• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce de bir gariplik yok mu

siz ne derseniz deyin benim babam hakkındaki görüşlerim değişemez,onun tek derdi geçinebilmek,kuruş hesabı yapmak, insanları dışlamak, iş bulursun, ev al demek, evlen demek, torun istemek...Görüşmicem zaten

siz ne derseniz deyin benim babam hakkındaki görüşlerim değişemez,onun tek derdi geçinebilmek,kuruş hesabı yapmak, insanları dışlamak, iş bulursun, ev al demek, evlen demek, torun istemek...Görüşmicem zaten

Madem böyle düşünüyorsunuz hatalarınızı kabullenmek gibi niyetiniz yok niye insanlardan görüş almak için konu açıyorsunuz?

hayır tabiki de öyle ama babam çılgın gibi daha evlenmeden torun sevmek istiyorumdiyordu.saçmadeğil mi

İster her anne baba ister ama yapan sizsiniz. Kimse de çocuğunuza bakmak zorunda değil. Anneniz babanız diye sizin her istediğinizi yapmak zorunda değil. 32 yaşına gelmişsiniz ama olgunluk yok.

İster her anne baba ister ama yapan sizsiniz. Kimse de çocuğunuza bakmak zorunda değil. Anneniz babanız diye sizin her istediğinizi yapmak zorunda değil. 32 yaşına gelmişsiniz ama olgunluk yok.
olgun değilim zaten, içimde 15 yaşında bir çocuk var...sevilmeyi hak eden, şefkat isteyen birçocuk.sevilme ihtiyacı hiç bitmedi

sonra doğrularım var, evladını koşulsuz sevmek gibi, neredeyse evden atılıyordum 27 yaşındayken sadece işsiz olduğum için.aklınız alıyorsa e pes diyorum.

Babanin boyle yapmasinin bi sebebi olmali, kocana kiziyo olabilir,yada onu bosamadigin icin sana kiziyo olabilir,affedemedigi hazmedemedigi biseyler var gibi,annene bisey olur filan hikaye tabi yoksa cocugu birak demezdi

sonra doğrularım var, evladını koşulsuz sevmek gibi, neredeyse evden atılıyordum 27 yaşındayken sadece işsiz olduğum için.aklınız alıyorsa e pes diyorum.
ben 27 yaşındayken evden kovuldum, sadece sinirini bozuyordum, işim yoktu,utanıyormuş arkadaşları evlatlarım şurda çalışıyo derken, benden bahsedemiyomuş...ve ben evden kovuldum, aklınız alıyor mu

Babanin boyle yapmasinin bi sebebi olmali, kocana kiziyo olabilir,yada onu bosamadigin icin sana kiziyo olabilir,affedemedigi hazmedemedigi biseyler var gibi,annene bisey olur filan hikaye tabi yoksa cocugu birak demezdi
sebebi iş hayatında tutunamam, başarısız bir iş hayatı, başarısız bir evlilik vs...bu, başka da bişi yok

Eski konularınızı hatırlıyorum siz çalışmayı sevmiyordunuz babanız ise çalışmanızı kendi ayaklarınız üzerinde durmanızı istiyordu siz ise bunu babam beni yük olarak görüyor diye algılıyordunuz değil mi? Babanızın bu tavrı size güvenmemesinden dolayı olabilir. Aslında babanıza kendinizi kanıtlamanız için harika bir fırsat. Bence detaylara takılmak yerine doğalgaz ücretini ödemeyi teklif edin.

iş hayatında tutunup müdür olsydım bir evim bir de arabam ve iyi bir evliliğim olsa adam yerine koyar, bunların hiçbiri yokki bende

Eski konularınızı hatırlıyorum siz çalışmayı sevmiyordunuz babanız ise çalışmanızı kendi ayaklarınız üzerinde durmanızı istiyordu siz ise bunu babam beni yük olarak görüyor diye algılıyordunuz değil mi? Babanızın bu tavrı size güvenmemesinden dolayı olabilir. Aslında babanıza kendinizi kanıtlamanız için harika bir fırsat. Bence detaylara takılmak yerine doğalgaz ücretini ödemeyi teklif edin.
çalışmayı istememenin sebebi işyerindeki dalga geçmeler vs idi, yoksa çalışmak istemeyen yıllarca iş aramazdı, tutunamadım

çalışmayı istememenin sebebi işyerindeki dalga geçmeler vs idi, yoksa çalışmak istemeyen yıllarca iş aramazdı, tutunamadım
Babanıza olan öfkeniz o kadar büyük ki sizi esir alıyor. Sürekli babanızın ne kadar kötü gaddar olduğunu ıspat etmek için uğraşıyorsunuz. Babanızın kötü bir insan olduğunu bizden duymak sizi rahatlatacak mı?

sebebi iş hayatında tutunamam, başarısız bir iş hayatı, başarısız bir evlilik vs...bu, başka da bişi yok

bu konuya son mesajım bu. Zira içim şişti. hanımefendi neden anlamakta ısrar ediyorsunuz. Baba,iş vs problem değil psikolojiniz yerlerde acilen tedavi almanız lazım ve sorununuz sadece sf değil.
Kendinize acımıyorsanız o sabiye acıyın ve bir doktora gidin. Çok inişli çıkışlısınız, tepkileriniz çok fazla, saplantı haline getirdiğiniz şeyler var.
Babayı kocayı bilmem o çocuk sağlıklı bir anneyi hakkediyor.
Yazık yahu. Sorulardan sorunlardan kaç kaç nereye kadar.
Bir silkinin kendinize gelin 15 yaşında hissetmek gibi bir şansınız yok siz annesiniz, anneee.
Asıl mevzuyu anlayın artık yahu.

Ya hangi anne baba torun istemez. Benimkilerde istiyor.
14 sayfa yorum yapilmis ve herkes ayni seyi soyluyor ama sen hala inat ediyorsun. Senin su an yapabilecegin tek sey gidip tedavi olmak.
Çok merak ederek birsey soracam lütfen cevap ver. Diyelimki kpss ye girdin ve istedigin kuruma atandin, muhtemelen ordada birileri dalga gececek o zaman ne yapacaksin?

Back
X