- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
Pes yaa hala sınav diyorsunrahat değilim ben, kazanmam gereken bir sınav var, bu sınav önemli,kaçış değil, kesinlikle...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pes yaa hala sınav diyorsunrahat değilim ben, kazanmam gereken bir sınav var, bu sınav önemli,kaçış değil, kesinlikle...
benim mutluluğum bu sınava bağlı, saçma gelebilir ama bu benim gerçeğimPes yaa hala sınav diyorsun![]()
ayrıca tüm yük dediğin şey babamın geçen sene çokistediği torunu.evlen çocuk yap diyordu ama
siz ne derseniz deyin benim babam hakkındaki görüşlerim değişemez,onun tek derdi geçinebilmek,kuruş hesabı yapmak, insanları dışlamak, iş bulursun, ev al demek, evlen demek, torun istemek...Görüşmicem zaten
hayır tabiki de öyle ama babam çılgın gibi daha evlenmeden torun sevmek istiyorumdiyordu.saçmadeğil miNasıl bir tepki bu ? Sadece babanız torun istediği için yapmadınız herhalde o çocuğu?
aynı durumda olan bir sf li kadın var mı babalar gerçekten böyle mi olmalı bunu sormak istedimMadem böyle düşünüyorsunuz hatalarınızı kabullenmek gibi niyetiniz yok niye insanlardan görüş almak için konu açıyorsunuz?
hayır tabiki de öyle ama babam çılgın gibi daha evlenmeden torun sevmek istiyorumdiyordu.saçmadeğil mi
iliMadem böyle düşünüyorsunuz hatalarınızı kabullenmek gibi niyetiniz yok niye insanlardan görüş almak için konu açıyorsunuz?
olgun değilim zaten, içimde 15 yaşında bir çocuk var...sevilmeyi hak eden, şefkat isteyen birçocuk.sevilme ihtiyacı hiç bitmediİster her anne baba ister ama yapan sizsiniz. Kimse de çocuğunuza bakmak zorunda değil. Anneniz babanız diye sizin her istediğinizi yapmak zorunda değil. 32 yaşına gelmişsiniz ama olgunluk yok.
ben 27 yaşındayken evden kovuldum, sadece sinirini bozuyordum, işim yoktu,utanıyormuş arkadaşları evlatlarım şurda çalışıyo derken, benden bahsedemiyomuş...ve ben evden kovuldum, aklınız alıyor musonra doğrularım var, evladını koşulsuz sevmek gibi, neredeyse evden atılıyordum 27 yaşındayken sadece işsiz olduğum için.aklınız alıyorsa e pes diyorum.
sebebi iş hayatında tutunamam, başarısız bir iş hayatı, başarısız bir evlilik vs...bu, başka da bişi yokBabanin boyle yapmasinin bi sebebi olmali, kocana kiziyo olabilir,yada onu bosamadigin icin sana kiziyo olabilir,affedemedigi hazmedemedigi biseyler var gibi,annene bisey olur filan hikaye tabi yoksa cocugu birak demezdi
çalışmayı istememenin sebebi işyerindeki dalga geçmeler vs idi, yoksa çalışmak istemeyen yıllarca iş aramazdı, tutunamadımEski konularınızı hatırlıyorum siz çalışmayı sevmiyordunuz babanız ise çalışmanızı kendi ayaklarınız üzerinde durmanızı istiyordu siz ise bunu babam beni yük olarak görüyor diye algılıyordunuz değil mi? Babanızın bu tavrı size güvenmemesinden dolayı olabilir. Aslında babanıza kendinizi kanıtlamanız için harika bir fırsat. Bence detaylara takılmak yerine doğalgaz ücretini ödemeyi teklif edin.
Babanıza olan öfkeniz o kadar büyük ki sizi esir alıyor. Sürekli babanızın ne kadar kötü gaddar olduğunu ıspat etmek için uğraşıyorsunuz. Babanızın kötü bir insan olduğunu bizden duymak sizi rahatlatacak mı?çalışmayı istememenin sebebi işyerindeki dalga geçmeler vs idi, yoksa çalışmak istemeyen yıllarca iş aramazdı, tutunamadım
sebebi iş hayatında tutunamam, başarısız bir iş hayatı, başarısız bir evlilik vs...bu, başka da bişi yok