- 18 Haziran 2015
- 973
- 1.127
- 113
- 38
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Halam aradı ilk . O da hasta olduğu için bişey diyemiyorum durumu kötüydü çünkü ben giderken de..Hiç aradılar mı peki naptın diye
Ben dedim. Kacirmayayim bidahaa bilet bulamam. Gidemezsem is yerinde de soruşturma açarlar dedim . Onlar da tamam dedi..Hımm sen dediysen bilemedim o yüzden mi getirdiler ama, bu saatte bence yine de düşünmelilerdi, arayıp sormuyorlar mı peki naptın ne ettin diye.
Yurtdışını gidip gezmesinde ne var ki? :)Halam aradı ilk . O da hasta olduğu için bişey diyemiyorum durumu kötüydü çünkü ben giderken de..
Hani bunlar kendi kızlarını 1 ay avrupa yi gezsin diye tatile tek başına gonderen insanlar .. değişikler biraz .
Ben dedim. Kacirmayayim bidahaa bilet bulamam. Gidemezsem is yerinde de soruşturma açarlar dedim . Onlar da tamam dedi..
Aynen öyle kızları ixin sabah 6 da yine yıla düşecektler onu biliyorum yani..12:45 te çıktım diyosun 2 de havaalanındasın uçağın beşte kalkıyor en azından bir saat önceden içeri girmek lazım yani dört gibi iki saat için uzulmeyin bence zira adamlar sabah gene gelecekmiş havaalanına kızları için...ha otobüse binene kadar yanında dursalardı iyi tabi.
Niyet yok gibi duruyor size göre daha rahatlar demek kiHalam aradı ilk . O da hasta olduğu için bişey diyemiyorum durumu kötüydü çünkü ben giderken de..
Hani bunlar kendi kızlarını 1 ay avrupa yi gezsin diye tatile tek başına gonderen insanlar .. değişikler biraz .
Bayram tatili için ankara ya gelmiştim eşimde görevli başka bi ile gitti çünkü. Neyse ankara da halam var bikac gundur yanindaydim bugün dönüyorum. Ucagim sabah 5 te. Ankara li lar bilir aştı den Esenboğa havaalanina servis kalkar saat başı. Bunların da evleri uzak olduğu ( yarım saat filan sürüyor havaalanina) için aştı ye bırakın diye konuştum onları düşünerek. Tamam dediler. Neyse .
Saat gece 12.45 oldu hadi çıkalım evden dediler ve bişey diyemedim çıktık beni aştı ye havaalanı otobüslerinin kalktığı yere biraktilar gittiler. Ya ucagima daha 4 saat var. Bende ayıp olmasın halam eşine karşı zor durumda filan kalmasın diye ses etmedim. Hemde uykularindan olmasınlar 2 de birakirlarsa hiç uyuyamazlar diye düşündüm . Amaaa. ..
Su an havaalanindayim eşim aradı tel de sinir oldu. Sen gideyim desen bile nasıl birakiyorlar dedu. Ben tabiki halamları savundum ben istedim ucak kacmasin diye filan dedim ama yok hiç hoşuna gitmedi.
Aslında bana da garip geldi yani. Bayanim sonuçta. 4 saat ne yapabilirim buarada. Biliyorlar ucagin saatini.....
Sizce hata bende mi ?????? Eşim haklı mı? ?
Aklıma takıldı .....
Ee sen ısrar etmişsin,işyerinde soruşturma açarlar bile demişsin,bu durumda ne yapsın insanlar? Sen ne dediysen onu yapmışlar işte.Bu kadar da büyütmeyin yani,hem kendin istiyorsun,gitmem lazım bir daha bilet bulamam diyorsun,hem de neden o saatte bıraktılar diyorsun.O zaman binseydin bir taksiye istediğin saatte gitseydin,beklememiş olurdun.Şimdi insanlara beni sepetlediniz mi diye sorulur mu hiç? Ki zaten sepetlediklerini düşünmüyorum,sen ne istediysen onu yapmışlar.Ben dedim. Kacirmayayim bidahaa bilet bulamam. Gidemezsem is yerinde de soruşturma açarlar dedim . Onlar da tamam dedi..
Kendiniz demişsiniz. Onlar da zor durumda kalmayın istemiş. Bence eşinize de aynen böyle anlatın. Öteki türlü halanlara haksızlık olur.Ben dedim. Kacirmayayim bidahaa bilet bulamam. Gidemezsem is yerinde de soruşturma açarlar dedim . Onlar da tamam dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?