Sizce de bi tuhaflik var mı ben mi yanlış anladım ??

Hiç aradılar mı peki naptın diye
Halam aradı ilk . O da hasta olduğu için bişey diyemiyorum durumu kötüydü çünkü ben giderken de..
Hani bunlar kendi kızlarını 1 ay avrupa yi gezsin diye tatile tek başına gonderen insanlar .. değişikler biraz .

Hımm sen dediysen bilemedim o yüzden mi getirdiler ama, bu saatte bence yine de düşünmelilerdi, arayıp sormuyorlar mı peki naptın ne ettin diye.
Ben dedim. Kacirmayayim bidahaa bilet bulamam. Gidemezsem is yerinde de soruşturma açarlar dedim . Onlar da tamam dedi..

Yurtdışını gidip gezmesinde ne var ki? :)
Bilmiyorum, siz saat 1 diye ısrar ettiyseniz o yüzden olabilir.
Yine de ben yeğenimi böyle bir duruma koymazdım.

Ben dedim. Kacirmayayim bidahaa bilet bulamam. Gidemezsem is yerinde de soruşturma açarlar dedim . Onlar da tamam dedi..

Yani bilemem aile yapinizi ama kendi ailemden gordugum kadariyla boyle bir durumda asla yalniz basina birakilmazdi. O yuzden bana garip geldi..
Seni erken de birakacak olsalar yaninda birinin kalmasi daha iyi olurdu..

12:45 te çıktım diyosun 2 de havaalanındasın uçağın beşte kalkıyor en azından bir saat önceden içeri girmek lazım yani dört gibi iki saat için uzulmeyin bence zira adamlar sabah gene gelecekmiş havaalanına kızları için...ha otobüse binene kadar yanında dursalardı iyi tabi.

Aynen öyle kızları ixin sabah 6 da yine yıla düşecektler onu biliyorum yani..

O zaman köt
Niyet yok gibi duruyor size göre daha rahatlar demek ki

Hemde nasıl haklı esınız.. Sız mısafırsınız ben ve esım arkadaslarımız için hıc uyumadan işe gıttıgımız oldu.. Mısafır yahu bu nasıl bır dusuncesızlık. Uzuldum sızın adınıza esınıze karsıda mahcup etmişler. 4 saat nedr pesss

Ee sen dedin 1 de gideyim diye...
allah allah...ne ilgincsin...
onlarin tek sorumsuzlugu seni havaalanina birakmamak...
gecenin o vaktinde...

eğer dediğiniz gibi kızlarını tek başına avrupa'ya gezmeye yollayan birileri sizin başınıza birşey gelir diye endişe etmez.yani anladığım kadarıyla rahat yapıda insanlar sizi de samimi gördükleri için erkenden bırakmışlar.sabahtan tekrardan yola düşüp kızlarını götürecekler çünkü.he derseniz ki birkaç saat beklemekten ne olurdu. tabiki kızlarını da erkenden sizinle getirip beş uçağına sizi bindirip onun uçuşunu bekleyebilirlerdi.ama bunu da çok ince fikirli insanlar yapar.aman kızımız uykusunu alsın neden erkenden yollara düşürelim onu ama yeğen erkenden gitsin diyorlarsa o başka.yine de eşinize demeyin derim bu durumu.siz iyi olur halledersiniz halanızla aranızı eşiniz unutmaz.eşinizin huyu nedir bilmiyorum ama ailenize mesafeli durmaya yer arıyorsa ona iyi malzeme çıkar bu olaydan.

valla ayıp olmuş biraz ama neyse
benim normal "arkadaşım" uçağı gece dörtteydi biz o saatte göndermek istemedik ki o senin halan
onun hiç kıyamaması lazım size..

Ee sen ısrar etmişsin,işyerinde soruşturma açarlar bile demişsin,bu durumda ne yapsın insanlar? Sen ne dediysen onu yapmışlar işte.Bu kadar da büyütmeyin yani,hem kendin istiyorsun,gitmem lazım bir daha bilet bulamam diyorsun,hem de neden o saatte bıraktılar diyorsun.O zaman binseydin bir taksiye istediğin saatte gitseydin,beklememiş olurdun.Şimdi insanlara beni sepetlediniz mi diye sorulur mu hiç? Ki zaten sepetlediklerini düşünmüyorum,sen ne istediysen onu yapmışlar.

Ben ortada abartılacak bişey göremiyorum neticede çocuk değilsiniz. Bana sadece arabayla havaalanına bırakmamaları ilginç geldi ama zaten Aşti'ye bırakın diyen sizsiniz. Saat 1'de gideyim diyen de sizsiniz. Ben mi yanlış anladım? Ayrıca gecenin daha geç saatlerinde de kimse uykusundan olmak zorunda değil bence tekrar ediyorum çocuk değilsiniz. Eğer eşiniz bunu ailenize karşı sorun edecekse tekrar konusunu açmayın, aranız iyi olsun yeter. Dediğim gibi ben abartılacak birşey göremiyorum. Ayrıca kızlarını yalnız başına yurtdışına yollamasındaki sorun ne? Kızın yaşı falan mı küçük ki bu kadar garipsediniz?

Kızlarının 1 ay avrupaya gitmesi niye tuhaf geldi ?
Herkes kadın diye kendini çocuk gibi görmek zorunda değil .
2 saat havaalanında bekleyince kaçırmazlar merak etmeyin .
Ayrıca siz ısrar etmişsiniz beni bırakın diye , yanlış anlaşılma olmuştur . Ve ucak saatiniz misafirliğe uygun değil .

Kocaman insansiniz ne var bunda ben anlayamadim... ne guzel sizi duraga kadar birakmislar saati de siz soylemissiniz... keske otobus gelene kadar bekleselermis ama ne farkeder yani...
Simdi beni erken biraktilar demek ayip olmuyor mu...
Kac gun misafir etmisler sizi yasli insanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…