- Konu Sahibi kaldi2sene
-
bir gariplik olduğu aşikarda 1 saat değil 2 saat değil 4 saat erken bırakmak neyin nesiBayram tatili için ankara ya gelmiştim eşimde görevli başka bi ile gitti çünkü. Neyse ankara da halam var bikac gundur yanindaydim bugün dönüyorum. Ucagim sabah 5 te. Ankara li lar bilir aştı den Esenboğa havaalanina servis kalkar saat başı. Bunların da evleri uzak olduğu ( yarım saat filan sürüyor havaalanina) için aştı ye bırakın diye konuştum onları düşünerek. Tamam dediler. Neyse .
Saat gece 12.45 oldu hadi çıkalım evden dediler ve bişey diyemedim çıktık beni aştı ye havaalanı otobüslerinin kalktığı yere biraktilar gittiler. Ya ucagima daha 4 saat var. Bende ayıp olmasın halam eşine karşı zor durumda filan kalmasın diye ses etmedim. Hemde uykularindan olmasınlar 2 de birakirlarsa hiç uyuyamazlar diye düşündüm . Amaaa. ..
Su an havaalanindayim eşim aradı tel de sinir oldu. Sen gideyim desen bile nasıl birakiyorlar dedu. Ben tabiki halamları savundum ben istedim ucak kacmasin diye filan dedim ama yok hiç hoşuna gitmedi.
Aslında bana da garip geldi yani. Bayanim sonuçta. 4 saat ne yapabilirim buarada. Biliyorlar ucagin saatini.....
Sizce hata bende mi ?????? Eşim haklı mı? ?
Aklıma takıldı .....
Yani Hayır gördüğüm kadarıyla olmadı hiç. . Ben istedim 1 de gideyim ucak kacmasin diye ama bilemedim ki hayır mı demeleri gerekirdi sizce ?
Yada ne bileyim ya . Esim de diyor ki ne var 50 km yi yarım saatte giderlerdi neden aştı de seni otobüsle gonderdiler diyor
Siz zaten çok kararlı konuşmuşsunuz bence sizin dediğinize uymuşlar. Ki havaalanına erken gitmeyi bazıları abartabiliyor. O mantıkla erken götürmüşler bence. Kaldığınız süreçte sıkıntılı bir şey olmadıysa çok alınmazdım.Ben dedim. Kacirmayayim bidahaa bilet bulamam. Gidemezsem is yerinde de soruşturma açarlar dedim . Onlar da tamam dedi..
Halam aradı ilk . O da hasta olduğu için bişey diyemiyorum durumu kötüydü çünkü ben giderken de..
Hani bunlar kendi kızlarını 1 ay avrupa yi gezsin diye tatile tek başına gonderen insanlar .. değişikler biraz .
2 sene nankörsun canım. evlerınde kalmışsın ekmeklerını yıyıp sularını içmişsin şimdi kızlarının dedikodusunu mu yapıyosun erken bıraktılar diye?
Konu sahibinin istediği saatte bırakmışlar.bir gariplik olduğu aşikarda 1 saat değil 2 saat değil 4 saat erken bırakmak neyin nesi
Halam aradı ilk . O da hasta olduğu için bişey diyemiyorum durumu kötüydü çünkü ben giderken de..
Hani bunlar kendi kızlarını 1 ay avrupa yi gezsin diye tatile tek başına gonderen insanlar .. değişikler biraz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?