsa.. Bilemedim ben ama eşin çok çok haklı, onun yerinde olsam arar halana güzel bir konuşma yapardım

Kaldığın zaman zarfında tuhaflıklar oldu mu ?
Yani Hayır gördüğüm kadarıyla olmadı hiç. . Ben istedim 1 de gideyim ucak kacmasin diye ama bilemedim ki hayır mı demeleri gerekirdi sizce ?
Yada ne bileyim ya . Esim de diyor ki ne var 50 km yi yarım saatte giderlerdi neden aştı de seni otobüsle gonderdiler diyor

Ya bende oyle dusuncem ama bana çok iyi davrandı lar halam in eşi yemek filan yaptı ne bileyim yarın sabah ta kendi kızları yurt dışına gidecek uçağı var acaba diyorum bu yüzden olabilir mi

Belki ailecek beraber zaman geçirmek istemişlerdir.
Birde sizi beklediler mi yoksa durağa bırakıp gittiler mi

Kendiniz istediğinizi söylüyorsunuz ama.
Tabi onlar vakti zamanında kendileri götürseydi daha hoş olurdu.

Ya hava alanına kadar getirmediler zaten
Aştı de hava alanına giden otobüslerin kalktığı yere kadar getirip bıraktılar.
Saat 2 gibi hava alanına gelmiş oldum şimdi 5 e kadar bekliyom mecburen
Nasıl sorulur bu onu da bilemedim.
Yani ben dedim 1 de giden otobüse yetişirim iyi olur diye ama..
Yine de aklım karıştı işte..

Bayram dönüşü yoğunluk olur, risk olmasın diye düşünmüş de olabilirler. Ben bir art niyet görmedim eğer kaldığınız sürede sıkıntılı şeyler olmadıysa.

Hımm sen dediysen bilemedim o yüzden mi getirdiler ama, bu saatte bence yine de düşünmelilerdi, arayıp sormuyorlar mı peki naptın ne ettin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…